Η Samsung αναβάλλει την κυκλοφορία του Galaxy Fold

Η Samsung αναβάλλει την κυκλοφορία του Galaxy Fold
To αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold τάραξε τα νερά στην αγορά τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν και έκανε την πρώτη του εμφάνιση, δίπλα στα νέα Galaxy S10 series, στο Unpacked της εταιρείας.

Ωστόσο, 2,5 μήνες αργότερα, η συσκευή δεν έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και μετά από αναφορές για προβληματική σχεδίαση και κατασκευή, από ξένους reviewers που το είχαν στα χέρια τους για δοκιμή, η εταιρεία ανακάλεσε όλα τα demo devices και πλέον αναβάλλει την κυκλοφορία της συσκευής, χωρίς να αναφέρει συγκεκριμένα το πότε θα είναι έτοιμη προς διάθεση στο κοινό.

Η Samsung έστειλε e-mail σε όσους χρήστες είχαν προπαραγγείλει το Galaxy Fold, στο οποίο αναφέρει πως "σημειώνει πρόοδο στη βελτίωση της συσκευής, ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλά standards" που μας έχει συνηθίσει. Όσο για το "πότε" θα την παραλάβουν, στο ίδιο e-mail αναφέρεται πως δε μπορεί να γίνει ακριβής πρόβλεψη της ημερομηνίας διάθεσης, αλλά οι χρήστες θα ενημερωθούν σχετικά "μέσα στις επόμενες εβδομάδες".

Τέλος, ζητά από τους χρήστες να επιβεβαιώσουν πως θέλουν να διατηρήσουν ενεργή την προπαραγγελία τους και αν δεν το κάνουν μέχρι το τέλος του μήνα, αυτή θα ακυρωθεί αυτόματα. Να σημειωθεί πως η προπαραγγελία δεν περιελάμβανε την προ-πληρωμή της συσκευής, οπότε δε θα απαιτηθεί κάποια επιστροφή χρημάτων σε όσους ακυρώσουν την προπαραγγελία τους.

[]

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top