telecomsnews.gr
Image default
NEWS

TeamViewer: Η εφαρμογή Απομακρυσμένου Ελέγχου αποκτά προστασία βιομετρικής ασφάλειας

Η TeamViewer, πάροχος λύσεων απομακρυσμένης συνδεσιμότητας και ψηφιοποίησης στο χώρο εργασίας, ανακοίνωσε ότι έχει προσθέσει άλλο ένα επίπεδο ασφάλειας στην εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου της, μαζί με αρκετές νέες βελτιώσεις για ευκολία χρήσης.

Η εφαρμογή Απομακρυσμένου Ελέγχου της TeamViewer είναι ένας διαισθητικός τρόπος ελέγχου από απόσταση υπολογιστών, tablet, smartphone και άλλων συσκευών από μια κινητή συσκευή. Αυτή η νέα δυνατότητα ασφάλειας αξιοποιεί τον εγγενή βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας προσώπου και δακτυλικών αποτυπωμάτων σε κινητές συσκευές Apple και Android. Η εφαρμογή μπορεί πλέον να κλειδωθεί πίσω από βιομετρικό έλεγχο ταυτότητας, η οποία αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, ακόμη και αν η κινητή συσκευή παραμείνει ξεκλείδωτη.

Η μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μπορεί ομοίως να αποκλειστεί σε επίπεδο λογαριασμού στην TeamViewer με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (TFA) και οι εισερχόμενες συνδέσεις μπορούν επίσης να επαληθευτούν μέσω ειδοποιήσεων push TFA. Μετά την καταχώριση μίας ή πολλών κινητών συσκευών, οι χρήστες θα κληθούν να επιτρέψουν ή να αρνηθούν κάθε σύνδεση μέσω των καταχωρισμένων συσκευών. Οι προαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας προτείνονται από πολλούς ειδικούς ασφαλείας και μπορούν να ρυθμιστούν για όλες τις συνδέσεις TeamViewer.

Πρόσθετες ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας περιλαμβάνουν μια «μαύρη οθόνη» για συνδέσεις από κινητές συσκευές, διατηρώντας τις πληροφορίες προσβάσιμες σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία ιδιωτική και όλες οι συνδέσεις προστατεύονται με AES end-to-end 256-bit και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας βιομηχανικού επιπέδου.

Οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν:

  • Βιομετρική προστασία με iOS FaceID/ TouchID και Android Face/ Fingerprint αναγνώριση
  • Βελτιωμένες αλληλεπιδράσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας όπως απομακρυσμένη επανεκκίνηση και πιο διαισθητική χρήση μαύρης οθόνης
  • Η επανασχεδιασμένη user interface καθιστά ακόμη πιο εύκολη τη συμπλήρωση πεδίων κειμένου και τη χρήση συντομεύσεων πληκτρολογίου όπως F5 και Ctrl Alt
  • Η πλήρης υποστήριξη του ποντικιού για iPad βελτιώνει την παραγωγικότητα σε tablet
  • Μικρές διορθώσεις και βελτιώσεις απόδοσης

«Η ιδιοκτησία και η χρήση του smartphone έχει εκραγεί τα τελευταία 10 χρόνια και έτσι οι δυνατότητες ασφάλειας εντός των συσκευών», λέει ο Dr. Mike Eissele, επικεφαλής τεχνολογίας της TeamViewer. «Η τελευταία έκδοση του απομακρυσμένου ελέγχου της TeamViewer εκμεταλλεύεται αυτές τις νεότερες λειτουργίες και το ζεύγος βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας με τις πολλές άλλες δυνατότητες ασφαλείας που ήδη υπάρχουν στην πλατφόρμα μας καθιστά την TeamViewer σ’ ένα από τα πιο αξιόπιστα εργαλεία απομακρυσμένης πρόσβασης στην αγορά».

Η εφαρμογή Απομακρυσμένου Ελέγχου της TeamViewer είναι διαθέσιμη στα Apple App Store or Google Play Apps.

Related posts

How to: Πρόβλημα με κρασαρισμένες εφαρμογές επηρεάζει τα Samsung smartphones

NEWSROOM

Επιστροφή του click away για τα καταστήματα στις «κόκκινες» περιοχές – Ανοίγουν μόνο τα γυμνάσια

NEWSROOM

Ανίχνευση του Covid 19 από το κινητό σε τρία λεπτά

NEWSROOM

Μόνο συστήματα με TPM 2.0 μπορούν να τρέξουν τα Windows 11

NEWSROOM

Οι πρώτες hands on φωτογραφίες του Huawei P50 είναι γεγονός!

NEWSROOM

Ισραήλ: Ανακαλύφθηκε ένας άγνωστος έως τώρα Homo, ο Nesher Ramla

NEWSROOM

Οι γείτονες του Nextdoor δεν είναι καλοί με τους ξένους

NEWSROOM

Renders του Huawei P50 αποκαλύπτουν πλήρως την κάμερα και το design

NEWSROOM

Ο Pete Lau επιβεβαίωσε ότι τα OnePlus 9 θα έχουν την ultra wide 50MP Sony IMX766

NEWSROOM

Delphi Forum – Google: Επιπλέον χρηματοδότηση, μέσω του Google.org, σε ΜΚΟ

NEWSROOM

Κινητό: Το κόλπο για να φορτίζει γρήγορα

NEWSROOM

Γερμανία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης του lockdown μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου- Ενισχύεται η τηλεργασία

NEWSROOM