telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Το CU Liquid έρχεται να αλλάξει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα

Το Vodafone CU καινοτομεί και παρουσιάζει το CU Liquid, ένα νέο digital-only καρτοκινητό που υπόσχεται να αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η συγκεκριμένη κατηγορία υπηρεσιών στην Ελλάδα, καθώς καταργεί την επιλογή προκαθορισμένων πακέτων φωνής και δεδομένων και προσφέρει την απόλυτη ελευθερία στους πελάτες Vodafone CU να αξιοποιήσουν τα χρήματά τους, ακριβώς όπως το χρειάζονται. Πρόκειται για το πρώτο σχετικό προϊόν που διατίθεται από τον όμιλο Vodafone σε παγκόσμιο επίπεδο και το οποίο σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε αποκλειστικά από την Vodafone Ελλάδας. 

Το CU Liquid φτιάχτηκε για να προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες των χρηστών, χωρίς περιορισμούς από πακέτα και φέρνει μία νέα λογική, που συνδυάζει μοναδικές καινοτομίες στην ελληνική αγορά, όπως την αυτόματη μηνιαία ανανέωση συνδρομής, τη χρέωση με βάση την πραγματική χρήση και όχι προκαθορισμένα πακέτα, και το «πλαφόν» στην ημερήσια χρέωση με σκοπό την προστασία του συνδρομητή, δημιουργώντας το πλέον ανταγωνιστικό ψηφιακό προϊόν καρτοκινητής. 

Το CU Liquid ενεργοποιείται και ζει αποκλειστικά στο My CU App. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέγουν τη συνδρομή τους, η οποία θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα, και να βγαίνουν πάντα κερδισμένοι, αφού θα ξοδεύουν το υπόλοιπο τους σε αυτό που χρειάζονται ανάμεσα σε MB, λεπτά και SMS, χωρίς περιορισμούς και δεσμεύσεις από πακέτα. Το CU δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να δοκιμάσουν το CU Liquid για 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ. Παράλληλα, αν αλλάξουν γνώμη μπορούν ανά πάσα στιγμή, μετά τον δωρεάν μήνα, να τροποποιήσουν ή να διαγράψουν τη συνδρομή τους, χωρίς καμία δέσμευση.  

Η ευελιξία δεν είναι όμως το μόνο πλεονέκτημα του CU Liquid. Όλοι οι CU Liquid χρήστες  απολαμβάνουν ημερήσιο όριο χρέωσης, καθώς μετά το €1,5 ημερήσιας χρήσης, συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν δωρεάν και Unlimited μέχρι το τέλος της ημέρας, χωρίς να χρεώνονται και χωρίς περιορισμό στις ταχύτητες του ίντερνετ. 

Επιπλέον, η ελάχιστη χρέωση κλήσης είναι το 1 λεπτό της ώρας και μετά συνεχίζει ανά λεπτό, ενώ για οτιδήποτε χρειαστούν, απολαμβάνουν αποκλειστικά online εξυπηρέτηση μέσα από το CU chat με προτεραιότητα. Το CU Liquid προσφέρει μηνιαίες συνδρομές από €12 και άνω και ελκυστικές τιμές για φωνή και δεδομένα (0,0015€/MB και ​0,0065€/λεπτό ομιλίας)​, ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες να καταναλώσουν το αδιάθετο υπόλοιπό τους σε υπηρεσίες συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, μέσα από το CU Smart Pocket.

Το πιο απλό, digital, ξεκάθαρο, αυτόματο και συμφέρον καρτοκινητό ήρθε και αλλάζει για πάντα την καρτοκινητή στην Ελλάδα! Δοκιμάστε το τώρα δωρεάν στο My CU App. 

Περισσότερες πληροφορίες στο vodafonecu.gr/upiresies-cu/liquid

Related posts

OnePlus 10T design : Το πρώτο video που το αποκαλύπτει σε όλο του το μεγαλείο

NEWSROOM

Αυτά είναι όλα τα Samsung Galaxy που παίρνουν το update Ιουλίου 2022

NEWSROOM

Αντιδράσεις στο σχέδιο εξαγοράς της MGM από την Amazon

NEWSROOM

Με γιορτινές προσφορές η HONOR αποχαιρετά το 2021!

NEWSROOM

Αυτή είναι η θήκη που δίνει 5G στα Huawei smartphones (P50 Pro και άλλα)

NEWSROOM

Metaverse: Θα μπορείς να διαπράξεις φόνο στο «μετασύμπαν»; – Πώς (και αν) θα τιμωρούνται τα αδικήματα

NEWSROOM

Xiaomi – «Μπάσιμο» στον κλάδο των έξυπνων ηλεκτρικών οχημάτων

NEWSROOM

«Μήδεια»: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της δεύτερης φάσης της κακοκαιρίας

NEWSROOM

Ο Μάικλ Μπλούμπεργκ ξανά στη θέση του ειδικού απεσταλμένου του ΟΗΕ για το Κλίμα

NEWSROOM

1Gallery : Για όσους θέλουν κάτι απλό για τις φωτογραφίες τους στο Android

NEWSROOM

Σοφία Μπεκατώρου: Στο αρχείο η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης λόγω παραγραφής

NEWSROOM

Αυτό είναι το Xiaomi Poco F3, στα πρώτα επίσημα press renders

NEWSROOM