telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Το Honor Band 5 στις 24 Οκτωβρίου στην Ελλάδα!

Το νέο Honor Band 5, το πιο τεχνολογικά προηγμένο fitness και lifestyle gadget, θα είναι διαθέσιμο στις 24 Οκτωβρίου. Μετά την τελευταία ενημέρωση λογισμικού, είναι το μόνο στην αγορά που υποστηρίζει μια σειρά από μοναδικές καινοτομίες χρήσιμες όχι μόνο για εκείνους που ενδιαφέρονται για την φυσική κατάσταση τους, αλλά και όλους αυτούς που θέλουν εύκολα και γρήγορα να έχουν μια ακριβή ενημέρωση για την σωματική τους υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, το Honor Band 5 είναι το μόνο που παρακολουθεί μέσω του SpO2 tracker τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος. Μέσω αυτής της πληροφορίας, μπορεί να γίνει αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια προπονήσεων ή ακόμα και όταν ο χρήστης είναι σε μεγάλα υψόμετρα.

Επιπρόσθετα, το Honor Band 5 με την τεχνολογία TruSeen™ 3.0, παρακολουθεί σε 24ώρη βάση την καρδιακή συχνότητα, ώστε να παρέχει ακριβή δεδομένα για τους παλμούς της καρδιάς, μέρα ή νύχτα.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του Honor Band 5, είναι ότι αξιοποιώντας την τεχνολογία της Huawei TruSleep, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου αφού αναγνωρίζει 6 κοινά προβλήματα και περιλαμβάνει πάνω από 200 εξατομικευμένες προτάσεις βελτίωσης του.

Ιδιαίτερη έμφαση, ωστόσο, έχει δοθεί και στα lifestyle και fitness χαρακτηριστικά του Honor Band 5. Με τα 3 διαφορετικά νεανικά χρώματα του, γίνεται η πιο stylish επιλογή και τα 10 διαφορετικά αθλητικά προγράμματα στα οποία αυτόματα προσαρμόζεται το Band 5, αλλά και η αυτόματη αναγνώριση είδους κολύμβησης, το κάνει το ιδανικό βοήθημα για τη γυμναστική σου.

Κλείνοντας, ο χρήστης μπορεί να εκτελεί απομακρυσμένα, σημαντικές λειτουργίες του τηλεφώνου του όπως λήψη φωτογραφιών, αλλά και επιλογή μουσικής που θα τον συνοδεύει στην άσκηση ή σε όποια άλλη δραστηριότητα. Φυσικά όλα τα παραπάνω έρχονται να ολοκληρωθούν με την πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας η οποία με μόνο μια φόρτιση διαρκεί έως και 16 – 20 ημέρες.

To Honor Band 5 υποστηρίζει Ελληνικά (χωρίς να υπάρξει ανάγκη αναβάθμισης) και η τιμή διάθεσης του στην Ελληνική Αγορά είναι 49,90 Ευρώ στα συνεργαζόμενα καταστήματα COSMOTE / ΓΕΡΜΑΝΟΣ , ΠΛΑΙΣΙΟ & ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ. Περισσότερες πληροφορίες για το Honor Band 5 εδώ: www.hihonor.com/gr/products/accessories/honorband5/

Related posts

Πόσα εκατομμύρια θέσεις εργασίας θα χαθούν από τα ρομπότ ως το 2030

tele

To Black Friday έφτασε στο Public και γράφει πάλι ιστορία

tele

Στην Αθήνα από σήμερα η έδρα του ENISA

tele

Η Ηonor ενδυναμώνει τα άτομα με προβλήματα όρασης με το λανσάρισμα της AI εφαρμογής PocketVision

tele

Η Vodafone φέρνει μοναδικές χριστουγεννιάτικες προσφορές

tele

Η LG αξιοποιεί την τεχνογνωσία της για να αναπτύξει τον πρώτο καλλιεργητή λαχανικών εσωτερικού χώρου

tele

Αναβαθμισμένη η ελληνική παρουσία στη μεγαλύτερη έκθεση ψηφιακών επικοινωνιών και καινοτομίας

tele

Τι παράξενο συμβαίνει στις Apple συσκευές όταν βρίσκεσαι στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο

tele

Δημιουργήθηκε το πρώτο συνθετικό δέρμα εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας

tele

Χάκαρε την κάμερα του God of War για να δείξει όσα δεν μπορούμε να δούμε

tele

Το Smartphone Festival by Huawei 2019 ανανεώνει και φέτος το ραντεβού του με το κοινό

tele

Διακόσιες φορές περισσότερα από τον μέσο υπάλληλό του έβγαλε το 2019 ο Τιμ Κουκ

tele