Έρχεται το Oukitel C17 Pro με τριπλή κάμερα στα $139,99

Έρχεται το Oukitel C17 Pro με τριπλή κάμερα στα $139,99
Μετά το Y4800 που παρουσίασε η Oukitel με 48MP κύρια κάμερα, η εταιρεία ετοιμάζει ένα νέο μοντέλο με τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος σε φοβερή τιμή, μόλις στα $139,99. Το όνομά του, Oukitel C17 Pro και στόχος είναι να προσφέρει φωτογραφικές δυνατότητες υψηλού επιπέδου αλλά και value for money!

Η συσκευή αυτή αναμένεται να έχει ισχυρές επιδόσεις και βελτιωμένες κάμερες. Στο πίσω μέρος του θα έχει έναν αισθητήρα Sony 13MP μαζί με μια depth κάμερα και μια wide-angle camera, με ένα LED flash, φυσικά. Στο εμπρος μέρος, η selfie camera θα έχει αισιθητήρα 5MP και θα "κρύβεται" μέσα σε ένα μικρό hole notch.

Τo C17 Pro θα έχει screen to body ratio που θα αγγίζει το 90% με πολύ μικρά bezels, 6,35" οθόνη με HD+ ανάλυση, Asahi κρύσταλλο που θα την προστατεύει και οκταπύρηνο chipset στο εσωτερικό του, χρονισμένο στα 2GHz και συνοδευόμενο από 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Έρχεται το Oukitel C17 Pro με τριπλή κάμερα στα $139,99
Επίσης, θα υποστηρίζει όλες μπάντες για να χρησιμοποιείται σε όλες τις χώρες του κόσμου, φυσικά και στην Ελλάδα, με τιμή που θα αγγίζει τα $139,99. Αναμένεται τον Αύγουστο αλλά την επόμενη εβδομάδα θα μπορείτε να λάβετε μέρος σε διαγωνισμό της Oukitel ώστε να κερδίσετε μια συσκευή! Μείνετε "συντονισμένοι" για περισσότερες πληροφορίες...

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top