telecomsnews.gr
Image default
TECH

Νέοι συμπαγείς μεταδότες στάθμης μικροκυμάτων στα 80GHz για εύκολες μετρήσεις

Η Siemens παρουσίασε τα ραντάρ της σειράς LR 100, συμπαγή όργανα με συχνότητα 80GHz, με στενή γωνιακή δέσμη εκπομπής των μικροκυμάτων για ευέλικτη λειτουργία σε υπάρχουσες ανοιχτές δεξαμενές ή για εντοπισμό της στάθμης πάνω από την οροφή των πλαστικών δεξαμενών με μη-παρεμβατικό τρόπο.

Οι μεταδότες υψηλής συχνότητας 80GHz προσφέρουν ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις ακόμα και σε δύσκολα περιβάλλοντα κάτω από αντίξοες συνθήκες όπως ατμοί, συμπύκνωση, στροβιλισμός ή αιωρούμενα στερεά. Η προσαρμοσμένη τεχνολογία μικροτσίπ παρέχει γρήγορη απόκριση και εξαιρετικά υψηλή ευαισθησία για την ανίχνευση ακόμη και των ασθενέστερων σημάτων.

Η σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα: Το Sitrans LR100 για βασικές μετρήσεις μέχρι 8 μέτρα, το Sitrans LR110 με επιλογές επικοινωνίας και εγκρίσεων για επικίνδυνα υλικά και εμβέλεια μέχρι15 μέτρα και το Sitrans LR120 με επιλογές επικοινωνίας, μεγαλύτερη ακτίνα δράσης μέχρι τα 30 μέτρα και προαιρετική ασπίδα βύθισης για προστασία από εμβάπτιση του μεταδότη. Ο βρόχος 2 καλωδίων τροφοδοτείται με HART ή προαιρετική συνδεσιμότητα Modbus RTU καταναλώνει πολύ χαμηλή ενέργεια και η γρήγορη εκκίνηση είναι ιδανική για εφαρμογές CSO (συνδυασμένη υπερχείλιση αποχέτευσης).

Οι αξιόπιστες μετρήσεις των πομπών μειώνουν την έκθεση των εργαζομένων σε επικίνδυνες καταστάσεις: δεν χρειάζεται να ανεβαίνουν σε δεξαμενές, να σκύβουν πάνω από φρεάτια ή να εισέρχονται σε περιορισμένους χώρους για τη συντήρηση οργάνων. Επιπλέον, η μηδενική νεκρή ζώνη απόστασης μεταδότη, επιτρέπει μια πλήρη μέτρηση μέχρι και τον αισθητήρα συμβάλλοντας στην αποφυγή κοστοβόρων υπερχειλίσεων. Η ακρίβεια δύο χιλιοστών ενισχύει την ασφάλεια λειτουργίας της εφαρμογής μέσω ακριβών μετρήσεων σε όλο το εύρος της.

Όλη αυτή η στιβαρή απόδοση τυλίγεται σε ένα υποβρύχιο περίβλημα IP68 κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη διάβρωση PVDF. Η απλή θέση σε λειτουργία επιτυγχάνεται με τη σύνδεση Bluetooth και την εφαρμογή Sitrans mobile IQ ή την απομακρυσμένη οθόνη Sitrans RD150. Σε απομακρυσμένες περιοχές που συνδέονται με την απομακρυσμένη μονάδα τερματικού Sitrans RTU3030C, μπορούν να μεταδοθούν κρίσιμα δεδομένα ενώ μπορεί να πραγματοποιηθεί απομακρυσμένη συντήρηση.

Η ενσωμάτωση κρίσιμων επιπέδων μετρήσεων ή δεδομένων ελέγχου διεργασιών στις λειτουργίες της επιχείρησης μπορεί να ξεκλειδώσει νέες ευκαιρίες για έγκαιρη αντίδραση σε θέματα ασφάλειας, για ανάλυση διαδικασιών και εντοπισμού τομέων προς βελτίωση. Οι χρήστες μπορούν να παρακολουθούν τις μετρήσεις επιπέδου ή τις πληροφορίες διάγνωσης και συντήρησης από την άνεση της αίθουσας ελέγχου ή να συνδέονται με το Siemens MindSphere, το ανοιχτό λειτουργικό σύστημα IoT που βασίζεται στο cloud.

-- Νέοι συμπαγείς μεταδότες στάθμης μικροκυμάτων στα 80GHz για εύκολες μετρήσεις - --.

Related posts

Το πρώτο αυτοκίνητο με τρισδιάστατο ταμπλό το οποίο δεν απαιτεί χρήση γυαλιών

tele

Συμμετοχή της Cosmote σε ευρωπαϊκό ερευνητικό έργο για κβαντικά συστήματα επικοινωνίας

tele

H Ευρώπη επενδύει στους υπερυπολογιστές

tele

H Microsoft προτείνει την αποθήκευση δεδομένων στο γυαλί

tele

Τα ηλεκτρικά ταξί στο Όσλο της Νορβηγίας σύντομα θα φορτίζουν ασύρματα

tele

Η Apple σε συνομιλίες με την Hyundai για την ανάπτυξη του Apple Car

tele

Θετικοί οι Έλληνες σε παρεμβάσεις στο σώμα τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας

tele

Οι πολιτικές παραβίασης των δεδομένων φέρνουν αποζημιώσεις

tele

Καλή η βαθμολογία της χώρας στη συλλογή βιομετρικών δεδομένων

tele

Η D-Link λανσάρισε all-in-one λύση ανίχνευσης θερμοκρασίας σώματος

tele

Η αποστολή QUBIK οδηγεί την Ελλάδα ξανά στο διάστημα

tele

Ένας από τους ταχύτερους υπερυπολογιστές στον κόσμο κατασκευάζεται στην Ιταλία

tele