telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Αυτοί είναι οι λόγοι που το iOS υπερτερεί έναντι του Android!

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι συγκεκριμένοι χρήστες του Android θα μετέβαιναν σε ένα iPhone την επόμενη φορά που θα πραγματοποιούσαν μια αγορά, μια κίνηση που σύμφωνα με τους ειδικούς αποδίδεται σε πλήθος λόγων. Όσον αφορά το ζήτημα της επιλογής του επόμενου smartphone, υπάρχουν πλήθος πραγμάτων που ο κόσμος λαμβάνει σοβαρά υπόψη πριν προβεί στην αγορά. Τρεις από τους πιο κύριους έχουν να κάνουν με το πόσο ασφαλή είναι η πλατφόρμα, η διαθεσιμότητα του οικοσυστήματος που θέλεις να αγοράσεις και φυσικά για πόσο διάστημα θα υποστηρίζονται.

apple ecosystem

Σύμφωνα με τους αναλυτές, αυτοί οι είναι οι κύριοι λόγου που βλέπουμε μια αυξανόμενη τάση χρηστών Android συσκευών να μεταβαίνουν στο iPhone. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί ο κόσμος προτιμά την πλατφόρμα της Apple σε σχέση με το Android. Στο οικοσύστημα της Apple,  το software της Apple συμπληρώνει τόσο καλά το hardware, δηλώνει ο Andrey Bogdanov, με 14 έτη εμπειρία στις συμβουλευτικές υπηρεσίες εντός της τεχνολογικής βιομηχανίας στο lifewire. Μου αρέσει ιδιαίτερα πως τα Apple προϊόντα λειτουργούν τόσο καλά μεταξύ τους και το πόσο καλά δεμένο μεταξύ του είναι το οικοσύστημα.

Αν και το connected ecosystem αποτελεί ένα σημαντικό προτέρημα των Apple συσκευών, δεν είναι η μόνη εταιρεία που προσφέρει κάτι τέτοιο. Στη πράξη, τόσο η Samsung και η Google προσφέρουν παρόμοια συστήματα στα Android smartphones. Ωστόσο υπάρχουν κάποιοι σημαντικοί παράγοντες που κάνουν το σύστημα της Apple να είναι και να φαίνεται πιο connected. Το πρώτο πρόβλημα με τα Android smartphones είναι το γεγονός ότι σύστημα πρέπει να γίνει optimized για πλήθος διαφορετικών brands, δηλώνει η Alina Clark της CocoDoc. Από την άλλη πλευρά, η Apple πρέπει να κάνει optimize το λειτουργικό της σύστημα για να λειτουργεί σε πολύ λιγότερες συσκευές, εκ των οποίων η κάθε μια παρουσιάζει ομοιότητες όσον αφορά την εσωτερική τους δομή και το πως τρέχουν το software.

Τέλος σημαντικοί λόγοι είναι και η ασφάλεια που υπόσχεται και προσφέρει το οικοσύστημα, ενώ ένας τελευταίος είναι και η διάθεση ενημερώσεων, που στο Android συνεχίζει να αποτελεί μια πονεμένη ιστορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Related posts

Επιτροπή ειδικών ΠΟΥ: Μη αξιόπιστη η θέση περί διαρροής του κορωνοϊού από κινεζικό εργαστήριο

NEWSROOM

Το Xiaomi Mi MIX Fold πέρασε τα 10 χρόνια χρήσης και συνεχίζει (βίντεο)

NEWSROOM

Παρατείνονται ως τις 8 Φεβρουαρίου οι περιορισμοί για τις αεροπορικές πτήσεις

NEWSROOM

Δωρεάν οι διελεύσεις στα διόδια της Νέας Οδού και της Κεντρικής Οδού μέχρι τις 19:00

NEWSROOM

Έρχεται το ZTE S30 Pro με 144Hz OLED οθόνη και 44MP selfie κάμερα

NEWSROOM

Dogecoin: Λογαριασμός έχει νομίσματα αξίας 2,1 δισ. δολαρίων και ίσως ανήκει… στον Έλον Μασκ

NEWSROOM

Tsougkra-to: Τσούγκρισε το αυγό σου και αυτό το Πάσχα με αυτήν την εφαρμογή από το Play Store (δωρεάν)

NEWSROOM

Τα Oppo Enco Buds προσφέρουν 24 ώρες αυτονομία με ANC στα 26 ευρώ

NEWSROOM

ΠΟΥ: Το εμβόλιο της AstraZeneca μπορεί να χορηγηθεί και στους άνω των 65 ετών

NEWSROOM

realme 8 Pro Review: Οταν η μεσαία κατηγορία αποκτά 108 Megapixels

NEWSROOM

Ανοιχτά αυτή την Κυριακή τα σούπερ μάρκετ- Το ωράριο λειτουργίας

NEWSROOM

Οι τέσσερις τρόποι για ανάκαμψη μετά τον COVID

NEWSROOM