Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμου

Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμουΗ Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμουΗ Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμου
Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμου
Πριν λίγες ώρες, στις ΗΠΑ και στο Lenovo Accelerate event, μια από τις νέες συσκευές που παρουσίασε σήμερα η εταιρεία, ίσως και η πλέον ενδιαφέρουσα για το κοινό, είναι ένα νεο foldable PC που ανήκει στη σειρά ThinkPad X1.

H συσκευή χρησιμοποιεί ένα 13,3" OLED 2K panel της LG με 4:3 ratio, το οποίο διπλώνει "εσωτερικά", κλείνοντας τη συσκευή η οποία έτσι θυμίζει ένα mini laptop, αλλά με οθόνη αφής σε όλη την εσωτερική του επιφάνεια. Ανήκει στη σειρά ThinkPad X1 και στοχεύει τους χρήστες που θέλουν υψηλή ευελιξία και μια Windows συσκευή με πλήρη λειτουργικότητα, η οποία όμως θα έχει πολύ μικρές διαστάσεις, αλλά μεγάλη οθόνη.

Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμου
Η Lenovo στοχεύει να πετύχει μια ημέρα αυτονομίας με τη μπαταρία του foldable, το οποίο θα έχει επεξεργαστή της Intel και θα ζυγίζει κάτω από 900 γραμμάρια, αλλά δυστυχώς δε γνωρίζουμε περισσότερα για τα specs του στην παρούσα φάση. Άγνωστη παραμένει και η τιμή του, ενώ όσον αφορά την κυκλοφορία του, αναμένεται εντός του 2020.

Σε σχετική ερώτηση για την αντοχή της συσκευής και για το πως θα αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που διαφάνηκαν σε άλλα foldable concepts που παρουσιάστηκαν φέτος, οι άνθρωποι της Lenovo δήλωσαν πως όταν κυκλοφορήσει, η συσκευή θα είναι 100% έτοιμη και εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν την αντοχή και την αξιοπιστία της.

Η Lenovo παρουσίασε το πρώτο foldable PC του κόσμου
Δείτε φωτογραφίες του νέου foldable της Lenovo στα χέρια του κ.Luis Hernandez, VP Commercial Product Solutions Development, IDG της Lenovo.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top