telecomsnews.gr
Image default
NEWS

COSMOTE Home Connect: Νέα αποκλειστική υπηρεσία, για καλύτερο Internet στο σπίτι

Τη νέα, αποκλειστική υπηρεσία COSMOTEHome Connect, παρουσιάζει η COSMOTE με την οποία κάθε σπίτι μπορεί να απολαμβάνει το μέγιστο των δυνατοτήτων της συνδεσιμότητάς του και τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες Internet. Η αποκλειστική υπηρεσία της COSMOTE, μέσω εξειδικευμένης ομάδας τεχνικών, καλύπτει ένα πακέτο τεχνολογικών εργασιών και παρέχει ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε σπιτιού, ώστε να βοηθήσει τους συνδρομητές να βελτιώσουν τις υποδομές εντός του κτιρίου τους. 

Οι ιδιαιτερότητες κάθε χώρου, όπως είναι η διαρρύθμιση και η ποιότητα καλωδίωσής του, αλλά και οι ίδιες οι ρυθμίσεις των συσκευών, μέσω των οποίων γίνεται η σύνδεση στο Διαδίκτυο, επηρεάζουν σε αρκετές περιπτώσεις το Internet του σπιτιού. Επομένως, η καλή ταχύτητα στη σύνδεση δεν είναι πάντα αρκετή, χρειάζεται να εντοπιστούν και να βελτιωθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του Internet στο κτίριο. Για το λόγο αυτό, με τη νέα υπηρεσία COSMOTE Home Connect, δίνεται η δυνατότητα στους συνδρομητές να βελτιώσουν τις υποδομές του σπιτιού τους, για να απολαμβάνουν το καλύτερο Internet που μπορεί να προσφέρει ο χώρος τους.

«Η πανδημία άλλαξε τα δεδομένα στη χρήση του Internet από το σπίτι, καθώς πλέον κάθε νοικοκυριό έχει αυξημένες ανάγκες και απαιτήσεις, είτε λόγω τηλεργασίας και τηλεκπαίδευσης είτε λόγω της παράλληλης σύνδεσης πολλών συσκευών. Για εμάς είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε, να προλαμβάνουμε και να διαχειριζόμαστε άμεσα ό,τι μπορεί να επηρεάσει την απρόσκοπτη λειτουργία του Διαδικτύου κάνοντας ένα ακόμη βήμα πέρα από τα όρια της υποστήριξης. Με την υπηρεσία COSMOTE Home Connect δίνουμε λύσεις σε  θέματα που ενδέχεται να αντιμετωπίσει ένας συνδρομητής μας στο χώρο του, ώστε να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή εμπειρία Internet σε όλο το σπίτι. Με σύμμαχο μας την τεχνολογία φτιάχνουμε ένα κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Θανάσης Στράτος, Chief Customer Operations Officer Ομίλου ΟΤΕ.

Η εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect, προσφέρει υποστήριξη άμεσα και δια ζώσης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε σπιτιού. Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας. Οι τεχνολογικές εργασίες του COSMOTE Home Connect περιλαμβάνουν:

  • Εργασίες υποδομής που αφορούν στην εγκατάσταση/επιδιόρθωση του εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN) και της εσωτερικής/εξωτερικής καλωδίωσης του κτιρίου έως το router, καθώς και την κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet και δεδομένων (data) 
  • Παροχή/εγκατάσταση/παραμετροποίηση και αποκατάσταση του δικτυακού εξοπλισμού (IAD, router, powerplugs, repeaters κ.λπ.), για να έχει Internet κάθε σημείο του σπιτιού
  • Παροχή/εγκατάσταση και ρύθμιση των ασύρματων συσκευών του σπιτιού 

Όλοι οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE. Η ελάχιστη χρέωση του COSMOTE Home Connect είναι 25€ (συµπεριλαµβανοµένου ΦΠΑ) και αφορά στην πρώτη επίσκεψη για την εκτίμηση του προβλήματος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την νέα υπηρεσία COSMOTE Home Connect: εδώ.  

Related posts

Το Facebook δεν έχει ιδέα πώς διαχειρίζεται τα δεδομένα των χρηστών

NEWSROOM

Μαζί με τα Huawei P50 θα κυκλοφορήσει και το Huawei MatePad Pro 2 με PadOS

NEWSROOM

Nike: Δεν αποχωρεί από την ελληνική αγορά- Η ανακοίνωση της εταιρείας

NEWSROOM

Τι συζήτησαν Τζο Μπάιντεν και Σι Τζινπίνγκ στην πρώτη τους τηλεφωνική συνομιλία

NEWSROOM

Οι ελπίδες οικονομικής ανάκαμψης έρχονται από τα… βρετανικά εμβόλια

NEWSROOM

Οι προτιμήσεις των χρηστών Android smartphones το Q1 2021

NEWSROOM

Samsung: Επεξεργαστής Exynos 2200 για χρήση σε κινητά και laptops

NEWSROOM

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Μόσχα κατηγορεί την Google για fake news

NEWSROOM

Η Facebook φέρνει end-to-end κρυπτογράφηση στις βιντεοκλήσεις του Messenger

NEWSROOM

YouTube: Σύντομα θα μεταφράζει αυτόματα τίτλους βίντεο

NEWSROOM

Αυστραλία – Επένδυση 73 εκατ. δολ. για την ανάπτυξη κβαντικής τεχνολογίας

NEWSROOM

ΕΕ – Τρία μέτρα για την κυβερνοασφάλεια των ασύρματων συσκευών

NEWSROOM