telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Το SAS Global Forum 2021 ανοίγει τις πύλες του στις 25 Μαΐου

Η περιέργεια είναι η κινητήρια δύναμη της ανθρώπινης προόδου. Ρωτώντας «γιατί;» και «πώς;» οδηγούμαστε στην ανακάλυψη και στην καινοτομία. Καθώς ο κόσμος συνεχίζει να μάχεται κατά της πανδημίας, η περιέργεια οδηγεί σε νέες προσεγγίσεις και δίνει νέες απαντήσεις σε φαινομενικά ανυπέρβλητες προκλήσεις.

Το SAS Global Forum 2021, δωρεάν συνέδριο analytics, ετοιμάζεται να ανοίξει τις «πύλες» του στις 25 και 26 Μαΐου 2021 και θα αποτελέσει τόσο μία γιορτή όσο και έναν χάρτη για την περιέργεια στην πράξη.

Το συνέδριο, το οποίο πέρυσι παρακολούθησαν πάνω από 22.000 άτομα σε όλο τον κόσμο, θα περιλαμβάνει και φέτος πληθώρα customer-led sessions που θα αναλύσουν το πως η τεχνητή νοημοσύνη (AI), η μηχανική μάθηση και τα cloud analytics, σε συνδυασμό με την περιέργεια, είναι ικανά να λύσουν τα προβλήματα και να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων. Με σπουδαίους ομιλητές από διάφορους κλάδους και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας βιομηχανίας θεάματος, αποτελεί μία σπουδαία ευκαιρία για στελέχη, data scientists, επαγγελματίες του κλάδου της πληροφορικής και των analytics, να αντλήσουν πολύτιμες πληροφορίες και να ανταλλάξουν γνώσεις.

Κορυφαίοι ομιλητές και ενδιαφέροντα sessions

Το φετινό SAS Global Forum θα καλύψει με τοποθετήσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις συνολικά εννέα σημαντικούς κλάδους όπως η τραπεζική, οι κυβερνήσεις, η βιομηχανία, η ενέργεια, η υγεία και οι βιοεπιστήμες, οι ασφάλειες, το λιανεμπόριο και οι τηλεπικοινωνίες. Παράλληλα καινοτόμες εταιρείες όπως οι Amgen, AstraZeneca, Bombardier/BRP, Enel, EU Frontex, Georgia Pacific, Identity Theft Resource Center, Procter & Gamble, TIM, Turkcell, Πανεπιστήμιο του Τέξας στο Άρλιγκτον κ.α. θα δώσουν το παρόν μιλώντας για την δική του εμπειρία σχετικά με την αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης και των analytics στις δραστηριότητές τους.

Παράλληλα, στο SAS Global Forum θα εμφανιστούν παγκοσμίου φήμης ομιλητές και άνθρωποι από τη βιομηχανία του θεάματος, που χρησιμοποιούν τη δημιουργικότητα και την περιέργεια για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις, να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν και να ψυχαγωγήσουν τους ανθρώπους.

Μεταξύ αυτών o Jim Goodnight, ιδρυτής και CEO της SAS, μια από τις κινητήριες δυνάμεις πίσω από τη βιομηχανία των analytics, αλλά και ο Dan Levy, βραβευμένος με Emmy σεναριογράφος, ηθοποιός, σκηνοθέτης και παραγωγός, ένθερμος υποστηρικτής της διαφορετικότητας και ακτιβιστής του LGBTQIA κινήματος. Μαζί τους ο Adam Grant, οργανωσιακός ψυχολόγος, συγγραφέας κορυφαίων best-seller και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Wharton, που ερευνά το πως οι άνθρωποι βρίσκουν κίνητρα και νόημα, ώστε να ζήσουν μία πιο πλούσια και δημιουργική ζωή, η Dr. Ayesha Khanna, συνιδρύτρια και CEO της ADDO AI, εταιρείας λύσεων τεχνητής νοημοσύνης και θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων, παρέχει συμβουλευτική σε εταιρείες και κυβερνήσεις πάνω στην τεχνητή νοημοσύνη και τις έξυπνες πόλεις, επίσης ιδρύτρια του οργανισμού 21st Century Girls, φιλανθρωπικής οργάνωσης που διδάσκει κώδικα και τεχνητή νοημοσύνη σε νεαρά κορίτσια, καθώς και ο Dr. Hakeem Oluseyi, συγγραφέας του πολυαναμενόμενου «Μια κβαντική ζωή: Το απίθανο ταξίδι μου από τους δρόμους στα αστέρια», αστροφυσικός, πρώην καθηγητής διαστημικής επιστήμης της NASA, τηλεοπτική περσόνα και υποστηρικτής της παγκόσμιας εκπαίδευσης.

«Αυτό το συνέδριο έχει να δώσει κάτι σε όλους όσοι έχουν την περιέργεια να μάθουν πως η χρήση των analytics μπορεί να θέσει σε λειτουργία τα επόμενα βήματα του ψηφιακού μετασχηματισμού προσφέροντας ένα ζωτικό σύνδεσμο μεταξύ των δεδομένων και της λήψης αποφάσεων. Από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες και τα user-driven sessions το Κέντρο Καινοτομίας μέχρι συναντήσεις με ομόλογους σας και εμπειρογνώμονες, μπορείτε να αξιοποιήσετε αμέτρητους τρόπους να μάθετε, να γνωρίσετε άλλους και να εμπνευστείτε», δήλωσε ο Γιάννης Παπατσίρος, Regional Lead για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Ευκαιρίες μάθησης

Στο πλαίσιο του συνεδρίου οι συμμετέχοντες θα βρουν για ακόμη μια χρονιά ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Καινοτομίας, όπου θα μπορούν να συνομιλήσουν με ειδικούς και να δουν live demos των τελευταίων λογισμικών λύσεων της SAS και των συνεργατών της. Τα live demos θα καλύψουν λύσεις για πληθώρα κλάδων που στηρίζονται από την SAS, ενώ θα πραγματοποιηθούν και επιδείξεις σημαντικών τεχνολογιών analytics, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης, των cloud analytics, του data management, του Internet of Things (IoT), της μηχανικής μάθησης, της απεικόνισης και της καταξιωμένης πλατφόρμα analytics SAS Viya.

Επιπλέον, στο κανάλι SAS Users στο YouTube οι χρήστες θα μπορούν από τις 20 Μαΐου να βρουν εκπαιδευτικά trainings και sessions, ενώ στο SAS Global Forum Student Symposium ομάδες φοιτητών από 26 διαφορετικά πανεπιστήμια από ολόκληρο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τις δεξιότητές τους στην επιστήμη των data.

Related posts

Skype: Πώς να το εγκαταστήσετε για να κάνετε δωρεάν βιντεοκλήσεις

tele

Η κινεζική εφαρμογή βίντεο μικρού μήκους Kuaishou σημείωσε σχεδόν 200% άνοδο στο ντεμπούτο της στο Χονγκ Κονγκ

NEWSROOM

«Κλειδώνει» η απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αττική από τις 6 το απόγευμα στα ΣΚ

NEWSROOM

Apple: Πρόστιμο 12,1 εκατ. ευρώ από τους Ρώσους

NEWSROOM

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G (Exynos): Το θάβει το DxOMark

NEWSROOM

Πόσοι Αμερικανοί θέλουν τελικά την καταδίκη του Τραμπ για «υποκίνηση ανταρσίας»

NEWSROOM

Μόνο συστήματα με TPM 2.0 μπορούν να τρέξουν τα Windows 11

NEWSROOM

Δωρεάν για λίγο πολλά paid παιχνίδια, apps, και icon packs για Android

NEWSROOM

Στρατηγική συμμαχία Ogilvy και AQ Strategy για τον τουρισμό

NEWSROOM

Ανεβάζει επίπεδο στο mobile gaming το OnePlus 9R 5G με triggers στο πλάι

NEWSROOM

Η μάστιγα των influencers και ο «πόλεμος» των marketeers

NEWSROOM

Ξεκινά σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ο εμβολιασμός για τις ηλικίες 60-64 με το εμβόλιο της AstraZeneca

NEWSROOM