telecomsnews.gr
Image default
MOBILE

Ανάρπαστα τα νέα Laptop MateBook D Series της Huawei στην Ελλάδα

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το λανσάρισμα των laptop MateBook D της Huawei στην Ελλάδα, αφού εξαντλήθηκε όχι μόνο το αρχικό απόθεμα που είχε διατεθεί για την προπαραγγελία, αλλά το σύνολο των διαθέσιμων συσκευών σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Με την ζήτηση να αποδεικνύεται τέσσερις φορές υψηλότερη των αρχικών εκτιμήσεων της εταιρείας.

Ο λόγος για τα νέα μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei, τα κομψά, ελαφριά αλλά πανίσχυρα MateBook D14 και MateBook D15, τα οποία κατέφθασαν στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου, συνοδεία μιας ανεπανάληπτης προσφοράς: Με κάθε προπαραγγελία που ολοκληρωνόταν μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei, οι αγοραστές λάμβαναν αυτομάτως δώρο το μοναδικό πεντακάμερο smartphone της Huawei Nova 5T.

Καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που laptops της Huawei κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν ενθουσιώδης και η ζήτηση κατά την περίοδο της προπαραγγελίας αποδείχθηκε τετραπλάσια των προσδοκιών. H εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και το εντυπωσιακό design των MateBook D, καθώς και οι «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες (όπως το Huawei Share OneHop, που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone και laptop, έτσι ώστε να χειρίζονται ταυτόχρονα μέσω της ίδιας οθόνης) τα καθιστούν ασυναγώνιστα στην κατηγορία τους. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή τους αλλά και την ανεπανάληπτη προσφορά και φυσικά την αξιοπιστία της Huawei, ενός brand που οι καταναλωτές εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, προκάλεσαν αναπάντεχα μεγάλη ζήτηση. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά των επίσημων συνεργατών της Huawei, έγιναν αμέσως νέες παραλαβές και τα καταστήματα κατάφεραν να εξυπηρετήσουν εγκαίρως τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές και να εξασφαλίσουν για εκείνους τόσο τα προϊόντα όσο και το δώρο της προσφοράς.

H είσοδος της Huawei στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Τα δύο μοντέλα της D series που επελέγησαν για το λανσάρισμα χαρακτηρίζονται από ισχυρές επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής και κομψή σχεδίαση και, εξοπλισμένα με μια πλήρη γκάμα έξυπνων δυνατοτήτων, συνθέτουν ένα πακέτο που αποτελεί δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία. Η σειρά HUAWEI MateBook D αποτελεί τον πιο ισχυρό, ευρηματικό και ευέλικτο σύντροφο για όσους επιθυμούν ένα laptop που θα κάνει την καθημερινότητά τους απολαυστική και παραγωγική.

Η Huawei ευχαριστεί τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της και δεσμεύεται να συνεχίσει να αξιοποιεί την τεχνογνωσία της προς όφελός τους. Πρωτοπόρος στη δημιουργία έξυπνων λύσεων, η Huawei, που έφερε επανάσταση στην αγορά των smartphones, σκοπεύει να επεκταθεί περαιτέρω και στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών παρουσιάζοντας ολοένα και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια σε όλες τις άλλες προϊοντικές κατηγορίες, με στόχο πάντοτε να διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών και να φέρει ακόμα πιο «έξυπνη» τεχνολογία σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.

Πέραν της εξάντλησης του αρχικού αποθέματος και της ενθουσιώδους ανταπόκρισης στην προσφορά της προπαραγγελίας, τα νέα μοντέλα της Huawei MateBook D14 και MateBook D15 παραμένουν διαθέσιμα μέσω του δικτύου επισήμων συνεργατών της Huawei και χάρη στις προηγμένες τεχνικές τους προδιαγραφές, τις «έξυπνες» λειτουργικές δυνατότητες και το μοντέρνο σχεδιασμό τους, αποτελούν μια πραγματικά ασυναγώνιστη πρόταση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας Huawei laptop και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά νέα από τη Huawei: Με την έλευση των νέων AG smartphones στην ελληνική αγορά πολύ σύντομα, αναμένονται ανεπανάληπτες εκπλήξεις!

Related posts

Διέρρευσαν specs του Honor 30S

tele

Η Oppo παρουσίασε το SuperVOOC 2.0 για φόρτιση 65W

tele

devolo Magic 1 WiFi mini: mini μέγεθος maxi απόδοση!

tele

Επιβεβαιώθηκε: Τα επόμενα Honor θα έχουν Google services

tele

Διέρρευσαν specs των Samsung Galaxy S20 series

tele

Unboxing και hands-on με το TCL 20 5G!

tele

Neffos C7s: Η νέα βελτιωμένη προσθήκη στην σειρά C

tele

Νέο Huawei MatePad Pro 2 με το M-Pencil

tele

Παρουσιάστηκαν τα Sony WI-1000XM2 στην IFA 2019

tele

Διαθέσιμο στην Ελλάδα το TCL 10 Plus

tele

Η Xiaomi κατοχύρωσε πατέντα για αρθρωτό smartphone και περιστρεφόμενη κάμερα

tele

100 ευρώ φθηνότερα τα νέα MateBook D14 και D15 της Huawei!

tele