telecomsnews.gr
Image default
APPLE

Η παραγωγή του iPhone 14 δέχτηκε σοβαρό πλήγμα ικανό να αντιστρέψει την αύξηση των εσόδων, προειδοποιεί η Foxconn

Η διακοπή εξαιτίας του COVID-19 στην παραγωγή του iPhone 14 στο κύριο εργοστάσιο συναρμολόγησης της Foxconn ήταν αρκετά μεγάλη ώστε η Apple να εκδώσει μια προειδοποίηση σχετικά με περιορισμένη διαθεσιμότητα και η Foxconn εξέδωσε τώρα μια προειδοποίηση σχετικά με τον αντίκτυπο στις δικές της προοπτικές για το τρέχον τρίμηνο.

Η Foxconn λέει ότι τα έσοδα από τη συναρμολόγηση ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης θα μειωθούν κατά το πολύ σημαντικό τρίμηνο διακοπών, το οποίο είναι συνήθως πολυάσχολο για την εταιρεία…

Πριν από δύο εβδομάδες, η Foxconn επιβεβαίωσε αναφορές ότι είχε σημειωθεί έξαρση του COVID-19 στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο, στο Zhengzhou της Κίνας. Εκείνη την εποχή, η εταιρεία είπε ότι ο αντίκτυπος στην παραγωγή του iPhone 14 ήταν «ελεγχόμενος».

Ωστόσο, υπήρξαν αναφορές για χαοτικές συνθήκες μέσα στο εργοστάσιο. Το προσωπικό που ήταν υπεύθυνο για τη λήψη τροφίμων και ιατρικών προμηθειών σε εργαζόμενους σε καραντίνα λέγεται ότι φοβόταν πολύ να το κάνει και άλλοι αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν τους κοιτώνες τους για να πάνε στις γραμμές συγκέντρωσης. Το αποτέλεσμα, μέσα σε ένα γενικό κλίμα φόβου, ήταν ορισμένοι εργαζόμενοι να εγκαταλείψουν το εργοστάσιο για να επιστρέψουν στα σπίτια τους.

Η Foxconn αντέδρασε προσφέροντας σημαντικά μπόνους, αλλά καθώς οι μολύνσεις εξαπλώθηκαν, το εργοστάσιο στη συνέχεια τέθηκε σε κλείδωμα για μια εβδομάδα. Δεν ήταν σαφές τότε αν αυτό σήμαινε πλήρη διακοπή της παραγωγής, αλλά αργότερα προέκυψε ότι λειτουργούσε με πολύ μειωμένη δυναμικότητα.

Η έξαρση του COVID-19 έχει περιγραφεί ως η χειρότερη από την έναρξη της πανδημίας.

Το τεράστιο εργοστάσιο – στο Zhengzhou με το παρατσούκλι «iPhone City» – είναι υπεύθυνο για το 80% περίπου της συνολικής παραγωγής iPhone παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed. Ακολουθήστε επίσης το AppleWorldHellas.com σε FacebookTwitterInstagram, και YouTube

Dimitrios Georgoulas

Dimitrios Georgoulas

Dimitris is the co-owner and chief in editor of AppleWorldHellas. With a PhD Degree in Wireless Sensor Networks and with more than 10 years experience in covering Apple and technology news he loves the challenges and new adventures.

Related posts

Η πιο πρόσφατη ενημέρωση ασφαλείας της Apple είναι σημαντική, αλλά δεν ισχύουν τα “τρομακτικά” σενάρια για τα οποία γράψανε πολλοί

tele

Ενιαίο πιστοποιητικό ασφάλειας για τα δίκτυα 5G ετοιμάζει η Ευρώπη

tele

H Apple κυκλοφορεί την νεότερη public beta των iOS 14 και iPadOS 14

tele

H Apple επίσημα ανακοίνωσε το νέο iPhone SE με τιμή εκκίνησης τα $399, 3 χρωματισμούς, και μέχρι 256GB

tele

Η Samsung δημιούργησε OLED «δέρμα» για…fitness tracking

tele

Facebook: Ειδική μεταχείριση στους VIPs στις ΗΠΑ

tele

Reuters: H Foxconn θα έχει μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή iPhone αν πάρει παράταση το κλείσιμο των εργοστασίων της

tele

Διαβάστε εδώ αναλυτικά ότι νέο έφερε η iOS 15.4

tele

H Apple προβλέπει περισσότερες από >100 εκατομμύρια iPhone 12 πωλήσεις το 2020, εξαιτίας της 5G ζήτησης

tele

Για πρώτη φορά τα 2020 iPhones θα έχουν OLED οθόνες από την BOE;

tele

Ορισμένοι χρήστες του iOS 16 συνεχίζουν να αναφέρουν πληθώρα σφαλμάτων μήνες μετά την κυκλοφορία του

tele

Life Is Strange: True Colors, πρώτο gameplay video για το νέο επεισόδιο της σειράς

tele