telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Ο Έλον Μασκ δεν είναι ποτέ βαρετός

του Aaron Pressman

Σε έναν ιδανικό κόσμο, ή τουλάχιστον σε εκείνον που «η μοίρα αγαπά την ειρωνεία», όπως ανέφερε φιλοσοφικά ο Έλον Μασκστις 31 Ιανουαρίου στο Clubhouse, η ετήσια έρευνα του Fortune για τους πιο υποεκτιμημένους και τους πιο υπερεκτιμημένους διευθύνοντες συμβούλους θα κατέληγε να δώσει την πρώτη θέση στον ηγέτη της Tesla και της SpaceX και στις δύο κατηγορίες. Αυτός θα ήταν ενδεχομένως ο τρόπος με τον οποίο θα ψήφιζα εγώ.

Αλλά υποψιάζομαι ότι οι χιλιάδες συμμετέχοντες στην ψηφοφορία μας επικεντρώθηκαν λίγο πολύ στην εικόνα του Musk, και όχι αρκετά στα επιτεύγματά του, όπως τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και οι δορυφόροι για ίντερνετ. Τελικά κατέλαβε την τρίτη θέση στους underrated πίσω από τον Mark Zuckerberg και τον Jeff Bezos και ακριβώς πάνω από τον Jamie Dimon.

Ο Sriram Krishnan και η Aarthi Ramamurthy, οι οποίοι παρουσίαζαν την εκπομπή Good Time στο Clubhouse όπου εμφανίστηκε ο Musk, εξέτασαν επίσης το πρόσφατο ενδιαφέρον του Μασκγια το bitcoin (ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla αντικατέστησε ολόκληρο το βιογραφικό του στο Twitter γράφοντας «#bitcoin» πριν από λίγες ημέρες). «Νομίζω ότι το bitcoin είναι πραγματικά στα πρόθυρα να γίνει αποδεκτό από τους ανθρώπους των χρηματοοικονομικών», δήλωσε ο Μασκστους οικοδεσπότες.

Και μετά, σε μια απίθανη συγκυρία, εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της Robinhood, Vlad Tenev. Ο Μασκτον πίεσε να απαντήσει στο γιατί η Robinhood μείωσε τις συναλλαγές της GameStop και άλλων εταιρειών. Ο Tenev κατηγόρησε τον φορέα που είναι υπεύθυνος για την εκκαθάριση των συναλλαγών, την National Securities Clearing Corp., ή NSCC, η οποία είπε ότι απαιτούσε επιπλέον 3 δισεκατομμύρια δολάρια στη μέση της νύχτας την Τετάρτη.

«Είναι κάποιος που σε κρατά όμηρο;», ρώτησε ο Musk. «Μιλά ανοικτά, φίλε … συνέβη κάτι ύποπτο εδώ;» ζήτησε να μάθει ο Musk.

«Δεν θα υπονοούσα ότι παίχτηκε κάτι ύποπτο εκ μέρους της NSCC», απάντησε ο Tenev. «Δεν είχαμε άλλη επιλογή σε αυτήν την περίπτωση – έπρεπε να συμμορφωθούμε με τις κανονιστικές απαιτήσεις των κεφαλαίων μας».

Στο τέλος, το Clubhouse προσπάθησε να αντιμετωπίσει την πλημμυρίδα των χρηστών που προσπαθούσαν να ακούσουν τη συνέντευξη του Μασκζωντανά. Καθώς η ηλεκτρονική αίθουσα της εκπομπής Good Time έφτασε τη χωρητικότητα της των περίπου 5.000 ακροατών, μερικοί άνθρωποι κατέφυγαν στη ζωντανή ροή της ομιλίας από την εφαρμογή Clubhouse στα τηλέφωνά τους μέσω πιο ισχυρών πλατφορμών όπως το YouTube.

Αλλά τίποτε από αυτά δεν πτόησε ή επιβράδυνε τον Musk, ο οποίος συνέχισε να μιλάει. Όπως θα έλεγε και η αγαπημένη μου κινηματογραφική ηρωίδα / αστυνομική ερευνήτρια Catherine Banning: Δεν είσαι βαρετός, αυτό το αναγνωρίζω.

– Ο Έλον Μασκ δεν είναι ποτέ βαρετός – -.

Related posts

Αυτό είναι το ανανεωμένο μενού “Οι εφαρμογές μου” του Play Store και σε κάνει να απορείς

NEWSROOM

Κυβερνοασφάλεια: Το 40% των φορητών συσκευών είναι εγγενώς ευάλωτες

NEWSROOM

Πηγές αναφέρουν ότι το Samsung Galaxy A82 θα έχει 64MP κύρια κάμερα σε slide-out μηχανισμό

NEWSROOM

10 παιχνίδια και 8 icon packs επί πληρωμή εντελώς δωρεάν στο Android

NEWSROOM

Αυτά είναι τα νέα προγράμματα Cosmote Double Play 50 & 100 & 200 XL στη σταθερή

NEWSROOM

Amazon: Μπέρντ και Έρνι τα δύο ρομπότ που ετοιμάζει να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της

NEWSROOM

Στα 1113 νέα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα 565 στην Αττική

NEWSROOM

Το YouTube παρατείνει το «μπλόκο» στον λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ

NEWSROOM

Οι πρώτες πραγματικές φωτογραφίες του Samsung Galaxy A52 είναι γεγονός!

NEWSROOM

Αυτό είναι το Apple iPhone 13 Pro

NEWSROOM

Hands-on βίντεο του Redmi Note 10 αποκαλύπτει AMOLED οθόνη, θύρα ακουστικών, και άλλα

NEWSROOM

Πλέον ακους μουσική του Spotify απευθείας μέσα από το app του Facebook

NEWSROOM