Διαθέσιμες οι θήκες της Speck για τα Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e

Διαθέσιμες οι θήκες της Speck για τα Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e
Η Speck ανακοίνωσε τη νέα σειρά slim προστατευτικών θηκών για τα νέα Galaxy S10 series, η οποία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Cosmote.

Περιλαμβάνουν μοντέλα τύπου Presidio Stay Clear, Presidio Pro, Presidio Clear+Glitter και Presidion Grip για να καλύψουν διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Οι Stay Clear είναι διαφανείς, διπλής στρώσεως με ειδική επίστρωση ενάντια στο θάμπωμα και τον αποχρωματισμό, που προστατεύει και από την UV ακτινοβολία αλλά το makeup, το αντηλιακό και άλλες αντίστοιχες ουσίες. Προστατεύουν από πτώσεις από ύψος έως και 2,4 μέτρων χάρη στην τεχνολογία Impactium ενώ διαθέσιμες είναι και σε έκδοση με Glitter, παρέχοντας την ίδια προστασία.

Οι Presidio Pro προστατεύουν ακόμα περισσότερο, σε περίπτωση πτώσης από ύψος έως και 3 μέτρων, με προστασία της οθόνης στο ύψος των bezels, αν η συσκευή πέσει με την πρόσοψη προς το έδαφος. Και εδώ χρησιμοποιείται η τεχνολογία Impactium, ενώ η θήκη προσφέρει και προστασία από τις γρατζουνιές.

Τέλος, οι Presidio Grip είναι slim θήκες με δύο στρώσεις προστασίας για τις πτώσεις και τις εκδορές, με "ανασηκωμένες" άκρες που προσφέρουν εξαιρετικό grip. Οι Grip προστατεύουν τη συσκευή από πτώσεις από ύψος έως και 3 μέτρων.

Η γκάμα για τα Galaxy S10 περιλαμβάνει τις:

● Presidio Stay Clear (29,95 – 34,95 €) ● Presidio Pro ( 29,95 – 34,95 €) ) ● Presidio Grip ( 29,95 – 34,95 €) ● Presidio Clear + Glitter ( 34,95 €)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top