Items filtered by date: Tuesday, 26 February 2019

Τα Moto G7 series στο MWC 2019

Hands-on με τα Moto G7 series στο MWC 2019
Στις αρχές Φεβρουαρίου η Motorola μας παρουσίασε τα νέα μέλη στην οικογένεια Moto G, με τα G7 Play, G7 Power, G7 και G7 Plus να επιχειρούν να καλύψουν τις ανάγκες των low end to mid-range users. Κάνοντας τη βόλτα μας από το booth της Lenovo στο MWC 2019, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα όλα τα Moto G και να σας μεταφέρουμε μια πρώτη εικόνα για την αίσθηση που μας αφήσαν.
  • Published in MOBILE
Read more...

Το Nokia 9 Pureview στο MWC 2019

Εάν οι τριπλές ή τετραπλές κάμερες του smartphone σας, φαίνονται λίγες και δεν στέκονται ικανές για να ξεκλειδώσετε τον φωτογράφο που κρύβετε μέσα σας, τότε το Nokia 9 Pureview φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Αν και λίγο υπερβολικό για κάποιους, το Nokia 9 Pureview διαθέτει στο πίσω μέρος του ένα σύστημα πέντε καμερών που φέρει την σφραγίδα της ZEISS, με τους αισθητήρες να συνεργάζονται αρμονικά για τη δημιουργία του πιο τέλειου φωτογραφικού αποτελέσματος. Το πενταπλό camera setup του Nokia 9 Pureview αποτελείται από δύο αισθητήρες RGB και τρεις Black & White και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό «όπλο» στα χέρια κάθε φανατικού λάτρη της mobile φωτογραφίας.
  • Published in MOBILE
Read more...

Η Huawei οδηγεί τις εξελίξεις στο MWC 2019 στη Βαρκελώνη

Η Huawei οδηγεί τις εξελίξεις στο MWC 2019 στη ΒαρκελώνηimageimageΗ Huawei οδηγεί τις εξελίξεις στο MWC 2019 στη ΒαρκελώνηΗ Huawei οδηγεί τις εξελίξεις στο MWC 2019 στη Βαρκελώνη

Παρουσιάζοντας μια σειρά νέων και καινοτόμων προϊόντων στο MWC 2019 στη Βαρκελώνη, η Huawei, έδειξε για μια ακόμα χρονιά την ικανότητα της να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας.

Έτσι μέσα σε μια μόνο ώρα, η Huawei κατάφερε να μετατρέψει την κλιμακούμενη αγωνία του κοινού σε θαυμασμό και προσμονή δείχνοντας στους παρευρισκόμενους το μέλλ...

  • Published in NEWS
Read more...

Τι κοινό έχει η Χρυσούλα με τον Βαγγέλη;

Το F2G, μέσα από το ανανεωμένο myF2G App, επιβραβεύει τους συνδρομητές του καθημερινά, καλώντας τους να συμμετέχουν στο Κυνήγι των Flames.

Κάθε κίνηση (ανανέωση χρόνου ομιλίας, ενεργοποίηση πακέτου ή log’n’win) ξεκλειδώνει Flames και οι F2G συνδρομητές τα εξαργυρώνουν μέσα από μια πληθώρα διαγωνισμών και διεκδικούν μεγάλα δώρα όπως: αυτοκίνητα, ταξί...

  • Published in WIND
Read more...

Τα συμπαντικά ταξίδια και οι προκλήσεις του διαστήματος είναι ένα κλικ μακριά

Τα συμπαντικά ταξίδια και οι προκλήσεις του διαστήματος είναι ένα κλικ μακριά

Η τεχνολογία και η επιστήμη συνεργάζονται με ένα μοναδικό τρόπο και συνδέουν χρήστες και κορυφαίους ειδικούς σε Communities διαστημικών αποστολών.

Χάρη στην εξέλιξη της τεχνολογίας, πράγματα που έμοιαζαν δαπανηρά, χρονοβόρα ή ακόμα και αδύνατα σήμερα βρίσκονται ένα κλικ μακριά μας. Το Spaceport Odyssey, μια online εκπαιδευτική εφαρμογή που προσφέρει...

Read more...

Το Samsung Galaxy S10 5G στο MWC 2019

Hands-on με το Samsung Galaxy S10 5G στο MWC 2019
Στο Galaxy Unpacked 2019 event της Samsung είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τρία μοντέλα της οικογένειας των S10 (e, core και Plus), με τη Samsung να ανακοινώνει επίσης και ένα 5G μοντέλο, το οποίο θα είναι το τέταρτο της… παρέας. Σε σύγκριση με τα 4G ξαδελφάκια του, το S10 5G θα ενσωματώνει μια σειρά από 5G-specific features που αναμένεται να εκτινάξουν την παραγωγικότητα του χρήστη του, απέχοντας έτη φωτός από την εμπειρία χρήσης που προσφέρει το 4G.
  • Published in MOBILE
Read more...

Το prototype OnePlus 5G στο booth της Qualcomm στο MWC 2019

Το prototype OnePlus 5G στο booth της Qualcomm στο MWC 2019
Στο MWC 2019 φέτος φαίνεται πως κάθε κατασκευαστής έχει ετοιμάσει κι από κάτι για να μας δείξει. Παραδοσιακά άλλωστε η Βαρκελώνη φέρνει «τα πάντα» από νέες τεχνολογίες και για φέτος, μπορούμε να πούμε πως κυριαρχούν οι foldable συσκευές, μαζί φυσικά με τις 5G-capable. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η OnePlus σε συνεργασία με την Qualcomm, «παρουσιάζοντας» το OnePlus 5G στο κοινό, με έναν διαφορετικό τρόπο.
  • Published in MOBILE
Read more...

Η αλλαγή στην πολιτική του YouTube για τους παραβάτες

Η αλλαγή στην πολιτική του YouTube για τους παραβάτες

Το YouTube εφαρμόζει μία νέα πολιτική από τη Δευτέρα, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει την εξάπλωση προβληματικού περιεχομένου που συμπεριλαμβάνει παιδική πορνογραφία, βία και ρητορική μίσους στην πλατφόρμα.

Όπως αναφέρει το ABC News, με τη νέα πολιτική η εταιρεία απαλλάσσεται από το «σύστημα των τριών χτυπημάτων» (three strikes), που επέφερε δι...

  • Published in NEWS
Read more...
Subscribe to this RSS feed