Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του OnePlus 7

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του OnePlus 7
Ελάχιστους μήνες μετά την επίσημη παρουσίαση του OnePlus 6, αλλά και του OnePlus 6T, φαίνεται πως η εταιρία ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά και φυσικά, την επόμενη της συσκευή.

Μιλάμε φυσικά για το OnePlus 7, το οποίο θα έρθει κάπου στο δεύτερο τρίμηνο του 2019. Εκτός όμως από αυτό, η εταιρία μάλλον προετοιμάζεται και για ακόμα μια συσκευή, το OnePlus 5G. Τουλάχιστον έτσι λένε οι φήμες, μαζί με φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο από τον @IshanAgarwal24, που επικαλείται ανώνυμες πηγές. Στην φωτογραφία βλέπουμε το πίσω μέρος μιας συσκευής σε κάποιο slide από meeting (οπότε μιλάμε για εσωτερική διαρροή), χωρίς να ξεκαθαρίζεται ποια από τις δυο είναι.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του OnePlus 7
Στην ίδια φωτογραφία βέβαια και ο CEO της εταιρίας, Pete Lau κρατάει την εικονιζόμενη συσκευή, την ώρα που μια διαφορετική βρίσκεται στο τραπέζι μπροστά του. Αυτό που καταλαβαίνουμε πάντως, μιας και δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες, είναι πως η μια από τις δυο συσκευές θα διαθέτει ένα μεγάλο δαχτυλίδι στο πίσω μέρος, στο οποίο θα μπορούσαν να τοποθετηθούν τρεις (ή και τέσσερις) φωτογραφικοί φακοί.

Περιμένουμε λοιπόν περισσότερες πληροφορίες, ή και επίσημες ανακοινώσεις από την OnePlus.

[]

Τελευταία τροποποίηση από ZZW30: Χθες, 13:29.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top