telecomsnews.gr
Image default
NEWS

go4more: Σχεδιάστηκε για να κερδίζεις από παντού

Καθημερινά όλοι αναζητούμε τρόπους ώστε να γίνονται πιο συμφέρουσες οι αγορές μας αλλά και τα καθημερινά μας έξοδα όπως η επίσκεψη στο βενζινάδικο ή super market ή κάποιες πάγιες εντολές  όπως η πληρωμή του λογαριασμού του κινητού μας.

Πρόσφατες διεθνείς έρευνες καταδεικνύουν ότι η σύνδεση των προϊόντων με τον τρόπο ζωής και η προσωποποίηση των εμπειριών είναι καθοριστικά στοιχεία για τη δημιουργία σχέσεων με τους σύγχρονους καταναλωτές.

Έτσι δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα Συνολικής Επιβράβευσης go4more από την Εθνική Τράπεζα, το πρώτο αυτού του είδους από ελληνική τράπεζα, το οποίο ουσιαστικά μας επιβραβεύει με επιπλέον πόντους κάθε φορά που χρησιμοποιούμε την κάρτα μας για να πραγματοποιούμε συναλλαγές, στις καταθέσεις, στα δάνεια, καθώς επίσης στα επενδυτικά, αποταμιευτικά και τραπεζοασφαλιστικά προϊόντα μας.

Βασικός στόχος του Προγράμματος Συνολικής Επιβράβευσης go4more είναι να γίνει η χρήση του καθημερινή συνήθεια, προτάσσοντας την εμπειρία του πελάτη έναντι της απλής συναλλαγής. Συνεπώς, όσο περισσότερο κάνουμε χρήση των προνομίων του go4more  τόσο περισσότερο κερδίζουμε.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι συνεργασίες του go4more εμπλουτίζονται διαρκώς για να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της καθημερινότητας από super market μέχρι pet shop, καταστήματα παιχνιδιών ή ηλεκτρικών ειδών και σημεία πώλησης προϊόντων τεχνολογίας.

Με το κινητό να αποτελεί πλέον έναν συνδυασμό προσωπικού βοηθού, οδηγού ενημέρωσης προγραμματισμού και ψυχαγωγίας, χρειαζόμαστε ένα εργαλείο για να ξέρουμε πότε και πόσο κερδίζουμε από τις συναλλαγές μας.

Πρόσφατα η Εθνική Τράπεζα προχώρησε σε ανασχεδιασμό της εφαρμογής go4more για κινητά, η οποία ήδη χρησιμοποιείται από 300.000 χρήστες! Εκτός από την αναζήτηση προσφορών που ανταποκρίνονται στην ανάγκη των σημερινών καταναλωτών για value for money αγορές, η εφαρμογή μας ενημερώνει για τους πόντους που συλλέγουμε από όλες τις τραπεζικές μας συναλλαγές.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή από το GooglePlay, αν έχεις κινητό με λειτουργικό Android ή από το AppStore αν έχεις λειτουργικό IOS και go4more.

Related posts

Νέο μέτωπο κακοκαιρίας επηρεάζει τη χώρα από το απόγευμα της Κυριακής

NEWSROOM

ΟΗΕ: Η τιμή των γρήγορων τεστ θα πέσει στο μισό για τις πιο φτωχές χώρες

NEWSROOM

Έφυγε από τη ζωή ο Λάρι Κίνγκ

NEWSROOM

Ένα από τα σημαντικότερα μουσεία σύγχρονης τέχνης στην Ιταλία γίνεται κέντρο εμβολιασμού για κορωνοϊό

NEWSROOM

Η LG Electronics Hellas αφαιρεί τα αλλεργιογόνα και βακτήρια από τα ρούχα και τα πιάτα σας, με την καινοτόμο Τεχνολογία του Ατμού

tele

Μήνυμα Μπάιντεν πριν την ορκωμοσία: Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε την περίοδο του σκότους στην Αμερική

NEWSROOM

Η Google λαμβάνει μέτρα εναντίον ακόμα μιας επικριτικής ερευνήτριάς της

NEWSROOM

Covid-19: Τουλάχιστον 2.022.740 νεκροί από τον νέο κορονοϊό παγκοσμίως

NEWSROOM

Ξεχάστε την τεχνητή νοημοσύνη, η νέα μόδα είναι η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

NEWSROOM

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές επαφές στην Κωνσταντινούπολη

NEWSROOM

Διευκρινίσεις από την AstraZeneca ζητεί με επιστολή της η Στέλλα Κυριακίδου

NEWSROOM

Accenture: Tο 2021 θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο λειτουργίας των οικονομιών και της κοινωνίας στο σύνολό της

NEWSROOM