Οι θήκες της Pitaka για Samsung Galaxy S10, S10 Plus και S10e στο Plusmobi!

Οι θήκες της Pitaka για Samsung Galaxy S10, S10 Plus και S10e στο Plusmobi!
Στο Plusmobi βρίσκουμε συχνά αρκετές ποιοτικές σειρές θηκών και αξεσουάρ για smartphones, με ένα από τα brands αυτά να είναι της PITAKA.

Πλέον, στο κατάστημα θα βρείτε μοντέλα της PITAKA, για τις κορυφαίες ναυαρχίδες της Samsung, τα Galaxay S10, S10 Plus και S10e. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δημοφιλή σειρά MagCase Aramid Carbon Fiber για τα Samsung Galaxy S10, Galaxy S10 Plus και Galaxy S10e. Είναι θήκες κατασκευασμένες από αραμίδιο, ένα υψηλής τεχνολογίας πολυτελές υλικό για θωράκιση σε αεροπλάνα, supercars κ.λπ., το οποίο είναι 5 φορές ανθεκτικότερο από το χάλυβα, έχοντας το ίδιο βάρος με αυτόν. Διαθέτουν αυτοκόλλητα μεταλλικά ελάσματα εσωτερικά για άμεση τοποθέτηση σε μαγνητικές βάσεις αυτοκίνητου PITAKA. Έχουν βάρος μικρότερο από 14g, από τα μικρότερα που έχουμε δεί σε τέτοια θήκη, αλλά και εξαιρετικά λεπτό με προφίλ 0,85mm. Είναι ανθεκτικές στις γρατζουνιές, με εξαιρετικό grip χωρίς ολισθηρή επίστρωση και δεν παρεμβάλλονται/παρεμποδίζουν τα WIFI, GPS, την ασύρματη φόρτιση ή το σήμα κινητής τηλεφωνίας.

Οι θήκες της Pitaka για Samsung Galaxy S10, S10 Plus και S10e στο Plusmobi!
Ταυτόχρονα, καταφέρνουν το -σχεδόν- ακατόρθωτο: Μπορούν να προστατεύουν την αγαπημένη σας συσκευή, χωρίς να επισκιάζουν το ελκυστικό της design με την κυρτή, Infinity-O-Display της Samsung και αγκαλιάζοντας την πρόσοψη στις 4 γωνίες της, ώστε να την προστατεύουν ακόμα και σε περίπτωση πτώσης "face down", με την οθόνη προς το πάτωμα δηλαδή! Είναι ένα ατύχημα που μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε και να σας κοστίζει εκατοντάδες ευρώ, οπότε... γιατί να το ρισκάρετε;
Οι θήκες της Pitaka για Samsung Galaxy S10, S10 Plus και S10e στο Plusmobi!
Τέλος, οι Aramid Carbon Fiber έχουν το ομώνυμο φινίρισμα σε όλη τους την επιφάνεια, το οποίο τους δίνει μια δυναμική και ποιοτική εμφάνιση, ενώ προσφέρει και απίστευτη αίσθηση στην αφή. Άλλωστε, τα ανθρακονήματα είναι πάντα πόλος έλξης και από τα πλέον εξωτικά υλικά που χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες.

Όλα τις θήκες της Pitaka θα τις βρείτε στο Plusmobi.net!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top