telecomsnews.gr
Image default
MOBILE

Πρώτη ματιά στα Sony WF-1000XM3!

Η Sony διαθέτει στη γκάμα της κορυφαία noise-cancelling ακουστικά εδώ και αρκετά χρόνια, συνδυάζοντας ποιοτική κατασκευή, υψηλής πιστότητας ήχο και τη δυνατότητα “απομόνωσης” των ήχων περιβάλλοντος που τόσο σημαντική είναι στην καθημερινότητά μας. Ειδικά σε θορυβώδη περιβάλλοντα εργασίας, αλλά και όταν βρίσκεστε κάπου έξω, μόνο το noise-cancelling μπορεί να σας επιτρέψει να απολαύσετε τη μουσική σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε.

Στα γραφεία μας έφτασαν, λοιπόν, τα Sony WF-1000XM3, τα νέα in-ear ακουστικά της ιαπωνικής εταιρείας που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τους τον dedicated noise-cancelling επεξεργαστή QN1e. Είναι αρκετά ελαφριά, έρχονται σε λευκό ή μαύρο χρώμα και σε μια πολύ ποιοτική θήκη φόρτισης με ενσωματωμένο LED κατάστασης και Type-C θύρα. Στη συσκευασία θα βρείτε Type-C καλώδιο φόρτισης και 12 διαφορετικά ανταλλακτικά earbuds, για κάθε μέγεθος αυτιού και προτίμηση εμφάνισης/αίσθησης. Τα ακουστικά έχουν αυτονομία 4 ωρών ενώ η θήκη τους προσφέρει έως 5 πλήρεις φορτίσεις, έτσι συνολικά μπορείτε να απολαύσετε αυτονομία 24 ωρών με μια φόρτιση. Επιπλέον, μόλις 10 λεπτά ταχείας φόρτισης στην ειδική θήκη, προσφέρουν 90 λεπτά χρήστης στα ακουστικά. Το μόνο αρνητικό εδώ είναι η ευκολία με την οποία η θήκη λερώνεται και συγκεντρώνει σημάδια, τα οποία καθαρίζονται βέβαια.

Τα ακουστικά έχουν οδηγούς με μαγνήτες νεοδυμίου, 0,24″ με αρκετά υψηλή απόδοση ποιοτικού ήχου. Διαθέτουν αμφότερα αισθητήρα εγγύτητας, έτσι γνωρίζουν αν τα φοράτε ή όχι και αναλόγως διακόπτουν ή συνεχίζουν την αναπαραγωγή του ήχου, ή συνδέονται με το κινητό σας μέσω Bluetooth. Μάλιστα, το σύστημα σύνδεσης στέλνει ανεξάρτητα ήχο στα δύο ακουστικά και όχι “γεφυρώνοντας” το ένα με το άλλο, με τα γνωστά αποτελέσματα στην ποιότητα/πιστότητα των καναλιών. Η Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) της Sony ενισχύει την ποιότητα των συμπιεσμένων ψηφιακών αρχείων ήχου, φέρνοντάς σας όσο πιο κοντά γίνεται στον πραγματικό Hi-Res ήχο, ενώ η κατασκευή και ο σχεδιασμός των ακουστικών είναι μελετημένα ώστε να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε αυτί, χωρίς να γλιστράνε ή να πέφτουν, ακόμα και όταν κινείστε έντονα.

Το μεγάλου τους “ατού”, όμως, είναι το noise-cancellation. Διαθέτουν δύο αισθητήρες έκαστο: Έναν στην εξωτερική μεριά τους και έναν στην εσωτερική. Έτσι, ανά πάσα στιγμή “γνωρίζουν” τους ήχους περιβάλλοντος που επικρατούν “έξω” από το αυτί σας και τον ήχο που περνά “μέσα” σε αυτό. Με τη μέθοδο αυτή μπορούν να απομονώνουν αποτελεσματικά τους ήχους περιβάλλοντος αλλά και να επιτρέπουν, επιλεκτικά, σε ορισμένους να “περάσουν”, αν για παράδειγμα θέλετε να έχετε ένα σύντομο διάλογο με κάποιον χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά από το αυτί σας. Το “Ambient Sound Control” που ρυθμίζεται μέσω του app της Sony (Headphones Connect, συστήνουμε να το κατεβάσετε) μπορεί να ενεργοποιείται/απενεργοποιείται με ένα απλό άγγιγμα στην εξωτερική πλευρά του ενός ακουστικού, επιτρέποντάς σας να κυκλοφορείτε με άνεση στο δρόμο, απολαμβάνοντας τη μουσική σας αλλά χωρίς να χάνετε την επαφή σας με το περιβάλλον.

Τέλος, ο έλεγχος των λειτουργιών με “αγγίγματα” στην εξωτερική πλευρά των ακουστικών είναι παραμετροποιήσιμος μέσω του app, ενώ ακόμα ένα δυνατό χαρακτηριστικό τους είναι η πλήρης υποστήριξη Google Assistant και φωνητικών εντολών. Απλώς “πείτε το κι έγινε”!

Τα Sony WF-1000XM3 είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά έναντι €174.

Related posts

DOOGEE X90 – Το πιο προσιτό smartphone με οθόνη 6.1’’

tele

Fortnite for Android release date leaked – battle royale mobile game tipped for timed

tele

Το Sony PlayStation 4 Slim 500GB μαζί με το Fortnite Neo Versa στα €269,9!

tele

The Star Ocean Mobile Game Is Easy To Hate And Still Play Anyway

tele

Το Samsung Galaxy Tab Active Pro διακρίθηκε με Innovation Award στη CES 2020

tele

iOS 13.1.3 και iPadOS 13.1.3 updates από την Apple

tele

Xiaomi FIMI A3: Ένα οικονομικό drone μόλις με 339,90 ευρώ στο metrostore.gr

tele

Samsung Knox, η μόνη σίγουρη λύση για την ασφάλεια των data στο smartphone σας

tele

Έρχεται στην Ευρώπη το Xiaomi Mi 9 Lite

tele

Τα OnePlus 7 και 7 Pro άρχισαν να λαμβάνουν το Android 10

tele

Ήρθε το Cat S52!

tele

Η Segway-Ninebot παρουσίασε ηλεκτρικό πατίνι που πηγαίνει.. μόνο του για φόρτιση

tele