www.telecomnews.gr

A+ A A-

H πρώτη μας παραγγελία μέσω του Zipy.gr

H πρώτη μας παραγγελία μέσω του Zipy.gr
Για όσους δεν είδατε το πρώτο μας άρθρο για το Zipy.gr, την ελληνική πλατφόρμα που "ενώνει" το eBay, το Amazon, το Aliexpress και το Asos, έρχεται το "part 2" στο οποίο περιγράφουμε την εμπειρία μας με την υπηρεσία αυτή.

Το Zipy.gr ουσιαστικά είναι ένα ελληνικό site που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση προϊόντων από οποιαδήποτε από τις παραπάνω online "αγορές", φυσικά με πλήρες ελληνικό menu, και σας εμφανίζει τα σχετικά προϊόντα εύκολα, γρήγορα και με σειρά προτίμησης, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε εσείς οι ίδιοι κάθε site ξεχωριστά. Το Zipy λειτουργεί από το 2013 στο εξωτερικό και έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια αγορές προϊόντων με επιτυχία μέσω αυτού.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημά του είναι ότι επιτρέπει να παραγγείλουμε προϊόντα που κανονικά δεν αποστέλλονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους όρους που χρησιμοποιεί ο εκάστοτε πωλητής. Το Zipy έχει συμφωνίες με διάφορες μεταφορικές εταιρίες στον κόσμο και έτσι καταφέρνει να φέρει ακόμα και προϊόντα που "δεν στέλνονται στην Ελλάδα", οπότε είναι ένας έξυπνος τρόπος να "παρακάμψετε" αυτόν τον περιορισμό. Φυσικά, ενημερώνεστε για το συνολικό κόστος αγοράς πριν την πραγματοποιήσετε, οπότε δε σας περιμένουν... εκπλήξεις όταν έρθει η απόδειξη πληρωμής ή ο αναλυτικός λογαριασμός της τράπεζας.

H πρώτη μας παραγγελία μέσω του Zipy.gr

Κάτι που μας αφορά όλους, εδώ και αρκετούς μήνες, είναι οι υψηλές τελωνειακές χρεώσεις που καλούμαστε να επωμιστούμε, ειδικά σε προϊόντα τεχνολογίας. Το Zipy αναβαθμίζεται διαρκώς με νέες δυνατότητες, υπηρεσίες και προσαρμόζεται στις ανάγκες της αγοράς και των αγοραστών, έτσι πλέον προσφέρει αρκετά προϊόντα με μηδενικές τελωνειακές χρεώσεις, ώστε να τα αγοράσετε "στο κόστος", χωρίς "καπέλο"! Με απόλυτα νόμιμο τρόπο φυσικά.

Πάμε στη διαδικασία αγοράς καθαυτή, όμως. Είναι ασφαλής και πανεύκολη, "στέλνετε" στο καλάθι το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλετε και μπορείτε να προχωρήσετε στην παραγγελία τους, χωρίς καν να κάνετε εγγραφή στο site! Αρκεί να δώσετε τα στοιχεία αποστολής σας και μπορείτε να κάνετε την πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα MasterCard ή Visa, έτσι δε χρειάζεται να έχετε ούτε PayPal, όπως καταλαβαίνετε. Στη συνέχεια θα λάβετε στο email σας το αποδεικτικό πληρωμής και παραγγελίας, ενώ όλα τα δεδομένα σας είναι ασφαλή χάρη στο πρωτόκολλο SSL και την κρυπτογράφησή τους.

H πρώτη μας παραγγελία μέσω του Zipy.gr

Από εκεί και πέρα, το Zipy δεν... σας ξεχνάει! Στέλνει τακτικές ενημερώσεις μέσω email για την κατάσταση της παραγγελίας, ώστε να μην αναρωτιέστε διαρκώς αν όλα πάνε καλά, για το που βρίσκεται και να μη χρειάζεται να έρχεστε διαρκώς σε επαφή με τον ξένο πωλητή, ούτε να "ψάχνεστε" για tracking που να δουλεύει. Αν, βέβαια, χρειαστείτε το οτιδήποτε, η υποστήριξη πελατών του Zipy είναι άρτια στελεχωμένη και διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή για να σας βοηθήσει, με την επικοινωνία να γίνεται στα ελληνικά, φυσικά... Ευτυχώς δεν την χρειαστήκαμε, πάντως, αφού όλα πήγαν καλά με την παραγγελία μας και ήρθε μέσα στο εκτιμώμενο χρονικό διάστημα.
H πρώτη μας παραγγελία μέσω του Zipy.gr

Η δική μας εμπειρία με το Zipy.gr ήταν θετική και δε μπορούμε παρά να το προτείνουμε σε όσους αγοράζουν από εξωτερικό συχνά. Θα σας λύσει τα χέρια σε αρκετές περιπτώσεις. Μια δοκιμή θα σας πείσει, ακόμη κι αν πρόκειται για προϊόν μικρής αξίας, λίγων ευρώ, απλώς για να διαπιστώσετε την ομαλή διεκπεραίωση της διαδικασίας αγοράς και αποστολής. Είναι κάτι παραπάνω από μια απλή "μετάφραση" του eBay και του Amazon στα Ελληνικά, είναι μια άκρως βοηθητική υπηρεσία αγορών από το εξωτερικό!
Rate this item
(0 votes)
back to top