telecomsnews.gr
Image default
ANDROID

Galaxy Note10: έφτασε και στην Ελλάδα η αναβάθμιση σε ONE UI 2.1!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει η Samsung διέθεσε τη πολυαναμενόμενη αναβάθμιση σε ONE UI 2.1 για τη σειρά Galaxy Note10, τόσο για το μικρό όσο και για το plus μοντέλο. Από σήμερα η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη και για την ελληνική αγορά.

Η αναβάθμιση φέρνει τις γνωστές διορθώσεις ασφαλείες αλλά και μερικά καλούδια που «έκλεψε» από την προσφάτως ανακοινωθείσα σειρά Galaxy S20.

Αν δεν λάβετε το αυτόματο μήνυμα που θα σας προτρέπει να προβείτε στην ενημέρωση του Galaxy Note10, πηγαίνετε στο μενού των ρυθμίσεων και κάντε χειροκίνητη αναζήτηση για διαθέσιμες αναβαθμίσεις.

Galaxy Note10

Αρχικά οπλιστείτε με υπομνή… Το αρχείο που πρέπει να κατεβάσετε είναι 1,7GB και οι σέρβερ της εταιρείας βρίσκονται σε μεγάλη ζήτηση.  Προσωπικά μου πήρε περίπου 15 λεπτά!

Αφού κατεβάσετε το αρχείο, ακολουθείτε την κλασική διαδικασία όπως και στις ενημερώσεις. Προβλέψτε όμως αρκετά περισσότερο χρόνο από ό,τι συνήθως. Οι μηνιαίες ενημερώσεις ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά. Τώρα όμως θα χρειαστούν 20 λεπτά! Είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, ούτε να τη διακόψετε. Στη συνέχεια θα γίνει επανεκκίνηση στη συσκευή σας.

Στα screenshot που ακολουθούν μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι νέα φέρνει η αναβάθμιση. Δεν είναι και λίγα! Σημειώστε ότι για κάποιες εφαρμογές θα χρειαστεί να επισκεφτείτε το Galaxy Store και να τρέξετε τις διαθέσιμες ενημερώσεις.

Galaxy Note10

 

Από όλες τις νέες λειτουργίες, αναμφίβολα κλέβει την παράσταση η νέα λειτουργία κάμερας Single Shot ή αν το θέλετε στα ελληνικά Μία Λήψη. Ανοίγοντας την εφαρμογή της κάμερας θα διαπιστώσετε ότι πλέον υπάρχει μία ακόμα επιλογή λήψης πάνω από το κουμπάκι. Θα σας ζητήσει να δώσετε τα απαραίτητα δικαιώματα και είστε έτοιμοι. Στην πραγματικότητα δεν είναι μία λήψη. Εστιάζετε στο θέμα σας, πιέζετε το πλήκτρο λήψης μία φορά αλλά περιμένετε ακίνητοι για λίγα δευτερόλεπτα σαν να τραβούσατε βίντεο. Η συσκευή ενεργοποιεί αυτόματα όλους τους αισθητήρες και το λογισμικό της κατά τη λήψη. Έτσι θα έχετε διάφορες εικόνες και μικρά βιντεάκια ώστε να επιλέξετε αργότερα όποιο σας αρέσει!

Υπάρχουν επίσης και ορισμένα άλλα νέα χαρακτηριστικά, όπως η καταγραφή 4K βίντεο στα 60fps με τη χρήση της selfie κάμερας και τα προσαρμοσμένα φίλτρα στην εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής. Επίσης οι λειτουργίες “Clean View” (Καθαρή προβολή) και “Quick Crop” (Γρήγορη περικοπή) έχουν προστεθεί στην εφαρμογή “Gallery”.

Μόλις ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα μπορείτε να απολαύσετε το ανανεωμένο interface της Samsung, One UI 2.1. Ως γνωστόν όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές παραμετροποιούν τo μενού του Android. Για αυτή την τακτική οι απόψεις διίστανται, όσοι όμως αρέσκεστε στον launcher της Samsung ετοιμαστείτε για πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!

Galaxy Note10

Τέλος, η εταιρία δεν θα μπορούσε να παραμελήσει την ασφάλεια της συσκευής η οποία περνάει σε επίπεδο Απριλίου 2020.

Galaxy Note10

Νομίζω ότι ήταν καλό το δωράκι αυτή την περίοδο που περνάμε περισσότερο χρόνο με το κινητό μας. Ένα Galaxy Note10 πλήρως αναβαθμισμένο, ασφαλές και με αρκετά καλούδια προς ανακάλυψη!

-- Galaxy Note10: έφτασε και στην Ελλάδα η αναβάθμιση σε ONE UI 2.1! - -

Related posts

Zao: Η Deepfake εφαρμογή που βάζει τη φάτσα σας σε διάσημες σκηνές, αρκεί να ξέρετε που μπλέκεστε

NEWSROOM

Δέκα νέες εφαρμογές που αξίζει να δοκιμάσετε (Σεπτέμβριος 2019)

NEWSROOM

36 Premium εφαρμογές εντελώς δωρεάν και άλλες 27 σε έκπτωση για λίγες ημέρες.

NEWSROOM

Android: 30 εφαρμογές κάμερας που υποκλέπτουν δεδομένα

NEWSROOM

28 Premium εφαρμογές, δωρεάν και άλλες 47 σε έκπτωση για τις επόμενες ημέρες

NEWSROOM

30 Premium εφαρμογές εντελώς δωρεάν, και 44 ακόμα σε προσφορά!

NEWSROOM

Google Pay: προσθέτει βιομετρική ταυτοποίηση για μεταφορές χρημάτων

NEWSROOM

Διαθέσιμο απο σήμερα το Mario Kart Tour στο Android

NEWSROOM

Android 10: η Google επιβεβαίωσε την ημερομηνία διάθεσής του

NEWSROOM

22 Premium εφαρμογές και 25 ακόμα σε μεγάλη έκπτωση (30/9)

NEWSROOM

Gcam 7.4: επιτέλους υποστηρίζει εγγραφή 4K στα 60fps!

NEWSROOM

Coronavirus tracker: Προσοχή! Μην κατεβάσετε αυτή την επικίνδυνη εφαρμογή

NEWSROOM