telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η Vodafone καλωσόρισε φοιτητές ΑΕΙ συμμετέχοντας στα Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

H Vodafone Ελλάδας, μετά από δύο χρόνια διεξαγωγής διαδικτυακών εκδηλώσεων, άνοιξε ξανά τα γραφεία της σε φοιτητές και φοιτήτριες από ελληνικά πανεπιστήμια στο πλαίσιο του θεσμού Business Days του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας που διοργανώνει από το 2011 ο ομότιμος καθηγητής του ΟΠΑ, κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος. 

Τους 36 συνολικά φοιτητές υποδέχθηκαν τη διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Vodafone Ελλάδας, Ηρώ Μέλλιου, αλλά και έμπειρα στελέχη από διαφορετικές διευθύνσεις της εταιρείας, οι οποίοι μέσα από παρουσιάσεις και ανοιχτό διάλογο με τους φοιτητές, τους εισήγαγαν στην κουλτούρα του οργανισμού, μοιράστηκαν εμπειρίες και εξήγησαν πώς η συνεργασία του ανθρώπου με την τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει ένα καλύτερο μέλλον για όλους. Επιπλέον, οι φοιτητές εκτέθηκαν στον agile τρόπο σκέψης και εργασίας που εφαρμόζει η Vodafone για την καλύτερη συνεργασία και τη γρήγορη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της ενώ έλαβαν πρακτικές συμβουλές για το πώς να προσεγγίσουν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους. 

Μέρος της ολοήμερης επίσκεψης, ήταν και η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις και τους χώρους εργασίας των κεντρικών γραφείων της Vodafone, τα οποία έχουν προσαρμοστεί για να εξυπηρετούν το υβριδικό μοντέλο εργασίας που πρώτη στην Ελλάδα εισήγαγε η εταιρεία. Μεταξύ των χώρων που επισκέφθηκαν ήταν και το Virtual κατάστημα της Vodafone το οποίο στεγάζεται μέσα στα γραφεία της.  

Η Vodafone, έχοντας βραβευθεί για τέσσερις συνεχόμενες χρονιές ως “Top Employer”, επενδύει με συνέπεια στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου περιβάλλοντος εργασίας, το οποίο προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης για όλες τις ηλικίες. Η παρουσία νέων φοιτητών και φοιτητριών στους χώρους της σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα επιβεβαιώνει τη διάκριση της και ενθαρρύνει την προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικού υψηλής ποιότητας, με έμφαση στο ταλέντο και τα νέα στελέχη. 

Μάλιστα, το τελευταίο οικονομικό έτος η εταιρεία προσέφερε ευκαιρίες απασχόλησης σε περισσότερους από 100 νέους και νέες μέσα από το Πρόγραμμα Αποφοίτων DISCOVER και το Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης της Vodafone. Οι διαθέσιμες ευκαιρίες για νέους είναι διαθέσιμες στη σελίδα: Ευκαιρίες καριέρας για νέους

Related posts

Η ΗUAWEI παρουσίασε τα νέα smartphones και άλλα προϊόντα της

NEWSROOM

«Project Αθηνά»: Αισθητήρες θα αντλούν δεδομένα για καθαριότητα και προσβασιμότητα

NEWSROOM

Γιώργος Καρανίκας (ΕΣΕΕ): «Ανάσα» για την αγορά η αναστολή των ληξιπρόθεσμων

NEWSROOM

Φωτογραφία του retail box αποκαλύπτει το Redmi Note 10 και μερικά specs

NEWSROOM

Οι 20 κωδικοί πρόσβασης που δεν πρέπει ποτέ να βάλετε στους λογαριασμούς σας

NEWSROOM

Η εντυπωσιακή εμφάνιση των Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ στην ορκωμοσία Μπάιντεν

NEWSROOM

Doomscrolling: Η αγαπημένη συνήθεια που καταστρέφει την ψυχική μας υγεία

NEWSROOM

Άλμα 57% για τα κέρδη της Morgan Stanley το τέταρτο τρίμηνο- Στα 3,27 δισ. δολάρια

NEWSROOM

HUAWEI FreeBuds 5i: Ήχος Hi-Res, άνεση και υψηλή τεχνολογία, όλα σε ένα ζευγάρι ακουστικά

NEWSROOM

«Απόβαση» μεγάλων επενδυτών τεχνολογίας από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη

NEWSROOM

Εφαρμογές γνωριμιών: Τεχνικά ασφαλέστερες αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν

NEWSROOM

Τεχνολογία – Το πέρασμα στη super τεχνητή νοημοσύνη

NEWSROOM