Η Apple ακύρωσε την ανάπτυξη του ασύρματου φορτιστή AirPower

Η Apple ακύρωσε την ανάπτυξη του ασύρματου φορτιστή AirPower
Αν περιμένατε πως και πως το AirPower της Apple για να φορτίζετε ασύρματα όλες τις συσκευές σας μαζί, δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά για εσάς.

Σύμφωνα με την ίδια την Apple και δήλωσή της στο TechCrunch, η ανάπτυξη του AirPower έχει διακοπεί επ'αόριστον, δύο χρόνια μετά την ανακοίνωσή του σαν συσκευή. Ο Dan Riccio, Senior Vice President of Hardware Engineering της εταιρείας, δήλωσε πως έπειτα από μεγάλη προσπάθεια, κατέληξαν στο ότι το AirPower δε θα μπορούσε να φτάσει το επίπεδο ποιότητας και λειτουργικότητας που θα ήθελε η εταιρεία, οπότε ακύρωσαν το project. Απολογήθηκε στους πελάτες της Apple εκ μέρους της εταιρείας και δήλωσε πως συνεχίζει να θεωρεί πως το μέλλον είναι ασύρματο και η Apple θα δουλέψει προς την κατεύθυνση αυτή.

Το AirPower ανακοινώθηκε το Σεπτέμβριο του 2017 και θα κυκλοφορούσε το 2018, αν όλα πήγαιναν κατ'ευχήν. Με αυτό οι χρήστες θα μπορούσαν να φορτίζουν ασύρματα το iPhone, το Watch και τα AirPods τους ταυτόχρονα, εν τέλει, όμως, αποδείχθηκε πως με την υπάρχουσα τεχνολογία, κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο. Ο φορτιστής υπερθερμαινόταν και η Apple δε μπόρεσε να λύσει όλα τα προβλήματα που προέκυψαν, με αποτέλεσμα την ακύρωση της κυκλοφορίας του.

[]

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top