telecomsnews.gr
Image default
COSMOTE

Το Digitallife.gr στο σμαραγδένιο νησί και στο #GrowYourBusiness-Digital Training της COSMOTE!

Όλοι γνωρίζουμε ότι στη σημερινή ψηφιακή εποχή έχει αλλάξει άρδην το τοπίο στο ελληνικό επιχειρείν, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες, αλλά και παράλληλα τεράστιες προκλήσεις για όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να πρωταγωνιστήσουν. Η digital εποχή που ζούμε άλλωστε μοιάζει με ένα τρένο που αναπτύσσει τεράστιες ταχύτητες και όποιος δεν καταφέρει να επιβιβαστεί σε αυτό, τότε πολύ δύσκολα μπορεί να παραμείνει στον… αφρό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Anoigma Rodos

H COSMOTE που εδώ και καιρό στηρίζει με θέρμη τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, καθώς θεωρεί ότι οι μικρομεσαίες ελληνικές επιχειρήσεις θα πρέπει να αναπτύσσονται και να προοδεύουν, αξιοποιώντας στο maximum τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα και τα οφέλη της τεχνολογίας. Για αυτό και ο κολοσσός των τηλεπικοινωνιών διοργανώνει για το 2018 τα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness, μία δράση που το 2017 έτρεξε σε 6 διαφορετικές πόλεις (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα και Ηράκλειο Κρήτης) με τη συμμετοχή 1800 επιχειρήσεων. Το Digitallife.gr παρακολούθησε από κοντά το τελευταίο σεμινάριο του #GrowYourBusiness που έλαβε χώρα στο σμαραγδένιο νησί της Ρόδου στις 18 Απριλίου και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας…

Rodos (7)

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου «Γεώργιος Β. Καραγιάννης» που διεξήχθη το σεμινάριο, μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τα ψηφιακά εργαλεία που η κατάλληλη χρήση τους μπορεί να συμβάλλει με καταλυτικό τρόπο, ώστε μία επιχείρηση να αποκτήσει τα κατάλληλα εφόδια για να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά. Σε ένα άκρως θερμό περιβάλλον οι εισηγητές του σεμιναρίου μας ενημέρωσαν για όλες τις νέες τάσεις που συμβαίνουν στον κόσμο των social media και το πώς μπορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να γίνουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι στο οπλοστάσιο κάθε επιχείρησης. Instagram, Facebook, YouTube μαζί με τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να λειτουργήσουν ως τα εργαλεία εκείνα που θα ωθήσουν στην βελτίωση της εικόνας μίας επιχείρησης και θα βοηθήσουν, ώστε τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες να φτάσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους υποψήφιους αγοραστές/καταναλωτές.

Rodos (11)

Παράλληλα, στη διάρκεια του δωρεάν σεμιναρίου μάθαμε για τα do’s και dont’s που θα πρέπει να ακολουθούμε για να ενδυναμώσουμε την «digital εικόνα» της επιχείρησης μας, αλλά και να μην υποπέσουμε στις παγίδες που μπορεί να μας οδηγήσουν στα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα μυστικά του e-Commerce, κατανοώντας πλήρως την αναγκαιότητα του στο σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, αλλά και τους τρόπους που το ηλεκτρονικό εμπόριο μπορεί να συνδεθεί με τα social media. Τέλος, δεν έλειψαν και τα χρήσιμα tips για το πώς μπορεί μία επιχείρηση να «στήσει» ένα αποδοτικό και πετυχημένο website.

Rodos (12)

Φυσικά, οι συμμετέχοντες στο τέλος του σεμιναρίου είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους, αλλά και να δοκιμάσουν τοπικές λιχουδιές, όπως είναι το γευστικότατο παραδοσιακό Μελεκούνι που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της Ρόδου. Η εμπειρία που βιώσαμε ήταν πραγματικά αξέχαστη και σίγουρα γίναμε… σοφότεροι! Περισσότερα για τη δράση #GrowYourBusiness-Digital Training της COSMOTE και για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος είτε είστε ιδιοκτήτης, είτε εκπροσωπώντας την επιχείρηση σας θα βρείτε στο www.growyourbusiness.gr.       

Related posts

Οι γραμμές Fiber To The Home της Cosmote έφτασαν τις 180.000 σε όλη την Ελλάδα

tele

Ο 3ος κύκλος της σειράς Colony έρχεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV!

tele

Σε περισσότερες από 100 χώρες του κόσμου διαθέσιμη η υπηρεσία COSMOTE Travel Pass

tele

Cosmote: Ανακοινώνει τροποποιήσεις πακέτων καρτοκινητής και νέα πακέτα

tele

Τιμολογιακές αλλαγές τηλεφωνίας για OTE/COSMOTE

tele

Cosmote: Ανακοίνωση μείωσης διάρκειας ισχύος καρτών ανανέωσης έως €12 και λοιπών αλλαγών για συνδρομητές καρτοκινητής

tele

COSMOTE: Για πρώτη φορά, οι απεριόριστες δυνατότητες του 5G ζωντανά, μέσα από ολογραφική συναυλία

tele

COSMOTE: Το ταχύτερο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα

tele

COSMOTE, το ταχύτερο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα

tele

Μοναδικές πασχαλινές προσφορές σε COSMOTE ΓΕΡΜΑΝΟ

tele

The Good Place: Ο 3ος κύκλος της κωμικής σειράς έρχεται στην Cosmote TV

tele

Σε πάνω από 100 χώρες διαθέσιμη η υπηρεσία Cosmote Travel Pass

tele