telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Πραγματοποιήθηκε το 2ο «CEO night» από το Invent-ICT

O CEO της Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. κ. Jacky Chen ήταν ο καλεσμένος στο δεύτερο “CEO Night” που διοργάνωσε με επιτυχία το πρόγραμμα InventICT, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, με τη συμμετοχή περισσότερων από είκοσι ομάδων και συντελεστών του προγράμματος.

Τον κ. Chen υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της θερμοκοιτίδας, ο Επικ. Καθηγητής ΕΜΠ Άγγελος Τσακανίκας, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Προγράμματος και ο Project Manager του Invent ICT Δρ. Ευάγγελος Σιώκας οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για τη δράση της θερμοκοιτίδας, τη μεθοδολογία υποστήριξης, καθώς και τις επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του προγράμματος.

Μιλώντας στους νέους επιχειρηματίες του Invent ICT, o επικεφαλής της Huawei στην Ελλάδα εστίασε στις τεχνολογικές εξελίξεις που σηματοδοτούν τη νέα ψηφιακή εποχή, τον εταιρικό ψηφιακό μετασχηματισμό που θα επιφέρουν στην αγορά και την επιχειρηματικότητα και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις startups τονίζοντας ότι «Τα ασύρματα δίκτυα 5G επόμενης γενιάς σε συνδυασμό με την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) καθώς και το Cloud Computing θα αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό για την μετάβαση  στην νέα ψηφιακή εποχή».

Ο κ. Κώστας Βασιλείου, Wireless Solution Sales Manager της Huawei, αναφέρθηκε στο δίκτυο 5G το οποίο όπως δήλωσε «αναμένεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ζούμε και επιχειρούμε μέσα στην επόμενη δεκαετία».

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Γιώργος Στεφανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας είπε ότι η Κίνα είναι πλέον η πρώτη ψηφιακή χώρα παγκοσμίως και μίλησε για τη σημαντική ευκαιρία που δίνεται στις ομάδες του Invent ICT, μέσω των CEO Nights, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από επικεφαλής μεγάλων εταιριών όπως η Huawei.

Ο κλάδος των κινητών επικοινωνιών στηρίζει και μέσα από τη θερμοκοιτίδα τις καινοτόμες προσπάθειες νέων επιχειρηματιών να αναδείξουν τις προοπτικές που ανοίγουν για την κοινωνία και τους πολίτες οι νέες τεχνολογίες.

O συντονιστής της συζήτησης και εκπρόσωπος των Industry Disruptors – Game Changers, κ. Σωκράτης Πλούσσας, δήλωσε: «Η παρουσία του CEO της Huawei εκδήλωσή μας και το γεγονός ότι μοιράζεται tech insights με τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αναδεικνύει τις αξίες του Invent ICT: τεχνολογία, τεχνογνωσία, δικτύωση κι εξωστρέφεια».

Related posts

Πρωτότυπη εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα να προβάρεις παπούτσια

tele

H Huawei ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το 3ο τρίμηνο του 2019

tele

Το drone τσέπης που τα κάνει όλα απλά

tele

Το Facebook αλλάζει logo

tele

Νέα δίκη για την πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας και τον κληρονόμο της Samsung

tele

Η νέα πλατφόρμα στα κοινωνικά δίκτυα που θέλει να κατακτήσει τον κόσμο

tele

Drone σχεδιάστηκε ως φωτιστικό εσωτερικών χώρων

tele

To laptop για το τέλος του κόσμου

tele

«Η Γη δεν φαίνεται να έχει σύνορα από το διάστημα»

tele

Το αυτόνομο drone που μπορεί να πετάξει κι ένα παιδί… 3 χρονών

tele

Τι παράξενο συμβαίνει στις Apple συσκευές όταν βρίσκεσαι στο Χονγκ Κονγκ και το Μακάο

tele

Παγκόσμιος πρωταθλητής GO αποφάσισε να αποσυρθεί επειδή η τεχνητή νοημοσύνη είναι ανίκητη

tele