www.telecomnews.gr

A+ A A-

Philips: Το S310X έκανε την πρώτη εμφάνιση του

Philips: Το S310X έκανε την πρώτη εμφάνιση του
Αν και ομολογουμένως η Philips δεν ήταν ακριβώς μία από τις πρώτες επιλογές στα feature phones, έχει ακόμα μικρότερη παρουσία στα smartphones. Μάλιστα η τελευταία συσκευή της εταιρείας είχε παρουσιαστεί το 2015. Τώρα όμως η κινέζικη ρυθμιστική αρχή TENAA δημοσίευσε στη σελίδα της φωτογραφίες και χαρακτηριστικά από το νέο μοντέλο, Philips S310X, σύμφωνα με τα οποία μάλλον πρόκειται για μία mid-range συσκευή.

Συγκεκριμένα θα περιλαμβάνει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.25 GHz, κάμερες 8MP και 2MP, και θύρα microSD αλλά για κάρτες μόνο μέχρι 32GB. Τα πράγματα περιπλέκονται λίγο όσον αφορά τη RAM, που αναφέρεται ως «1GB, 2GB, 3GB» και τη χωρητικότητα ως «8GB, 16GB, 32GB». Μία πιθανότητα είναι ότι όλα αυτά αφορούν διάφορες εκδόσεις της συσκευής, με δεδομένη την κατηγορία της, και ότι μάλλον τα specs είχαν αποφασιστεί πριν πολλούς μήνες. Το πιθανότερο σενάριο όμως είναι ότι η Philips απλά δεν έχει καταλήξει ακόμα σε τι μνήμη και storage θέλει για το S310X.

Εκτός αυτών πάντως, το νέο αυτό smartphone θα έρθει με οθόνη 5 ιντσών, μπαταρία 2.000 mAh και το Android Marshmallow. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το τελευταίο απλά ήταν η επικρατούσα έκδοση του Android όταν σχεδιάστηκε το S310X, και θα είναι συμβατό με το Nougat ότ(αν) κυκλοφορήσει. Κατά τα άλλα θα υποστηρίζει 4G και voice over LTE.

[VIA]

Rate this item
(0 votes)
back to top