telecomsnews.gr
Image default
MOBILE

To nok-Shop.gr παρουσιάζει τον φορητό υπολογιστή HP EliteBook 845 G7

Διεκπεραιώστε εύκολα τις πολλαπλές καθημερινές εργασίες σας, όπου κι αν βρίσκεστε, με τον όμορφα σχεδιασμένο, ισχυρό, εξαιρετικά ασφαλή HP EliteBook 845.

Αυτός ο λεπτός και ελαφρύς φορητός υπολογιστής, ο οποίος δημιουργήθηκε για ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνηση, σας βοηθά να συνδέεστε με ασφάλεια και να παραμένετε παραγωγικοί σχεδόν σε


οποιοδήποτε περιβάλλον.

Σχεδίαση για μεγαλύτερη άνεση


Ο εξαιρετικά λεπτός και ελαφρύς HP EliteBook 845 14 ιντσών διαθέτει αναλογία οθόνης προς σώμα 85% και μεταφέρεται εύκολα από συνάντηση σε συνάντηση. Επίσης, περιλαμβάνει νέο πληκτρολόγιο και clickpad, τα οποία είναι αθόρυβα και βολικά στη χρήση τους.

Εργαστείτε ξέγνοιαστα


Οι λειτουργίες ασφάλειας της HP συνεργάζονται μεταξύ τους για τη δημιουργία μιας ανθεκτικής άμυνας που είναι πάντα ενεργοποιημένη και σε δράση. Από το BIOS μέχρι το πρόγραμμα περιήγησης, εκτός και πέρα από το λειτουργικό σύστημα, αυτές οι συνεχώς εξελισσόμενες λύσεις προστατεύουν τον υπολογιστή σας από απειλές.

Εύκολη σύνδεση


Ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε εξελίσσεται γρήγορα. Εξασφαλίστε πρωτοπόρα συνδεσιμότητα και παραγωγικότητα με τον άριστης ποιότητας επεξεργαστή AMD Ryzen™ PRO με κάρτα γραφικών Radeon™ VEGA, προαιρετικό 4G LTE και μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας.

Εργαστείτε με έναν ισχυρό, εξαιρετικά ασφαλή και αξιόπιστο επεξεργαστή AMD Ryzen™ PRO με κάρτα γραφικών Radeon™ VEGA και AMD Memory Guard που συμβάλλει στην προστασία από επιθέσεις ψυχρής εκκίνησης με κρυπτογράφηση και αποκρυπτογράφηση της μνήμης του συστήματός σας σε πραγματικό χρόνο.

Κρατήστε τα αδιάκριτα βλέμματα μακριά από την οθόνη σας με το προαιρετικό HP SureView Reflect που δημιουργεί ένα χάλκινο ανακλαστικό φινίρισμα όταν κάποιος την κοιτάζει από το πλάι, κάνοντάς την να φαίνεται μη αναγνώσιμη.

Τα κακόβουλα λογισμικά εξελίσσονται ταχύτατα και τα παραδοσιακά προγράμματα προστασίας από ιούς δεν μπορούν πάντα να αναγνωρίσουν τις νέες επιθέσεις.

Προστατέψτε τον υπολογιστή σας από πρωτόγνωρες επιθέσεις με το HP Sure Sense που χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς μάθησης για εξαιρετική προστασία από προηγμένα κακόβουλα λογισμικά.


Με 4G LTE και κεραίες 2×2, το «γραφείο» σας μεταφέρεται όπου το χρειάζεστε και σας επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι σχεδόν όπου κι αν βρίσκεστε.

Το πού μπορείτε να δουλέψετε καθορίζεται από τη φορητότητα του υπολογιστή σας και την αξιοπιστία μιας γρήγορης σύνδεσης. Εξασφαλίστε γρήγορη και αξιόπιστη σύνδεση σε πυκνά ασύρματα περιβάλλοντα με Wi-Fi 6 ταχύτητας Gbit.

Με την προαιρετική κάμερα ιδιωτικότητας της ΗΡ και το φυσικό κλείστρο που προστατεύει από την κακόβουλη παρακολούθηση, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε αν κάποιος σας παρακολουθεί.

Εξασφαλίστε τη δυνατότητα μέτρησης και προώθησης της ευεξίας στον χώρο εργασίας σας με την εφαρμογή HP WorkWell. Σχεδιασμένη για να σας παροτρύνει να κάνετε διαλείμματα, να ασκείστε και να σας παρέχει συμβουλές παραγωγικότητας, η εφαρμογή αυτή σας προτείνει εξατομικευμένες υγιεινές συνήθειες.

Απολαύστε την ομοιόμορφη αίσθηση και την εξαιρετικά αθόρυβη πληκτρολόγηση του ανασχεδιασμένου πληκτρολογίου με κοίλα πλήκτρα από καουτσούκ.

Οι επιθέσεις στο υλικολογισμικό μπορούν να καταστρέψουν τον υπολογιστή σας—μείνετε προστατευμένοι με το HP Sure Start BIOS Gen6, με δυνατότητα αυτόματης επιδιόρθωσης.

Related posts

Τα Samsung Galaxy smartphones και tablets είναι Android Enterprise Recommended

tele

Προσφορές! Windows 10 Pro από €8.14 και Office 2016 Pro από €18,78

tele

Μεγάλη αύξηση των πωλήσεων smartwatches για το B’ τρίμηνο του 2019

tele

Διαθέσιμο το νέο ασύρματο φορητό ηχείο LG XBOOM Go PL7

tele

D-Link Exo Smart Mesh Wi-Fi Routers: Θωρακίζουν τη σύνδεσή σας!

tele

Τα 50 εκατομμύρια πωλήσεις έφτασε η Realme

tele

Παρουσιάστηκε το Microsoft Surface Duo smartphone

tele

Παρουσιάστηκε το Samsung Galaxy A90 5G

tele

Διέρρευσαν πληροφορίες για το iPhone 12

tele

Πως να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε app στα νέα Huawei P40 με το MoreApps (video)

tele

Νέα MateBook D – Η Huawei αλλάζει τα δεδομένα στα laptops! Δώρο με το Nova 5T!

tele

Νέα υπηρεσία Galaxy Sanitizing από τη Samsung Electronics Hellas

tele