telecomsnews.gr
Image default
MARKET WIND

Επεκτάσεις bonus F2G από τη Wind

Ευχαριστούμε για το tip, kmpatra

Η WIND ΕΛΛΑΣ Τηλεπικοινωνίες Α.Ε.Β.Ε. ανακοινώνει για τους συνδρομητές F2G:

Την έως 31 Αυγούστου 2020 επέκταση του δωρεάν bonus 5GB με διάρκεια 7 ημέρες κατά την πρώτη νέα είσοδο στο myF2G app και εφόσον έχει προηγηθεί μία ανανέωση τις τελευταίες 60 ημέρες


Την έως 31 Οκτωβρίου 2020 επέκταση της προσφοράς Log & Win που αποδίδει κάθε 7 ημέρες δωρεάν 150ΜΒ ή 20 λεπτά προς όλα τα δίκτυα ή 60 λεπτά προς WIND/Q ή 20 SMS προς όλους ή 60 SMS προς WIND/Q, με διάρκεια 7 ημέρες, μέσα από το myF2G app ή το myF2G.gr εφόσον έχει πραγματοποιηθεί μία ανανέωση τις τελευταίες 30 ημέρες.


Την έως 31 Οκτωβρίου 2020 επέκταση του bonus για online ανανεώσεις χρόνου ομιλίας από 12€. Συγκεκριμένα αποδίδονται 600ΜΒ για ανανέωση 12€ – 14€, 900ΜΒ για ανανέωση 15€ – 19€ και 1,5GB για ανανέωση 20€ κι άνω. Τα παραπάνω bonus είναι διαθέσιμα για 15 ημέρες.

Επιπλέον και σε συνέχεια της από 5 Μαρτίου 2020 ανακοίνωσης, έχει μεταφερθεί η ημερομηνία τροποποίησης της διάρκειας εφαρμογής του τέλους επέκτασης της μη εμπορικά διαθέσιμης προσφοράς Free2Talk, από 6 Απριλίου σε 1 Σεπτεμβρίου 2020. Συγκεκριμένα η εφαρμογή θα αφορά στα ημερολογιακά δίμηνα: Σεπτέμβριος – Οκτώβριος, Νοέμβριος – Δεκέμβριος, Ιανουάριος – Φεβρουάριος, Μάρτιος – Απρίλιος, Μάιος – Ιούνιος, Ιούλιος – Αύγουστος.

Παράλληλα, από 1η Οκτωβρίου 2020 ανακοινώνονται οι παρακάτω αλλαγές στα εξής υφιστάμενα πακέτα/υπηρεσίες:

To πακέτο Talk to all More το οποίο προσφέρει 100 λεπτά προς όλους και 100 ΜΒ με χρέωση 3€ και διάρκεια 30 ημέρες, διπλασιάζει τις παροχές του και θα προσφέρει πλέον 200 λεπτά προς όλους και 200 ΜΒ και bonus 100 SMS προς όλους με χρέωση 3€ και διάρκεια 15 ημέρες. Η δυνατότητα ενεργοποίησης θα ισχύει έως και 15 ημέρες αντί για 30, από την ενεργοποίηση ενός από τα υφιστάμενα συμβατά πακέτα και θα διατίθεται αποκλειστικά μέσω myF2G app/gr. Οι επιπλέον παροχές θα είναι διαθέσιμες έως και 31 Οκτωβρίου 2020.


Παύει η εμπορική διάθεση:


των πακέτων Talk & Text More, SMS More, Surf More, Turbo Talk to All, Turbo Talk & SMS 600, Turbo Data, Turbo SMS, Giga Button, Data #3, Voice Nights και Roaming Talk to All.


της υπηρεσίας WIN Club, βάση της οποίας δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα εγγραφής νέων συνδρομητών. Επιπλέον για ήδη εγγεγραμμένους συνδρομητές δεν θα είναι διαθέσιμη η απόδοση νέων πόντων για συμβατές συναλλαγές, ενώ όσοι πόντοι είναι ήδη διαθέσιμοι έως 31 Σεπτεμβρίου 2020, θα μπορούν να εξαργυρωθούν έως την 31 Μαΐου 2021


Για μέλη του προγράμματος Flames2Go, τροποποιείται η διάρκειας ισχύος των Flames από 12 σε 6 μήνες από την ημερομηνία απόδοσής τους.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας. Αναλυτικός τιμοκατάλογος προγραμμάτων και υπηρεσιών στο www.wind.gr.

H WIND διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης ή/ και τερματισμού ή ανάκλησης όλων των παραπάνω εμπορικά διαθέσιμων πακέτων/προσφορών ή/και της μετατροπής των σχετικών όρων ή/και τροποποίησης των ανωτέρω προσφορών, ακολουθώντας την προσήκουσα διαδικασία ενημέρωσης των συνδρομητών, όπως εκάστοτε ορίζεται από την κείμενη νομοθεσία και το ρυθμιστικό πλαίσιο της ΕΕΤΤ. Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων, εφόσον επηρεάζονται, έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως εντός τριάντα ημερών (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις συσκευής) από την ημερομηνία εφαρμογής των ανωτέρω τροποποιήσεων. Εάν ο συνδρομητής των υπηρεσιών καρτοκινητής τηλεφωνίας αντιταχθεί στην τροποποίηση τιμολογίων σύμφωνα με τα ανωτέρω, δύναται να υποβάλει σχετικό αίτημα προς την Εταιρεία προκειμένου να του επιστραφεί εντός τριάντα (30) ημερών το εναπομείναν στην κάρτα χρηματικό υπόλοιπο, εφόσον οι αλλαγές τίθενται σε ισχύ σε λιγότερο από τρεις μήνες από την ημερομηνία ενημέρωσης του χρήστη σχετικά με την τροποποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και τιμοκαταλόγους, ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της WIND www.wind.gr ειδική ιστοσελίδα ή την εξυπηρέτηση πελατών καλώντας 13800 (0,25€/ κλήση) ή στο Δίκτυο Καταστημάτων WIND. Σε όλες τις παραπάνω τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ και τέλος καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Related posts

Υπηρεσίες 5G από τη Vodafone το πρώτο τρίμηνο του 2021

tele

Το Ίδρυμα Vodafone στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας

tele

COSMOTE Fiber: 36 νέες περιοχές σε όλη την Ελλάδα με οπτική ίνα μέχρι το σπίτι

tele

Χειμερινές Εκπτώσεις στα καταστήματα WIND

tele

Η COSMOTE διευκολύνει την επικοινωνία από και προς την Αλβανία

tele

Στην τελική ευθεία για το 5G οι Cosmote, Vodafone και Wind

tele

Τι να προσέξουμε για την αποφυγή υπερφόρτωσης των δικτύων (σταθερά και ασύρματα)

tele

Microsoft Surface Go: Το νέο tablet με Windows 10 για ανταγωνισμό στο iPad [Video]

tele

Έκτακτη ενημέρωση WIND: Προσφορά δωρεάν χρόνου ομιλίας για τους συνδρομητές στις πληγείσες περιοχές της Αττικής

tele

COSMOTE: Αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτι και επικοινωνούμε δωρεάν!

tele

Ενημέρωση για τις υπηρεσίες αυξημένης χρέωσης μέσω SMS με χρήση 5ψήφιων αριθμών

tele

Nέα προγράμματα επικοινωνίας WIND Business με υπερ-υψηλές ταχύτητες 4G/5G/FIBER

tele