telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Παπαδημητρίου στο SPORT24: «Θα βγουν και άλλες Σοφίες» 

Οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας έχουν δημιουργήσει τσουνάμι αντιδράσεων από όλους εκτός από την ίδια την ΕΙΟ.

 Το μοναδικό μέλος της που παραιτήθηκε μετά τα όσα συνέβησαν έως αυτή την ώρα ήταν ο Ιωάννης Παπαδημητρίου. Το πρώην πια μέλος του Δ.Σ. και έφορος των Εθνικών Ομάδων μίλησε στο Sport24.gr για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την άμεση αντίδραση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, αλλά και στη σημασία των καταγγελιών που υπήρξαν από την Σοφία Μπεκατώρου.

Αρχικά, αναφερόμενος στην απόφασή του να παραιτηθεί, αλλά και για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΙΟ τόνισε: «Η δική μου παραίτηση ήταν θέμα ηθικού χρέους. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Σε περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης, κακοποίησης ή οτιδήποτε άλλο παρεμφερές οποιοσδήποτε έχει πρέπει να παίρνει θέση. Δεν γίνεται μία ομοσπονδία να βγάζει ένα δελτίο τύπου και να στέκεται στο χρόνο και να αναφέρεται στις καταγγελίες ως «δυσάρεστο περιστατικό. Πρέπει να συγκαλέσει άμεσα πειθαρχικά όργανα. Σε τέτοια θέματα είμαι ξεκάθαρος και δεν υπάρχει έκπτωση. Ξέρετε στο δικό μας το άθλημα έχουμε παιδιά από έξι χρονών. Τι θα πούμε σε αυτά τα παιδιά;».

Για τις εξελίξεις που αναμένεται να φέρει η συγκεκριμένη υπόθεση δήλωσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν εξελίξεις και βλέπετε ότι το θέμα έχει φτάσει μέχρι και τον Πρωθυπουργό. Θα υπάρχουν εξελίξεις είναι δεδομένο. Κοιτάξτε οι καταγγελίες της Σοφίας έγιναν στην αρχή μιας ευρωπαϊκής ημερίδας σε συνεργασία με την ΓΓΑ. Η Σοφία έκανε την αρχή και από ότι ξέρω την ακολούθησε και η Μπικώφ. Πιστεύω ότι θα βγουν και άλλες Σοφίες και πρέπει να βγουν και άλλες Σοφίες για να μην υπάρχει καμία τέτοια σκιά στον αθλητισμό»

Ρωτήθηκε, τέλος, για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής είναι ο μόνος από το Δ.Σ. που έχει αντιδράσει τονίζοντας: «Από ότι γνωρίζω με τηλέφωνα που έχω δεχτεί θα ακολουθήσουν και άλλοι».

– Παπαδημητρίου στο SPORT24: «Θα βγουν και άλλες Σοφίες»  – -.

Related posts

Νέο πακέτο μέτρων στήριξης για επιχειρήσεις και νοικοκυριά- Τι περιλαμβάνει

NEWSROOM

Η Novartis τείνει χείρα βοηθείας εν μέσω κόντρας για το συμβόλαιο της AstraZeneca

NEWSROOM

Συναγερμός με τα κρούσματα βρετανικής μετάλλαξης- Πόσα έχουν εντοπιστεί στη χώρα μας

NEWSROOM

«Καλοκαίρι» ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας

NEWSROOM

Η Johnson & Johnson κατέθεσε αίτηση για έγκριση του εμβολίου της στην Ευρωπαϊκή Ένωση

NEWSROOM

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού από το βράδυ της Κυριακής

NEWSROOM

Το οικονομικό μοντέλο θα είναι OnePlus 9R με Snapdragon 865

NEWSROOM

Ποιοι φόροι στήριξαν τον προϋπολογισμό, ποιοι βγήκαν εκτός στόχου

NEWSROOM

ΟΛΠ: Μειωμένα κατά 25% τα κέρδη της χρήσης 2020

NEWSROOM

Εξαδάκτυλος: Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε σαφή εικόνα αν και ποιες δραστηριότητες θα επιτραπούν

NEWSROOM

Οι χιονοπτώσεις σε Αττική, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη θα συνεχιστούν έως το πρωί της Τετάρτης

NEWSROOM

Τέλος το take away τα Σαββατοκύριακα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

NEWSROOM