telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Vodafone everyone.connected: Μαζί χαρίζουμε το δώρο της συνδεσιμότητας

Φέτος τα Χριστούγεννα, την εποχή του χρόνου που χαρίζουμε δώρα μέσα από την καρδιά μας, η Vodafone προσφέρει το δώρο της συνδεσιμότητας σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη και σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, καλεί όλους να συμμετέχουν σε αυτή την προσφορά αγάπης. Η δράση αυτή αποτελεί μία έμπρακτη επιβεβαίωση της στρατηγικής τοποθέτησης της Vodafone:Together We Can, ότι η συνεργασία ανθρώπου και τεχνολογίας μπορεί δώσει απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα, δημιουργώντας ένα καλύτερο μέλλον, σε μία βιώσιμη ψηφιακή κοινωνία, με ίσες ευκαιρίες για όλους. 

Με στόχο να βοηθηθούν ακόμα περισσότεροι συνάνθρωποί μας και η πρόσβαση στο Internet να γίνει ισότιμη για όλους, η Vodafone καλεί όσους έχουν smartphone που δεν χρησιμοποιούν πια, να το φέρουν σε ένα κατάστημα Vodafone. Η εταιρεία θα αναλάβει την επισκευή της συσκευής και μαζί με μία κάρτα sim με απεριόριστα Data για ένα χρόνο, σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, θα το χαρίσει σε μία οικογένεια που έχει ανάγκη.

Κάθε οικογένεια θα λαμβάνει δωρεάν ένα Smartphone μαζί με μια νέα σύνδεση καρτοκινητής, η οποία θα προσφέρει απεριόριστα Data κάθε μήνα για έναν χρόνο. Η συσκευή που θα δίνεται θα ελέγχεται από την υπηρεσία Check & Go σχετικά με την ορθή λειτουργία της και στην συνέχεια θα επισκευάζεται, μέσω της υπηρεσίας Vodafone Express Repair, όπου κρίνεται απαραίτητο. 

Η Vodafone επέλεξε να συνεργαστεί για ακόμα μία φορά και να συνεισφέρει στο πολύτιμο έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Με εκτενή δράση και 45 χρόνια εμπειρίας σε προγράμματα πρόληψης, οικογενειακής φροντίδας εναλλακτικού τύπου και υποστηριζόμενης ανεξάρτητης διαβίωσης, τα Παιδικά Χωριά SOS υλοποιούν προγράμματα και δράσεις σε τρεις άξονες: (α) Ενδυνάμωση Οικογένειας, με 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα (β) Ανάπτυξη και Προώθηση της Αναδοχής, σε συνεργασία με τη UNICEF ως εταίρος στο πρόγραμμα «Child Guarantee» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και (γ) Εναλλακτική Φροντίδα με 4 Παιδικά Χωριά SOS, 2 Στέγες Νέων και 2 Ξενώνες Βρεφών SOS. 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν μαζί με την Vodafone και τα Παιδικά Χωριά SOS, μπορούν να προσφέρουν έως τις 9 Ιανουαρίου το Smartphone που δεν χρησιμοποιούν πια, σε ένα κατάστημα Vodafone, αλλά και δωρεάν πρόσβαση στο internet για έναν ολόκληρο χρόνο σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τις συσκευές που μπορούν να συμμετέχουν, στο vodafone.gr/everyone-connected 

Μαζί  δίνουμε πρόσβαση στο internet σε ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας την πρόσβαση στο internet ισότιμη σε όλους

Related posts

Οι 5 βασικοί τρόποι με τους οποίους οι χάκερ κλέβουν κωδικούς – Πώς να τους σταματήσετε

NEWSROOM

Τζάνετ Γέλεν: Χρειάζεται «να κατανοήσουμε σε βάθος» τι συνέβη με την φρενίτιδα για την GameStop

NEWSROOM

Η Tesla θα προκαταβάλλει για τα τσιπ που χρειάζεται προκειμένου να ξεπεράσει τις ελλείψεις

NEWSROOM

Η δεκαετία του αυτοκινήτου: Πώς κύλησε η περίοδος 2010-2019 και ποιο θα είναι το μέλλον

NEWSROOM

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου με Κικίλια, Χαρδαλιά και Τσιόδρα- Αποφάσεις ίσως και σήμερα

NEWSROOM

Γερμανικός Τύπος: «Χρυσή βίζα» στην Ελλάδα για περισσότερες επενδύσεις;

NEWSROOM

Η απόλυτη εμπειρία τεχνολογίας έφθασε στο νέο κατάστημα Κωτσόβολος στην Αγία Παρασκευή

NEWSROOM

Intertech – Προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Alcatel-Lucent Enterprise

NEWSROOM

EE: Παραδόθηκε το 100ο ρομπότ που απολυμαίνει νοσοκομεία

NEWSROOM

Η CVC Capital εξαγοράζει τμήμα της Shiseido- Στα 1,5 δισ. δολάρια το τίμημα

NEWSROOM

Ανακαλύφθηκε «σιδερένιος», κοντινός, καυτός εξωπλανήτης μικρότερος από τη Γη

NEWSROOM

Χαλάει απότομα ο καιρός από αύριο – Συστάσεις της ΓΓΠΠ

NEWSROOM