Αυτό το ρομποτικό παιχνίδι ανήκει στον… επόμενο αιώνα

«Sphero Bolt Robotic Ball» τη λένε και δεν είναι άλλη μια μπάλα που τρέχει σε εικονικούς χώρους.

Αυτή ελέγχεται από τη δική της εφαρμογή (Sphero Edu), με τη βοήθεια της οποίας την προγραμματίζεις και κινείται στον πραγματικό κόσμο!

Ο φωτεινός πίνακας λειτουργεί ως οθόνη για να παίζεις παιχνίδια, να προβάλεις δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και πληροφορίες για την κατεύθυνση της μπάλας.

Αυτό το ρομποτικό παιχνίδι ανήκει στον… επόμενο αιώνα

Το θαυμαστό του πράγματος δεν σταματά ωστόσο εδώ, καθώς οι αισθητήρες που έχει της επιτρέπουν να αντιδρά στην ταχύτητα, την επιτάχυνση και τη διεύθυνση της κίνησης, την ίδια ώρα που η ενσωματωμένη πυξίδα εγγυάται πως θα τα κάνει όλα μόνη της όταν αποφασίσεις να την ελέγξεις χειροκίνητα. Ακόμα και την επικοινωνία με τις άλλες σφαίρες της Sphero (μέσω υπερύθρων)!

Αυτό το ρομποτικό παιχνίδι ανήκει στον… επόμενο αιώνα

Τι μπορείς να κάνεις; Ό,τι την προγραμματίσεις. Μια Sphero Bolt μπορεί, για παράδειγμα, να προβάλει στην οθόνη της το φαντασματάκι του Pac-Man και να κυνηγά παντού στον χώρο μια άλλη που παρουσιάζει τον ίδιο τον Pac-Man. Και είναι πρακτικά ανεξάντλητα αυτά που μπορείς να κάνεις μαζί της, καθώς ταβάνι είναι εδώ μόνο η φαντασία σου.

Αυτό το ρομποτικό παιχνίδι ανήκει στον… επόμενο αιώνα

Θέλεις να περιστρέφεται σαν τρελή κάθε φορά που τη χτυπά το φως ενός προβολέα; Προγραμμάτισέ τη και το κάνει. Δύο ώρες αλλιώτικου παιχνιδιού ανοίγονται μπροστά σου με μία φόρτιση στην υπέροχη αυτή σφαίρα των 130 ευρώ…

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top