Όλα τα επίσημα αξεσουάρ Anker και RAVPower στο Canguro.gr

Όλα τα επίσημα αξεσουάρ Anker και RAVPower στο Canguro.gr
Για οποιοδήποτε αξεσουάρ θελήσετε για το κινητό σας, από θήκες, καλώδια, φορτιστές, powerbanks, βάσεις αυτοκινήτου, ασύρματα charging pads και οτιδήποτε άλλο, ο πρώτος προορισμός είναι το Canguro.gr!

Εκεί θα βρείτε όλη τη γκάμα προϊόντων των γνωστών RAVPower και Anker, με τα powerbanks και των δύο εταιρειών να είναι εξαιρετικής ποιότητας κατασκευής, με 18 μήνες εγγύηση καλής λειτουργίας και από τις δοκιμές στα οποία τα έχουμε υποβάλλει κατά καιρούς εδώ στο Myphone, γνωρίζουμε πως διαθέτουν τη διαφημιζόμενη χωρητικότητά τους σε mAh, αλλά και παρέχουν τις διαφημιζόμενες ταχύτητες φόρτισης μέσω των εξόδων fast charge που φέρουν.

Στη μεγάλη γκάμα της Anker θα βρείτε επίσης πολλά και ποιοτικά, ανθεκτικά καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, ταχυφορτιστές USB αυτοκινήτου, ασύρματους φορτιστές,ακουστικά/hands-free υψηλής ποιότητας και απόδοσης αλλά και USB hubs πολλαπλών θυρών. Όλα θα τα βρείτε εδώ, με την εγγύηση της Anker και την υποστήριξη και εγγύηση που προσφέρει το Canguro.gr σε όλα τα προϊόντα του!

Όλα τα επίσημα αξεσουάρ Anker και RAVPower στο Canguro.grΌλα τα επίσημα αξεσουάρ Anker και RAVPower στο Canguro.gr
Επιπλέον, η γκάμα της RAVPower περιλαμβάνει δεκάδες διαφορετικά powerbanks, από "τσέπης" έως και για να βάζετε μπροστά... το αυτοκίνητό σας, με υψηλή απόδοση, μεγάλη χωρητικότητα και ελκυστικότατο σχεδιασμό. Πατώντας εδώ θα βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας, μαζί με πολλούς διαφορετικούς φορτιστές σπιτιού και αυτοκινήτου, καλώδια φόρτισης και μεταφοράς δεδομένων, ακόμα και ασύρματα Wi-Fi hotspots για τους ταξιδιώτες!
Όλα τα επίσημα αξεσουάρ Anker και RAVPower στο Canguro.grΌλα τα επίσημα αξεσουάρ Anker και RAVPower στο Canguro.gr
Κάντε τη χριστουγεννιάτικη βόλτα σας από το www.canguro.gr και βρείτε όλα τα αξεσουάρ που θέλετε για το smartphone σας, και όχι μόνο!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top