Items filtered by date: Wednesday, 20 March 2019

Διέρρευσε η τιμή του Huawei P30 Pro, στα €1024

huawei p30

Την ερχόμενη Τρίτη, 26 Μαρτίου, η Huawei θα παρουσιάσει στο Παρίσι τα νέα P30 series smartphones της. Φυσικά το Myphone θα βρίσκεται εκεί για να καλύψει το launch event και να σας μεταφέρει φωτογραφίες, παραλειπόμενα και hands-on videos, προς το παρόν, όμως, θα αρκεστείτε σε μια διαρροή που αφορά την τιμή του P30 Pro στην Ευρώπη.

  • Published in MOBILE
Read more...

JBL Free: Κόβουν κάθε καλώδιο!

JBL Free: Κόβουν κάθε καλώδιο!
Eίτε η μέρα περιλαμβάνει πολλά τηλεφωνήματα με φίλους, είτε πολλές επαναλήψεις στο γυμναστήριο, ή αν απλά υπάρχει ανάγκη για χαλάρωση και μουσική, τα Free, τα νέα ακουστικά από τη JBL είναι η κατάλληλη συντροφιά, αφού προσφέρουν εξαιρετικό ήχο, απόλυτη σταθερότητα και συνδεσιμότητα χωρίς καθόλου ταλαιπωρία.

Για να ενισχύσουν την ακουστική εμπει...

  • Published in MOBILE
Read more...

Τρισδιάστατος εκτυπωτής θα φτιάχνει σούσι σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη

Το σούσι είναι επιστήμη για κάποιους, όπως φαίνεται από την απόπειρα μιας ιαπωνικής εταιρείας για να δημιουργήσει πλούσια σε θρεπτικά συστατικά τροφή, βασισμένη στις ανάγκες του οργανισμού του γκουρμέ πελάτη.

Πρόθεση της Open Meals είναι να δημιουργήσει σούσι από τρισδιάστατο εκτυπωτή, αναλύοντας τον σίελο, τα ούρα και τα περιττώματα των συνδαιτυμόν...

  • Published in NEWS
Read more...

ESET: Οι εφαρμογές scam αυξάνονται σε iOS και Android

ESET: Οι εφαρμογές scam αυξάνονται σε iOS και Android
Τα τελευταία χρόνια, οι χρήστες Android έχουν έρθει αντιμέτωποι με αρκετές κακόβουλες εφαρμογές scam, ο ρυθμός εμφάνισης των οποίων φαίνεται να αυξάνεται εντυπωσιακά. Πριν από λίγους μήνες, και οι χρήστες iOS βρέθηκαν μπροστά σε μία αντίστοιχη, και πρωτόγνωρη για αυτούς μέχρι τότε εμπειρία με scam, καθώς εντοπίστηκαν εφαρμογές, που υποτιθέμενα...
  • Published in MOBILE
Read more...

Απεριόριστο Cosmote Mobile Internet με €1,90 για όλο το τριήμερο!

Απεριόριστο Cosmote Mobile Internet με €1,90 για όλο το τριήμερο!
Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, που οι ανάγκες για Mobile Data αυξάνονται, η Cosmote απελευθερώνει την εμπειρία του Internet, στο κινητό, προσφέροντας για πρώτη φορά απεριόριστα data με €1,90 σε όλους τους συνδρομητές οικιακών και εταιρικών συμβολαίων κινητής. Οι συνδρομητές μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο από το απόγευμα (18.00) της Παρασκε...
Read more...

Το δίκτυο οπτικών ινών της WIND, από σήμερα και στη Λάρισα

Το δίκτυο οπτικών ινών της WIND, από σήμερα και στη Λάρισα
Η σύνδεση στο Internet με υπέρ – υψηλές ταχύτητες που κατά περίπτωση αγγίζουν και το 1 Gbps είναι ήδη πραγματικότητα και για τους κατοίκους της Λάρισας.

Μετά την Αττική και την Καλαμάτα, ολοκληρώθηκε το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στην Λάρισα και παραδόθηκαν 35.000 νέες εγκατεστημένες γραμμές, έτοιμες να προσφέρουν στους χρήστες την εμπειρία τ...

  • Published in MARKET
Read more...

Οι… καμπάνες του δικτύου οπτικών ινών της WIND «ηχούν» από σήμερα και στη Λάρισα

Οι… καμπάνες του δικτύου οπτικών ινών της WIND «ηχούν» από σήμερα και στη Λάρισαimage

Η σύνδεση στο Internet με υπέρ-υψηλές ταχύτητες, που κατά περίπτωση αγγίζουν και το 1 Gbps, είναι ήδη πραγματικότητα και για τους κατοίκους της Λάρισας.

Μετά την Αττική και την Καλαμάτα, ολοκληρώθηκε το δίκτυο οπτικών ινών της WIND στην Λάρισα και παραδόθηκαν 35.000 νέες εγκατεστημένες γραμμές, έτοιμες να προσφέρουν στους χρήστες την εμπειρία της σύ...

  • Published in WIND
Read more...

Γυναίκα ανακάλυψε στο eBay κάτι ξεχωριστό για την οικογένειά της

Το eBayμπορεί να είναι ένας θησαυρός κρυμμένων πολύτιμων αντικειμένων, αλλά ίσως δεν περιμένετε ποτέ να βρείτε κάτι προσωπικής συναισθηματικής αξίας για εσάς.

Μια γυναίκα στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακάλυψε τον Ιανουάριο κάτι πολύ ξεχωριστό για την ίδια και την οικογένειά της.

Η Τρούντι Σίλουμ, γραφίστρια από τη Γλασκόβη, αναζητούσε το ιστορικό της οικογέ...

  • Published in NEWS
Read more...

H Google αλλάζει το τοπίο του gaming με νέα υπηρεσία streaming

H Google αλλάζει το τοπίο του gaming με νέα υπηρεσία streaming

Η Google αλλάζει τους κανόνες του gaming με μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα streaming βιντεοπαιχνιδιών με την ονομασία Stadia.

Σε αυτή θα μπορεί κανείς να παίζει ζωντανά παιχνίδια μέσω διαδικτύου με ανάλυση καλύτερη και από τις παιχνιδοκονσόλες, στις οποίες κάποιος πρέπει να «κατεβάσει» το παιχνίδι ή να το «φορτώσει» από δίσκο.

Οι χρήστες θα μπορούν να χρη...

  • Published in NEWS
Read more...

Έτσι θα πάτε το παιχνίδι των social media στο επόμενο επίπεδο

Τα κοινωνικά μέσα καταναλώνουν σήμερα ένα καλό κομμάτι του online χρόνου μας και δεν είναι λίγοι αυτοί που αποζητούν τα likes σαν τρελοί.

Είναι όμως και οι άλλοι, αυτοί που έχουν κόλλημα με την αισθητική, αποζητώντας καλύτερες γραμματοσειρές, γραφήματα και γενικότερη εικόνα για τις δημοσιεύσεις τους.

Όλοι αυτοί θα βρουν πραγματικά το στοιχείο τους στ...

  • Published in NEWS
Read more...
Subscribe to this RSS feed