Ήρθαν και στην Ελλάδα τα Elari NanoPods Sport!

Unboxing και hands-on με τα Elari NanoPods Sport!
Ένα νέο brand προϊόντων τεχνολογίας ήρθε στην Ελλάδα και είναι το Elari, γνωστό στο εξωτερικό και με μια αρκετά μεγάλη γκάμα μοντέλων από διάφορες κατηγορίες. Μια από τις συσκευές της Elari που ήρθε στα χέρια μας είναι και ταNanoPods sport, τα οποία ανήκουν στην κατηγορία των πολύ μικρών bluetooth "ψειρών" με ενσωματωμένη μπαταρία.... πάμε να τα δούμε!

Τα NanoPods sport έρχονται σε ένα μικρό κουτάκι μαζί με ανταλλακτικά λαστιχάκια διάφορων μεγεθών και ένα microUSB καλώδιο για τη φόρτιση. Μαζί με τη θήκη φόρτισης και μεταφοράς τους ζυγίζουν μόλις 37,5 γραμμάρια και διαθέτουν μπαταρία 50mAh έκαστο, με τη θήκη καθαυτή να έχει μπαταρία 250mAh ώστε να τα επαναφορτίζει κάθε 3,5-4,5 ώρες που εξαντλείται η δική τους. Συνδέεονται μέσω Bluetooth 5.0 με το κινητό σας και υποστηρίζουν EDR και dual-mode αλλά και τα A2DP/HFP/HSP/AVRCP/SPP profiles, με εμβέλεια 10+ μέτρων.

Unboxing και hands-on με τα Elari NanoPods Sport!
Στην εξωτερική μεριά του κάθε NanoPod υπάρχει ένα φυσικό πλήκτρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαντάτε σε κλήσεις και να τις ολοκληρώνετε, αλλά και για να ξεκινάτε/σταματάτε την αναπαραγωγή μουσικής. Διαθέτουν noise cancelling μικρόφωνα και έχουν ειδικά, ελαστικά "αυτάκια" ώστε να προσφέρουν μέγιστη σταθερότητα στο αυτί σας. Φυσικά είναι αδιάβροχα (IP67) ώστε να τα χρησιμοποείτε ακόμα και μέσα στο νερό ενώ έχουν χρόνο αναμονής έως και 200 ώρες, μαζί με τη θήκη τους!

Τα Elari NanoPods διατίθονται σε επιλεγμένα ελληνικά καταστήματα έναντι €79 και είσαγονται στη χώρα μας μέσω της Novastar.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top