telecomsnews.gr
Image default
APPLE

Kuo: Η Apple μπορεί να λανσάρει ένα 8-ιντσών foldable iPhone και ένα iPhone χωρίς notch το 2023

Ο πάντα αξιόπιστος αναλυτής Ming-Chi Kuo κοινοποίησε μια σειρά από προβλέψεις για ότι αφορά την iPhone 13 σειρά, το επερχόμενο iPhone SE αλλά και iPhone 14 και έφτασε μέχρι και το τι μπορεί να περιμένουμε από την Apple το 2023.

Ο αναλυτής πιστεύει πως το 2023 θα είναι η χρονιά που μπορεί η Apple να λανσάρει το πρώτο foldable iPhone της καθώς και το πρώτο high end μοντέλο που δεν θα έχει notch.

8-ιντσών foldable iPhone

Αρχικά λοιπόν με την πρόβλεψη για ένα foldable iPhone. Ο Kuo πιστεύει πως αν η Apple λύσει την βασική τεχνολογία για μια foldable συσκευή και όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν για μια μαζική παραγωγή της φέτος τότε μπορεί να δούμε ένα 7.5-8 ιντσών foldable iPhone μέχρι το 2023.

Η αλήθεια είναι πως ακούμε πλέον συχνά για την δουλειά που κάνει η Apple πάνω σε ένα foldable iPhone τελευταία. Πίσω τον Οκτώβριο διαβάσαμε πως η Apple ίσως παρουσίαζε μια τέτοια συσκευή το 2022. To Bloomberg ανέφερε τον Ιανουάριο πως αν και η Apple δουλεύει εντατικά πάνω σε κάτι τέτοιο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά για το αν η εταιρεία θα δώσει το πράσινο φως για μια μαζική παραγωγή του στο μέλλον.

Η πρόβλεψη λοιπόν σήμερα του Kuo έρχεται ανάμεσα σε αυτά που ξέραμε μέχρι σήμερα με ένα λανσάρισμα το 2023 αν και εφόσον η Apple καταφέρει να ξεπεράσει τα θέματα που έχει τόσο σε τεχνικό όσο και παραγωγικό επίπεδο φέτος.

Τέλος του notch σε high-end iPhone το 2023;

Ο Kuo επίσης προβλέπει πως το 2023 ίσως να είναι η χρονιά που θα έχουμε ένα iPhone με μόνο οθόνη και χωρίς κανένα notch. Και αυτή του η πρόβλεψη βέβαια έχει να κάνει με το αν η Apple καταφέρει να ξεπεράσει τεχνολογικά και άλλα θέματα στην ώρα τους.

Επίσης αναφέρει πως το high end iPhone μοντέλο θα έχει ένα Touch ID κάτω από την οθόνη και μια περισκοπική κάμερα. Τονίζει πως το νωρίτερο το δεύτερο μισό του 2023 θα μπορέσει η Apple να παρουσιάσει ένα τέτοιο iPhone με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Μπορεί ένα Touch ID κάτω από την οθόνη και ένας περισκοπικός φακός να έρθουν σαν χαρακτηριστικά νωρίτερα άλλα αυτά τα δύο χαρακτηριστικά μαζί με μια σχεδίαση χωρίς notch θα χρειαστεί τουλάχιστον 2 χρόνια υλοποιήσεων από την Apple.

iPhone 11 αντικαταστάτης

Ο Kuo επίσης προβλέπει πως η Apple θα σταματήσει το iPhone 11 από την αγορά στο τέλος του 2022 και θα το αντικαταστήσει με ένα νέο μοντέλο το πρώτο μισό του 2023 με τιμολόγηση κάτω των $600.

Ακολουθήστε το AppleWorldHellas στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το AppleWorldHellas στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://appleworldhellas.com/feed 

Στέφανος Κολοβός

O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία από μικρό παιδί. Αγαπημένη του συσκευή είναι το Apple Watch του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά.

Related posts

Σε άνοδο οι αγορές μέσω κινητού στην Ελλάδα την εποχή του COVID-19

tele

Εκπαίδευση από απόσταση | Σε αυτές τις ιστοσελίδες έχετε δωρεάν πρόσβαση

tele

Νέες εικόνες δείχνουν μια πρωτότυπη iPhone X συσκευή με ένα jet black φινίρισμα

tele

OLED space wallpapers για το iPhone σας

tele

Κάντε λήψη των νέων πανέμορφων iOS 14.2 wallpapers

tele

H Microsoft θα φέρει την antivirus εφαρμογή της στο iOS κάποια στιγμή φέτος

tele

Τα iPhone 12 δεν θα έχουν OLED πάνελ από την BOE, όχι τουλάχιστον αρχικά

tele

Η Apple ξεπέρασε τις 1.65 δις ενεργές συσκευές παγκοσμίως

tele

H Apple προβλέπει περισσότερες από >100 εκατομμύρια iPhone 12 πωλήσεις το 2020, εξαιτίας της 5G ζήτησης

tele

20% λιγότερα smartphones πουλήθηκαν, παγκοσμίως, το 1ο τρίμηνο του 2020

tele

Διέρρευσε η iPhone 12 event ημερομηνία; Η Apple κοινοποίησε και διέγραψε ένα τεστ event Σεπτεμβρίου στο YouTube

tele

H μεγάλη απάτη με επισκευές iPhone / iPad που στοίχισε στην Apple $6 εκατομμύρια

tele