telecomsnews.gr
Image default
MARKET

H WIND στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες με την πρωτοβουλία “ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ

Σε αυτή την ιδιαίτερη συνθήκη που όλοι μας ζούμε για πρώτη φορά, το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα. Η WIND Ελλάς συνεπής στη δέσμευση της προς στην κοινωνία και κυρίως στις ευπαθείς ομάδες, κάνει πράξη την πρωτοβουλία «ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ – Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια», αποδεικνύοντας έμπρακτα την φροντίδα της στο κοινωνικό σύνολο.

Σε συνεργασία με την εταιρεία οχημάτων ταξί της Θεσσαλονίκης TaxiWay, αναλαμβάνουν για όλες τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, ΑΜΕΑ, μονογονεϊκές οικογένειες κ.α.) να μεταφέρουν τα είδη πρώτης ανάγκης από οποιοδήποτε κατάστημα τροφίμων ή φαρμακείο της Θεσσαλονίκης, διευκολύνοντας έτσι την παραμονή τους στο σπίτι.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν καθημερινά μεταξύ 7.00 – 10.00 στο τηλεφωνικό κέντρο της TaxiWay (2310866866/18300) δηλώνοντας τον κωδικό 900 και τη διεύθυνση της οικίας τους. Ο πλησιέστερος οδηγός ταξί της TaxiWay θα φτάνει άμεσα στην πόρτα τους και θα παραλαμβάνει την λίστα με τα ψώνια και το χρηματικό αντίτιμο . Ο οδηγός θα φροντίσει να συλλέγει και να παραδίδει τα προϊόντα με υπευθυνότητα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Η πρωτοβουλία «ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ- Θα σας φέρουμε εμείς τα ψώνια» αποτελεί προσπάθεια στήριξης των ευάλωτων ομάδων, που βρίσκονται σε ανάγκη, και μείωσης του κινδύνου να προσβληθούν από τον ιό. Με αυτόν τον τρόπο η WIND και η TaxiWay συμβάλλουν στην εκστρατεία #μένουμεσπίτι και στη συλλογική προσπάθεια αντιμετώπισης του κορωνοϊού (COVID-19). H ενέργεια έχει ξεκινήσει από την πόλη της Θεσσαλονίκης και πολύ σύντομα θα λάβει χώρα και στην Αθήνα.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος της TaxiWay κος Θοδωρής Σταυρίδης ανέφερε σχετικά: «Αυτές τις δύσκολες στιγμές, με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης βρισκόμαστε στη διάθεση των συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη. Κύριο μέλημα μας είναι να καλυφθούν με ασφάλεια και συνέπεια όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.»

Από την πλευρά του, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης ανέφερε: «Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη για όλους, οφείλουμε να επιδείξουμε υπευθυνότητα και να συνδράμουμε στη μάχη κατά του αόρατου εχθρού. Στόχος μας να προστατεύουμε τις ευάλωτες ομάδες που απειλούνται περισσότερο από την πανδημία».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Related posts

Η Vodafone στέκεται κοντά σε όλους τους συνδρομητές της στις πληγείσες περιοχές

tele

Περισσότεροι από 260 εργαζόμενοι της Vodafone προσέφεραν 1.922 ώρες εθελοντισμού

tele

Η MLS Innovation Inc ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά των Wearables

tele

WIND: Δωρεάν 15GB για όλους για το #DigitalSolidarityGR

tele

Δείτε πώς να κάνετε έκδοση εξουσιοδότησης από το σπίτι μέσω του gov.gr (video)

tele

i-bank Mobile Banking: Η Εθνική Τράπεζα στο κινητό σας

tele

Πιλοτικό δίκτυο 5G σε πραγματικές συνθήκες από την Wind στην ΔΕΘ

tele

Χαμένοι και κερδισμένοι στα ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά είδη το πρώτο τρίμηνο

tele

COSMOTE: Πανελλαδική κάλυψη του δικτύου NB-IoT

tele

Μήνυμα του Νάσου Ζαρκαλή προς όλους τους συνδρομητές της Wind

tele

Το BuyChoice.gr φέρνει ξανά τον #socialismos στο ηλεκτρονικό εμπόριο

tele

Αρχίζει το… Ματς στα κανάλια Novasports από την WIND VISION!

tele