Απεριόριστο Cosmote Mobile Internet με €1,90 για όλο το τριήμερο!

Απεριόριστο Cosmote Mobile Internet με €1,90 για όλο το τριήμερο!
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, που οι ανάγκες για Mobile Data αυξάνονται, η Cosmote απελευθερώνει την εμπειρία του Internet, στο κινητό, προσφέροντας για πρώτη φορά απεριόριστα data με €1,90 σε όλους τους συνδρομητές οικιακών και εταιρικών συμβολαίων κινητής. Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο από το απόγευμα (18.00) της Παρασκευής μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Επιπλέον, στους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου & Business Cost Control η Cosmote προσφέρει, για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου , δωρεάν 4GB, ενώ στους χρήστες καρτοκινητής διαθέτει δωρεάν 3GB.

Οι συνδρομητές που θα ενεργοποιήσουν την προσφορά, θα έχουν πρόσβαση στο Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98%. Το δίκτυο της Cosmote έχει βραβευτεί από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα, ενώ έχει λάβει για 5η συνεχόμενη χρονιά και την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής, από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications.

Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά από την εφαρμογή My Cosmote, που βρίσκεται διαθέσιμη στο App Store και το Google Play. Μέσα από το My Cosmote App, οι καταναλωτές μπορούν να διαχειρίζονται τα πάντα γύρω από τις συνδέσεις τους σταθερής, κινητής και καρτοκινητής, για παράδειγμα να ελέγχουν το υπόλοιπό τους, να ενεργοποιούν πακέτα & υπηρεσίες, να απολαμβάνουν προσφορές DEALS for YOU και να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς & τα προγράμματά τους.

Όροι και προϋποθέσεις για την ενεργοποίηση της προσφοράς υπάρχουν διαθέσιμοι εδώ.

1. Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο από το απόγευμα (18.00) της Παρασκευής μέχρι και τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.2. Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).3. Η Cosmote, διακρίθηκε ως “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” στα “SpeedTest Awards” του ανεξάρτητου φορέα Ookla, της διεθνώς αναγνωρισμένης και εξειδικευμένης εταιρείας σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet. Διεθνώς αναγνωρισμένη και εξειδικευμένη εταιρεία σε μετρήσεις και επιδόσεις Internet.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top