telecomsnews.gr
Image default
MOBILE

Το Samsung Galaxy Fold είναι διαθέσιμο

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Galaxy Fold, μια καινούρια κατηγορία κινητής τεχνολογίας, στην Κορέα στις 6 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια το Galaxy Fold σε Cosmos Black και Space Silver αποχρώσεις, θα διατεθεί σε επιλεγμένες χώρες, μεταξύ των οποίων οι Γαλλία, Γερμανία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένο Βασίλειο, Η.Π.Α. κ.α,. Με τη δυνατότητα επιλογής 5G συνδεσιμότητας σε επιλεγμένες χώρες, οι καταναλωτές θα μπορέσουν να ξεδιπλώσουν το μέλλον με τις ταχύτερες διαθέσιμες ταχύτητες δικτύου.

Το Galaxy Fold έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει νέες εμπειρίες. Όταν είναι κλειστό, ο χρήστης έχει εύκολη πρόσβαση στις βασικές λειτουργίες εξωτερικής οθόνης της συσκευής με το ένα χέρι. Όταν ανοίγει, δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης πολλαπλών λειτουργιών, παρακολούθησης video, εφαρμογών gaming κ.ά. σε μια εκπληκτική Οθόνη 7.3 ιντσών Infinity Flex.

Κατά τους περασμένους μήνες, η Samsung έχει βελτιώσει το Galaxy Fold για να εξασφαλίσει ότι θα προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Βελτιώθηκε τόσο ο σχεδιασμός και η κατασκευή του Galaxy Fold, όσο και η εμπειρία χρήσης.

«Το Galaxy Fold, η συσκευή που καθορίζει μια νέα κατηγορία, ξεπερνά τον παραδοσιακό σχεδιασμό ενός smartphone. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την κυκλοφορία αυτής της πρωτοποριακής κινητής τεχνολογίας, και που δίνουμε τη δυνατότητα στους χρήστες να έρθουν σε επαφή προσωπικά με αυτήν», δήλωσε ο DJ Koh, President και CEO του IT & Mobile Communications Division στη Samsung Electronics. «Οι καταναλωτές έχουν ανταποκριθεί θετικά στις μεγαλύτερες οθόνες, και η επαναστατική μορφή του Galaxy Fold προσφέρει μια μεγαλύτερη, πιο εντυπωσιακή οθόνη, χωρίς παραχωρήσεις στη φορητότητα. Αυτό είναι που αποκαλούμε καινοτομία μιας νέας κινητής εμπειρίας που γίνεται πράξη».

Πρωτόγνωρη Εμπειρία Χρήσης

Το Galaxy Fold συνδυάζει αγαπημένες λειτουργίες smartphone και tablet, για να προσφέρει μια κινητή συσκευή άνευ προηγουμένου και μια πρωτόγνωρη εμπειρία χρήσης, από μια νέα μορφή και υλικά κατασκευής μέχρι τη μοναδικό αναδιπλούμενο UX, πολυχρηστική κάμερα και premium απόδοση. Η Samsung δημιούργησε με τους συνεργάτες της, μία εντελώς νέα εμπειρία χρήστη που θα αλλάξει τον τρόπο χρήσης των κινητών συσκευών και θα αξιοποιήσει πλήρως τον αναδιπλούμενο σχεδιασμό με την εξωτερική αλλά και τις κύριες οθόνες.

To Galaxy Fold αλλάζει τον τρόπο που οι χρήστες αποτυπώνουν, μοιράζονται και επεξεργάζονται περιεχόμενο. Για παράδειγμα, ένα video μπορεί να βιντεοσκοπηθεί γρήγορα κι εύκολα όταν είναι διπλωμένο, και στη συνέχεια να προβληθεί σε μεγαλύτερη οθόνη κατά την αναδίπλωση. Με τη λειτουργία «Συνέχεια Εφαρμογών» (App Continuity), το βίντεο μεταβαίνει απρόσκοπτα από την εξωτερική οθόνη στην κύρια. Με το Παράθυρο Πολλαπλών Λειτουργιών (Multi-Active Window), οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν πολλαπλές εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο και να εκτελούν αποτελεσματικά παράλληλες εργασίες. Η επεξεργασία περιεχομένου, η αναζήτηση φωτογραφιών και η ανάγνωση emails μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα.

Με δυνατότητα επιλογής 5G έκδοσης σε επιλεγμένες χώρες, οι χρήστες του Galaxy Fold μπορούν να αξιοποιήσουν πλήρως τις ταχύτερες ταχύτητες των παρόχων τους. Το Galaxy Fold 5G τιθασεύει την πλήρη δύναμη μιας συνδεσιμότητας επόμενης γενιάς για video streaming και downloading επιπλέον περιεχομένου υψηλής ποιότητας, καθώς και παιχνιδιών με απαιτητικά γραφικά, σε πολύ υψηλές ταχύτητες. Επιτρέποντας περισσότερες λειτουργίες με την Οθόνη Infinity Flex 7.3 ιντσών, το Galaxy Fold αλλάζει τον τρόπο παρακολούθησης περιεχομένου και πολυπραγμοσύνης.

Κάθε Galaxy Fold κυκλοφορεί με αποκλειστική πρόσβαση σε εξειδικευμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης καταναλωτών, μεταξύ των οποίων προσωπική υποστήριξη από ειδικούς της Samsung και ένα 24/7 κέντρο υποστήριξης, online ή μέσω τηλεφώνου, στις χώρες που θα διατεθεί. Η Samsung θα αναπτύξει περαιτέρω τα σχέδιά της για κάθε αγορά για να διασφαλίσει ότι κάθε πτυχή της εμπειρίας Galaxy Fold είναι τόσο εκπληκτική όσο και η ίδια η συσκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Galaxy Fold, παρακαλούμε επισκεφθείτε: www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-fold.

Related posts

H Samsung Παρουσιάζει τον Πρώτο 0.7μm-pixel Αισθητήρα Εικόνας για mobiles

tele

Samsung Galaxy S10 drop test από ύψος 4 μέτρων με θήκη Speck!

tele

Δείτε πως μπορείτε να συνδέσετε το Galaxy A80 σε μία smart TV της Samsung!

tele

Η Segway-Ninebot παρουσίασε ηλεκτρικό πατίνι που πηγαίνει.. μόνο του για φόρτιση

tele

H Huawei απέσπασε τα βραβεία “Best Camera Phone” και “Best Value Smartphone 2019

tele

Αυτό είναι το Xiaomi Mi 9T Pro!

tele

Αυτό είναι το MLS Rocky 4G

tele

Παρουσιάστηκε το OnePlus 7T με SD855+

tele

Προσφορές Huawei για τη Black Friday που θα σας τρελάνουν!

tele

Xiaomi FIMI A3: Ένα οικονομικό drone μόλις με 339,90 ευρώ στο metrostore.gr

tele

How to get the Link outfit in Skyrim Nintendo Switch WITHOUT an amiibo

tele

Με COSMOTE Fiber «έτρεξε» ο ευρωπαϊκός τελικός του League of Legends

tele