telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Πραγματοποιήθηκε το 2ο «CEO night» από το Invent-ICT

O CEO της Huawei Τεχνολογίες Α.Ε. κ. Jacky Chen ήταν ο καλεσμένος στο δεύτερο “CEO Night” που διοργάνωσε με επιτυχία το πρόγραμμα InventICT, την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019, με τη συμμετοχή περισσότερων από είκοσι ομάδων και συντελεστών του προγράμματος.

Τον κ. Chen υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της θερμοκοιτίδας, ο Επικ. Καθηγητής ΕΜΠ Άγγελος Τσακανίκας, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Προγράμματος και ο Project Manager του Invent ICT Δρ. Ευάγγελος Σιώκας οι οποίοι και τον ενημέρωσαν για τη δράση της θερμοκοιτίδας, τη μεθοδολογία υποστήριξης, καθώς και τις επιχειρηματικές ομάδες που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του προγράμματος.

Μιλώντας στους νέους επιχειρηματίες του Invent ICT, o επικεφαλής της Huawei στην Ελλάδα εστίασε στις τεχνολογικές εξελίξεις που σηματοδοτούν τη νέα ψηφιακή εποχή, τον εταιρικό ψηφιακό μετασχηματισμό που θα επιφέρουν στην αγορά και την επιχειρηματικότητα και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις startups τονίζοντας ότι «Τα ασύρματα δίκτυα 5G επόμενης γενιάς σε συνδυασμό με την τεχνολογία της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) καθώς και το Cloud Computing θα αποτελέσουν τον κινητήριο μοχλό για την μετάβαση  στην νέα ψηφιακή εποχή».

Ο κ. Κώστας Βασιλείου, Wireless Solution Sales Manager της Huawei, αναφέρθηκε στο δίκτυο 5G το οποίο όπως δήλωσε «αναμένεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο που ζούμε και επιχειρούμε μέσα στην επόμενη δεκαετία».

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση, ο κ. Γιώργος Στεφανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας είπε ότι η Κίνα είναι πλέον η πρώτη ψηφιακή χώρα παγκοσμίως και μίλησε για τη σημαντική ευκαιρία που δίνεται στις ομάδες του Invent ICT, μέσω των CEO Nights, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις από επικεφαλής μεγάλων εταιριών όπως η Huawei.

Ο κλάδος των κινητών επικοινωνιών στηρίζει και μέσα από τη θερμοκοιτίδα τις καινοτόμες προσπάθειες νέων επιχειρηματιών να αναδείξουν τις προοπτικές που ανοίγουν για την κοινωνία και τους πολίτες οι νέες τεχνολογίες.

O συντονιστής της συζήτησης και εκπρόσωπος των Industry Disruptors – Game Changers, κ. Σωκράτης Πλούσσας, δήλωσε: «Η παρουσία του CEO της Huawei εκδήλωσή μας και το γεγονός ότι μοιράζεται tech insights με τις ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, αναδεικνύει τις αξίες του Invent ICT: τεχνολογία, τεχνογνωσία, δικτύωση κι εξωστρέφεια».

Related posts

Τα 10 πράγματα που δεν κάνουμε πια λόγω τεχνολογίας

tele

Τόσες δεκάδες χιλιάδες κοστίζει το ακριβότερο Mac Pro

tele

Αγοράστε video games και στηρίξτε οικονομικά την Αυστραλία

tele

Ο φορτιστής που βάζει μπροστά ακόμα και αυτοκίνητο

tele

Cosmote: Διπλασιάζει τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, διατηρεί τις ίδιες χρεώσεις

tele

Όταν το πιάνο γίνεται φουτουριστικό gadget

tele

Σάλος με την εφαρμογή που κατασκόπευε τον κόσμο μέσω των emails του

tele

Ο έξυπνος καθρέφτης που περνά τη γυμναστική στο σπίτι σε άλλο επίπεδο

tele

Αυτές είναι οι 4 καλύτερες υπηρεσίες για Cloud Storage

tele

O τρόπος που μεγάλωσαν οι Μπιλ Γκέιτς και Στιβ Τζομπς τα παιδιά τους

tele

Το Twitter… τσίμπησε τον Τραμπ: Μπλόκαρε βίντεο του προέδρου για πνευματικά δικαιώματα

tele

Θα δανείζατε το πρόσωπό σας σε ένα ρομπότ για 116.000 ευρώ;

tele