telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Το νέο αναδιπλούμενο Galaxy Z Flip έρχεται και στην Ελλάδα

Η Samsung παρουσίασε το νέο αναδιπλούμενο smartphone της, το Galaxy Z Flip. Όπως ανακοίνωσε η κορεατική εταιρία, η συσκευή αυτή προκαλεί τους νόμους της φυσικής, καθώς διαθέτει μια οθόνη 6,7” που αναδιπλώνεται σε μια κομψή, συμπαγή συσκευή, που χωρά στην παλάμη του χεριού. Σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο, κρυφό μηχανισμό άρθρωσης και ειδικά προσαρμοσμένο UX, παρέχει νέους τρόπους δημιουργίας, κοινοποίησης και εμπειρίας περιεχομένου.

«Ο ενθουσιασμός για το Galaxy Fold αποτέλεσε σημαντική ενθάρρυνση για όλους εμάς στη Samsung. Το Galaxy Z Flip είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα, καθώς εμπλουτίζουμε τη foldable κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα νέο σχήμα, μια νέα οθόνη και, κυρίως, μια νέα μορφή εμπειρίας», δήλωσε dr. TM Roh, πρόεδρος και Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics. «Με το μοναδικό αναδιπλούμενο σχεδιασμό και εμπειρία χρήσης του Galaxy Z Flip, επαναπροσδιορίζουμε τις προοπτικές ενός έξυπνου κινητού και τις δυνατότητες που προσφέρει», συμπλήρωσε σχετικά.

«Το Galaxy Fold έφερε την εποχή των αναδιπλούμενων smartphones. Τώρα το Galaxy Z Flip δίνει σχήμα σε μια νέα δεκαετία», επισημαίνει η εταιρεία, η οποία τονίζει πως η συγκεκριμένη συσκευή, ως η πρώτη συσκευή της σειράς Ζ, «επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung να ηγηθεί της κατηγορία». Διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού, για να χωρέσει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη, ενώ όταν… ξετυλίγεται, το μέγεθος της οθόνης -το αποκλειστικό, εύκαμπτο γυαλί της Samsung- σχεδόν διπλασιάζεται, για να φτάσει τις 6.7”.

Το Galaxy Z Flip μπορεί να μείνει σταθερά ανοιχτό σε ένα εύρος γωνιών, όπως μια οθόνη laptop. Το σύστημα κρυφού μηχανισμού άρθρωσης ενσωματώνει και τη νέα τεχνολογία sweeper, η οποία χρησιμοποιεί νάιλον ίνες κατασκευασμένες με τεχνολογία μικρο-κοπής, για να απομακρύνει σκόνη και σωματίδια.

Η Samsung συνεργάστηκε στενά με τη Google για να σχεδιάσει τη λειτουργία Flex, μια προσαρμοσμένη εμπειρία χρήσης στο μοναδικό τρόπο αναδίπλωσης του Galaxy Z Flip. Όταν η συσκευή στέκεται σε γωνία (free-standing), η οθόνη αυτόματα μοιράζεται σε δύο οθόνες 4” για εύκολη παρακολούθηση περιεχομένου, βίντεο ή φωτογραφιών στο πάνω μισό της οθόνης και δυνατότητα ελέγχου τους, από το κάτω μισό της οθόνης. Η περιήγηση στο YouTube -αναφέρει η εταιρία- είναι άνετη, καθώς και η παρακολούθηση περιεχομένου.

Στο πάνω μέρος της οθόνης μπορούν να προβληθούν βίντεο, ενώ παράλληλα στο κάτω μέρος γίνεται αναζήτηση άλλου βίντεο, ή πραγματοποιείται σχολιασμός ή ανάγνωση περιγραφών. Το Galaxy Z Flip σταθεροποιείται σε γωνία, ώστε να βοηθά τη λήψη περισσότερων στιγμιότυπων, όπως είναι οι χρονομετρημένες ομαδικές φωτογραφίες ή ακόμα και ευκρινές νυχτερινό περιεχόμενο. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα κοινωνικά δίκτυα και να απολαύσουν καταγραφή βίντεο με αναλογία 16:9, η οποία είναι ιδανική για αναρτήσεις στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.

Όπως γίνεται γνωστό, στην Ελλάδα και στην Κύπρο η συσκευή θα διατίθεται από τις 21 Φεβρουαρίου.

Related posts

Αν θες να πουλήσεις πράγματα, στο Facebook θα το κάνεις πια

tele

Κορονοϊός: Ορκωμοσία φοιτητών στην Ιαπωνία μέσω ρομπότ

tele

Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ύψους 300 εκατ. ευρώ για μεγαλύτερες ταχύτητες ίντερνετ στην Ελλάδα

tele

«Days of Play» από το PlayStation: Ήρθαν και υπόσχονται ένα αξέχαστο καλοκαίρι

tele

Το μηχανικό πληκτρολόγιο για όλα και για όλους

tele

CHRO ΟΤΕ: Διαμορφώνουμε εργασιακό περιβάλλον με σεβασμό στη διαφορετικότητα

NEWSROOM

Η φωτογραφική που φτιάχτηκε για την εποχή του… Instagram

tele

Ο κοροναϊός ξεσκεπάζει τον «Μεγάλο Αδελφό» στην Κίνα – Τους παρακολουθούν με νέες τεχνολογίες

tele

Το Φθινόπωρο «ακούγεται» καλύτερα με το Creative MUVO Play

tele

Το έξυπνο ρολόι της Garmin που θέλει να τα βάλει με το Apple Watch

tele

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Το doodle της Google για το 2019 που φεύγει

tele

Ο δισεκατομμυριούχος κληρονόμος της Samsung κατηγορείται ότι «λάδωνε» κυβερνητικά στελέχη της Νότιας Κορέας

tele