Ξεκίνησε η διάθεση της EMUI 9 στα Huawei P10 και Mate 10

Ξεκίνησε η διάθεση της EMUI 9 στα Huawei P10 και Mate 10Ξεκίνησε η διάθεση της EMUI 9 στα Huawei P10 και Mate 10
Ξεκίνησε η διάθεση της EMUI 9 στα Huawei P10 και Mate 10
Παρότι στα αρχικά σχέδια της Huawei ήταν (μάλλον) η αναβάθμιση σε EMUI 9.0 σε όσες συσκευές έχουν Kirin 970 SoC, φαίνεται πως στη σειρά «μπαίνουν» κι άλλες συσκευές της εταιρίας. Μεταξύ των συσκευών που «μπήκαν» σε beta testing mode με τις σχετικές ROMs, είναι και το Huawei P10 (2017) που πλέον και σύμφωνα με αναφορές, λαμβάνει την τελική έκδοση στην global dual-SIM εκδοχή του.

Τα σχετικά screenshots αποκαλύπτουν πως οι συσκευές με κωδικό μοντέλου VTR-L29 λαμβάνουν ήδη το σχετικό πακέτο αναβάθμισης, μεγέθους 3.38GB και με build number 9.0.1.119. Το ίδιο ισχύει και για το Mate 10 με κωδικό μοντέλου BLA-L29, όπου λαμβάνει το build number 9.0.0.161 και μάλιστα, ήδη έχει εμφανιστεί και σε ελληνικές συσκευές. Πέρα από την νεότερη, Android 9.0 Pie, φέρνει απλοποιημένο UI και πιο εύκολο στην πλοήγηση μενού ρυθμίσεων, αλλά και Digital Wellbeing (Android Dashboard) για να βλέπετε τον πραγματικό χρόνο χρήσης οθόνης, εφαρμογών και άλλων λειτουργιών. Επιπλέον, υπάρχει σημαντική βελτίωση στο χρόνο φόρτωσης των υπερβολικά απαιτητικών εφαρμογών, ωστόσο φαίνεται να απουσιάζει το GPU Turbo. Τέλος, υπάρχουν νέοι ήχοι ειδοποιήσεων και κλήσεων με έμπνευση από τη φύση.

Για να δείτε αν υπάρχει στη συσκευή σας η αναβάθμιση, απλά τσεκάρετε στο σχετικό υπό-μενού των Updates και ακολουθήστε τα βήματα που θα αναφέρει το change log.

[]

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top