telecomsnews.gr
Image default
ANDROID

Google: νέα χαρακτηριστικά έρχονται σε Android και Wear OS

Για να γιορτάσει την εορταστική περίοδο, η Google ανακοίνωσε μια πληθώρα νέων λειτουργιών που θα έρχονται στο Android τις επόμενες εβδομάδες. Το Google Photos, το Wear OS και άλλα μέρη του συστήματος θα επηρεαστούν όλα από αυτές τις ενημερώσεις.

Νωρίτερα, η Google εισήγαγε τις αγορές AR για προϊόντα ομορφιάς και παπούτσια και πρόσθεσε τη λειτουργία παρακολούθησης πακέτων και στο Gmail. Ας δούμε αναλυτικά τα ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά παρακάτω:

Νέα στυλ σχεδιασμένα από καλλιτέχνες στο πρόγραμμα επεξεργασίας κολλάζ Google Photos

Το πρόγραμμα επεξεργασίας κολλάζ του Google Photos περιλαμβάνει πλέον στυλ, επιτρέποντάς σας να μοιράζεστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Θα βρείτε διακριτικά σχέδια από την εικαστική ομάδα DABSMYLA και τον διάσημο καλλιτέχνη ακουαρέλας, Yao Cheng Design. Απλώς επιλέξτε τις φωτογραφίες, το σχέδιο και τη διάταξη και μετά σύρετε και αποθέστε.

Το Emoji Kitchen έχει επίσης νέα emoji

Το Emoji Kitchen έχει επίσης συμπεριλάβει νέα emoji που μπορούν να συνδυαστούν σε συνδυασμούς αυτοκόλλητων μέσω του Gboard. Χρησιμοποιώντας κατάλληλα emoji (💙,⛄,❄), οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν εποχική αίσθηση στα μηνύματά τους.

Google

Νέα λειτουργία ανάγνωσης στο Android

Αγαπημένο περιεχόμενο, με τον δικό σας τρόπο, με την ολοκαίνουργια λειτουργία ανάγνωσης Android, η οποία βοηθά και τους τυφλούς, αυτούς με χαμηλή όραση και δυσλεξικούς αναγνώστες. Μετά την εγκατάσταση, παρέχει προσαρμόσιμες επιλογές εμφάνισης (αντίθεση, τύπος γραμματοσειράς και μέγεθος) καθώς και ένα εργαλείο μετατροπής κειμένου σε ομιλία με έλεγχο ταχύτητας.

Νέο γραφικό στοιχείο Αναζήτησης στην αρχική οθόνη του YouTube

Το νέο widget αναζήτησης στην αρχική οθόνη του YouTube διευκολύνει επίσης την εύρεση περιεχομένου. Οι χρήστες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των βίντεο, των ταινιών μικρού μήκους και των συνδρομών σας με ένα μόνο πάτημα από την αρχική οθόνη σας.

Google

Συνδεθείτε και μεταδώστε στην τηλεόρασή σας

Η εφαρμογή Google TV διευκολύνει ήδη τη χρήση του τηλεφώνου σας για την ανακάλυψη ταινιών και επεισοδίων από τις υπηρεσίες ροής σας. Από την επόμενη εβδομάδα, θα μπορείτε να κάνετε μετάδοση απευθείας από την εφαρμογή Google TV σε μια συμβατή τηλεόραση με ένα πάτημα. Οι χρήστες μπορούσαν να περιηγηθούν σε διαφορετικές επιλογές ενώ θα παρακολουθούν και θα χρησιμοποιούν τη συσκευή τους ως τηλεχειριστήριο.

Μοιραστείτε το συμβατό ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας για να κλειδώσετε, να ξεκλειδώσετε και να ξεκινήσετε ένα συμβατό αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα ψηφιακό κλειδί αυτοκινήτου. Οι χρήστες θα μπορούσαν πλέον να μοιράζονται το ψηφιακό κλειδί του αυτοκινήτου τους με φίλους και συγγενείς που διαθέτουν Pixel ή iPhone (προσεχώς σε επιλεγμένα τηλέφωνα με εκδόσεις Android 12 και νεότερες). Στην εφαρμογή ψηφιακού πορτοφολιού του τηλεφώνου σας, μπορείτε να δείτε και να αλλάξετε το ποιος έχει πρόσβαση στο αυτοκίνητό σας.

Νέες λειτουργίες Wear OS

Τα πλακίδια Wear OS διευκολύνουν την προβολή ζωτικών πληροφοριών με μια ματιά, καθώς χρησιμοποιούμε τα έξυπνα ρολόγια μας για διάφορες εργασίες. Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλακίδιο των Χαρτών Google από οπουδήποτε για να ξεκινήσετε την πλοήγηση στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Και τώρα, η Google προσθέτει νέα πλακίδια για να σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα από το ρολόι σας, όπως να επικοινωνήσετε με τις αγαπημένες σας επαφές και να προγραμματίσετε την ημέρα σας με βάση τις ώρες ανατολής και δύσης του ηλίου.

Google

Ενημερωμένη εφαρμογή Google Keep στο Wear OS

Η Google επανασχεδίασε το λογισμικό Wear OS Google Keep, ώστε οι σημειώσεις και οι εκκρεμότητες του τηλεφώνου σας να εμφανίζονται πιο σωστά στο ρολόι σας. Οργανωθείτε με ετικέτες και συνεργάτες. Τα προσαρμοσμένα φόντα, φωτογραφίες και σκετς σάς επιτρέπουν να παρατηρήσετε τι είναι σημαντικό στο τηλέφωνο ή το ρολόι σας.

Βοηθός Google για γρήγορες ασκήσεις

Την επόμενη εβδομάδα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να συμμετάσχετε άμεσα σε περισσότερες από 30 ασκήσεις της εφαρμογής adidas Running. Απλώς πείτε “Hey Google, ξεκινά τρέξιμο με το adidas Running” και η εφαρμογή θα παρακολουθεί την ταχύτητα, την απόσταση και τον καρδιακό σας ρυθμό μέσω του smartwatch σας.

Google

Διαθεσιμότητα

Όλες οι προαναφερθείσες νέες δυνατότητες θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες εβδομάδες.

Μιλώντας για την ανακοίνωση, η Angana Ghosh, Director, Product Management, Android, είπε:

Η περίοδος των γιορτών έφτασε και γιορτάζουμε με μια δέσμη νέων λειτουργιών από το Android. Μερικά από αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να μπείτε στο πνεύμα, επίσης. Χρησιμοποιήστε αυτές τις νέες δυνατότητες για να εκφράσετε καλύτερα όλες τις αναμνήσεις, τη μαγεία και τις συνδέσεις που έρχονται με την περίοδο των διακοπών.

-- Google: νέα χαρακτηριστικά έρχονται σε Android και Wear OS - -

Related posts

Keystone: Επίσημη επιβεβαίωση από τη Microsoft για το game streaming stick

tele

Η Amazon ξεκινά την παραγωγή της τηλεοπτικής μεταφοράς του Fallout μέσα στο 2022

tele

15 Premium εφαρμογές εντελώς δωρεάν και 29 ακόμα σε έκπτωση για τις 7/12

NEWSROOM

VALL-E: Το νέο AI εργαλείο μιμείται με απίστευτη ακρίβεια την φωνή σου

tele

Chang'e-5: Η Κίνα εντόπισε για πρώτη φορά ίχνη νερού στη Σελήνη

tele

Samsung: Το μέλλον της τεχνολογίας Micro LED σε τρία νέα μοντέλα της οθόνης The Wall

tele

Xiaomi CyberOne: Το εντυπωσιακό ανθρωποειδές ρομπότ της εταιρείας

tele

Google I/O: ακυρώθηκε – αργεί η ανακοίνωση του Android 11

NEWSROOM

Samsung ISOCELL HP3: Ο νέος αισθητήρας 200MP για mid-range συσκευές

tele

Meta / Facebook: Ανακηρύχθηκε ως η χειρότερη εταιρεία για το 2021

tele

Sony Alpha 7 IV: Η νέα full-frame κάμερα της εταιρείας με αισθητήρα 33MP

tele

Google: Ο Chrome browser είναι ο ταχύτερος στα Mac

tele