telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Το μυστικό για να βγάζετε ωραίες selfie που λίγοι γνωρίζουν


Καλώς ή κακώς οι φωτογραφίες παίζουν σημαντικό ρόλο στην εποχή της τεχνολογίας και των smartphones και οι selfie αποτελούν την πρώτη εντύπωση που κάνει κανείς όταν θέλει να συστηθεί σε κόσμο μέσω του διαδικτύου. Οι περισσότεροι όμως απογοητεύονται από τις λήψεις τους. Άραγε τι κάνουν όσοι βγαίνουν πάντα «τέλειοι» στις φωτογραφίες;

Ιδού μερικά από τα μυστικά της φωτογένειας:

Μια από τις βασικότερες συμβουλές που δίνουν κάποιοι φωτογράφοι είναι ο σωστός φωτισμός. Όταν θέλουμε να βγάλουμε μια selfie είναι καλό να αναζητούμε ένα μέρος με φυσικό φως και στην πόζα μας να κοιτάμε ευθεία προς αυτό. Καλό είναι να μην γέρνουμε το κεφάλι προς τα δεξιά ή τα αριστερά μπροστά στο φως του ηλίου για να μη δημιουργούνται περίεργες σκιάσεις που αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας.

Οι λήψεις πρέπει να γίνονται από το ύψος των ματιών και πάνω. Αυτή η τεχνική βοηθά όχι μόνο στο να φαινόμαστε λεπτότεροι αλλά και στο να κρύβεται η χαλάρωση που μπορεί να παρουσιάζει το δέρμα σε κάποια σημεία. Είναι το βασικό μυστικό εκείνων που θέλουν να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια και το βλέμμα τους.

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε μια φωτογράφιση είναι μια στημένο πόζα. Όσοι ξέρουν να βγάζουν ωραίες σέλφι αποφεύγουν τα ψεύτικα χαμόγελα. Προτιμούν φυσικές πόζες και αν θέλουν να φαίνονται χαμογελαστοί αφήνονται στον αυθορμητισμό. Πριν τη λήψη σκέφτονται κάτι που τους κάνει να αισθάνονται όμορφα και ίσως κάτι χιουμοριστικό.

Αν θέλετε να φαίνεται λεπτότερο το σώμα σας πειραματιστείτε με τις γωνίες. Συνήθως το να «κοιτά» το σώμα ευθέως μπροστά στο φακό έχει ως αποτέλεσμα λίγο άκομψες φωτογραφίες. Μια ελαφριά κλίση προς τα δεξιά ή τα αριστερά ίσως μας κάνει να φαινόμαστε πιο αδύνατοι.

Τα μονόχρωμα ρούχα έχουν πάντα καλύτερα αποτελέσματα στην κάμερα συγκριτικά με τα εμπριμέ. Πολλοί φωτογράφοι επίσης αποφεύγουν τα μαύρα, τα κόκκινα και τα άσπρα ρούχα.

Related posts

Εκτόξευση πωλήσεων εκτός Κίνας για την HONOR στο 1ο εξάμηνο του 2019

tele

Scan4Chem: Η εφαρμογή που ενημερώνει τους καταναλωτές για βλαβερές ουσίες σε προϊόντα

tele

Δύσκολα θα παραδεχθεί ο Μπιλ Γκέιτς ότι η Microsoft ηττήθηκε από το Android

tele

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τα δεδομένα στις αγορές μας

tele

WIND Fleet Management App

tele

Το Twitter ετοιμάζει μεγάλο «τσεκούρι» – Μαζικές διαγραφές το Δεκέμβριο

tele

Η action camera που φέρνει πραγματικό ανταγωνισμό στην GoPro!

tele

«Το 40% των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έχουν social media αλλά χωρίς οργάνωση»

tele

Cosmote: Διπλασιάζει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, διατηρεί τις ίδιες χρεώσεις

tele

Η ίδια συσκευή δίνει για πρώτη φορά μαζί πόσιμο νερό και «καθαρή» ηλεκτρική ενέργεια

tele

Runet: Η Ρωσία δοκίμασε με επιτυχία το δικό της αυτόνομο Ίντερνετ

tele

Άδωνις Γεωργιάδης: Στην εξαγορά της FORTHNET η κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή

NEWSROOM