Έτοιμο για επαναλανσάρισμα το Samsung Galaxy Fold

Έτοιμο για επαναλανσάρισμα το Samsung Galaxy Fold
Ο DJ Koh, διευθυντής του τμήματος Κινητής της Samsung, παραδέχθηκε πριν λίγες ημέρες πως η εταιρεία δε τα κατάφερε καλά με το πρώτο λανσάρισμα του αναδιπλούμενου Galaxy Fold. Τώρα, ένα ρεπορτάζ του Bloomberg αναφέρει πως η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τον επανασχεδιασμό της συσκευής με βελτιώσεις στο προστατευτικό φιλμ της οθόνης αλλά και το σύστημα αναδίπλωσης και ετοιμάζεται να το προωθήσει στην αγορά.

Ένα από τα σημαντικά προβλήματα του Fold ήταν το προστατευτικό φιλμ της οθόνης που έμοιαζε με screen protector και αρκετοί reviewers προσπάθησαν να το αφαιρέσουν. Πλέον, οι άκρες του φιλμ αυτού είναι "πιασμένες" κάτω από τα bezels και έτσι δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Το άλλο πρόβλημα ήταν το σύστημα αναδίπλωσης που πλέον είναι ανασχεδιασμένο ώστε να προστατεύεται η οθόνη αλλά και η συσκευή γενικότερα από την έκθεση στα στοιχεία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Samsung προσπαθεί να καταλήξει σε μια ημερομηνία για το επαναλανσάρισμα της συσκευής, η οποία θα μπορούσε να συμπίπτει με αυτή της εμφάνισης του Galaxy Note 10, στις 7 Αυγούστου.

[]

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top