Οι πρώτες φήμες για τα iPhones του 2019

Οι πρώτες φήμες για τα iPhones του 2019
Σίγουρα είναι νωρίς ακόμα να συζητάμε για τα επόμενα iPhones που θα παρουσιαστούν το Σεπτέμβριο, αλλά υπάρχουν πάντα και οι οπαδοί της Apple που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για την επόμενη, ίσως, συσκευή τους.

Έτσι, φήμες αναφέρουμε πως θα υπάρξουν διάδοχοι τόσο του XR, όσο και του XS αλλά και του XS Max. Παραδόξως, το XR του 2019 φημολογείται πως θα έχει ένα πιο μεγάλο notch από το XS Max του 2019, όμως από την άλλη μεριά, έχουμε δεί prototypes της Apple με μικρό notch, οπότε δεν είναι σαφής ακόμα η τελική μορφή τους. Το πιθανότερο είναι πως θα δούμε μικρά notches, ή "hole" notches.

Μια άλλη, ενδιαφέρουσα φήμη είναι αυτή της μετάβασης σε USB Type-C θύρα, που θα σημάνει και το τέλος της Lightning θύρας, επιτρέποντάς μας να έχουμε ένα καλώδιο μαζί μας για όλες τις συσκευές, Android και iOS. Βέβαια, είναι αρκετά πιθανό να απαιτείται ένα ειδικό καλώδιο για τη μεταφορά δεδομένων στα νέα iPhones, οπότε ίσως να μην είναι συμβατά με οποιοδήποτε Type-C καλώδιο.

Τέλος, ο διάδοχος του XR φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει και σε πράσινο χρώμα, ίσως αντικαθιστώντας ένα από τα χρώματα στα οποία ήταν διαθέισμο το XR του 2018. Όσο για το XS Max του 2019, θα έχει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος, ενώ το νέο XR θα έχει διπλή. Οι τιμές τους θα παραμείνουν στα επίπεδα του 2018, αλλά φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλά... φήμες.

[]

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top