telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η LG Electronics Hellas αφαιρεί τα αλλεργιογόνα και βακτήρια από τα ρούχα και τα πιάτα σας, με την καινοτόμο Τεχνολογία του Ατμού

Τα πλυντήρια ρούχων και πιάτων της LG Electronics (LG) προσφέρουν πρωτοφανή ασφάλεια και ευκολία στους καταναλωτές εν μέσω της αυξημένης ανησυχίας για επιβλαβείς ουσίες στην καθημερινή ζωή. Η LG φροντίζει να βελτιώνει την καθημερινότητα των καταναλωτών, παρέχοντας τεχνολογίες και λύσεις που προστατεύουν την υγεία τους, ώστε να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.

Δεδομένου ότι ο βαθύς καθαρισμός των ρούχων και των υφασμάτων, καθώς και των οικιακών σκευών είναι ύψιστης σημασίας για τους καταναλωτές, η LG έχει αναπτύξει πρωτοποριακές Τεχνολογίες Ατμού – οι οποίες φροντίζουν τα ρούχα και τα πιάτα, απομακρύνοντας τα οικιακά αλλεργιογόνα όπως ακάρεα οικιακής σκόνης και βακτήρια που βρίσκονται σε αυτά. Συγκεκριμένα, εξαλείφει το 99,9% των οικιακών αλλεργιογόνων, ακόμη και των υπολειμμάτων που αφήνουν τα νεκρά αλλεργιογόνα, καθώς και των οσμών.

Με την τεχνολογία Steam ™ τα ρούχα πλένονται σε θερμοκρασία 50-60 για 30 λεπτά, όπου αφαιρούνται αποτελεσματικά τα συνήθη οικιακά αλλεργιογόνα και βακτήρια. Αυτό που χρειάζεται να κάνει ο χρήστης είναι απλά να πλένει τα ρούχα και τα λευκά είδη για να τα κρατά καθαρά και υγιεινά, καθώς πλέον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για αόρατα αλλεργιογόνα. Ως αποκλειστική τεχνολογία της LG για την υγιεινή φροντίδα των ρούχων, η τεχνολογία Steam ™ έχει λάβει πιστοποίηση από το Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών (British Allergy Foundation) για την εξάλειψη του 99,9% των αλλεργιογόνων.

Παράλληλα, ο ατμός εκτός της υγιεινής που προσφέρει, περιποιείται τα ρούχα και διευκολύνει την καθημερινότητα μας.  Η συγκεκριμένη τεχνολογία μεταχειρίζεται ειδικά και καθαρίζει σε βάθος τα ζεστά ρούχα, όπως τα πουλόβερ, τα κασκόλ, τα παλτό και κυρίως τα βρεφικά, ενώ με τη λειτουργία SteamSoftener™ που διαθέτει, διατηρεί ακόμη πιο απαλά τα ρούχα. Ακόμη, για μεγαλύτερη άνεση, αφαιρεί τις ενοχλητικές ζάρες που σχηματίζονται, μειώνοντας τις κατά 30%[1] για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Επιπλέον, σε αντίθεση με τα συμβατικά, τα πλυντήρια ρούχων της LG με την τεχνολογία TrueSteam™, βγάζουν τα ρούχα αφράτα και απαλά χωρίς τη χρήση μαλακτικού, ενώ δίνουν την επιλογή για ένα γρήγορο φρεσκάρισμα των ρούχων χωρίς τη χρήση απορρυπαντικού.

Όσον αφορά στα οικιακά σκεύη, τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash ενσωματώνουν αντίστοιχα την τεχνολογία TrueSteam™, χάρη στην οποία αφαιρείται εξίσου το 99,9% των οικιακών βακτηρίων που βρίσκονται στα πιάτα με τη χρήση ατμού στους 100. Ο ατμός TrueSteam™ που δημιουργείται από ζεστό νερό απλώνεται σε όλη την επιφάνεια του σκεύους και κάνει τα πιάτα αστραφτερά, ενώ τα σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας βοηθούν επίσης στη μείωση των κηλίδων από το νερό έως και 30%. Ταυτόχρονα, χάρη στους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, το QuadWash™ εξασφαλίζει μέγιστο καθαρισμό με ένα μόνο πέρασμα.

Οι τέσσερις περιστρεφόμενοι βραχίονες πολλαπλών κατευθύνσεων εκτοξεύουν νερό σε διάφορες γωνίες για να φτάσουν σε όλη την επιφάνεια του πιάτου, επιτυγχάνοντας μεγαλύτερη απόδοση καθαρισμού για το κάθε πιάτο σε όλες τις σχάρες. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι η θερμοκρασία του θαλάμου φτάνει τους 80°C κατά τη διάρκεια του στεγνώματος, για τον απόλυτο υγιεινό καθαρισμό των πιάτων.

Related posts

Ρευστότητα 12,2 δισ. ευρώ στην πραγματική οικονομία το 2020 μέσω των προγραμμάτων ενίσχυσης για την πανδημία

NEWSROOM

Στο «κόκκινο» η Αττική- Οι φόβοι των ειδικών και η πίεση που δέχεται το σύστημα Υγείας

NEWSROOM

Στην Αθήνα ο επόμενος γύρος των συζητήσεων Ελλάδας – Τουρκίας (βίντεο)

NEWSROOM

Εισβολή στο Καπιτώλιο: Ο μαύρος ήρωας αστυνομικός που αντιστάθηκε στον όχλο (Βίντεο)

NEWSROOM

Βαρύ το πλήγμα της πανδημίας στα ξενοδοχεία- Βουτιά 78% στον τζίρο τους

NEWSROOM

Κορονοϊός: Πώς η τεχνολογία μάς βοηθάει τις μέρες που μένουμε σπίτι

tele

Στρατηγική συμμαχία Ogilvy και AQ Strategy για τον τουρισμό

NEWSROOM

Quant: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 4,3 εκατ. ευρώ

NEWSROOM

Πόσο αποτελεσματικά είναι τα εμβόλια έναντι των μεταλλάξεων- Τι δείχνουν οι τελευταίες μελέτες

NEWSROOM

Μια «πράσινη» επένδυση στη δυτική Λέσβο

NEWSROOM

Ολοκληρώθηκαν οι διερευνητικές επαφές στην Κωνσταντινούπολη

NEWSROOM

Ο ψηφιακός αλφαβητισμός θα σώσει τους «μικρούς» στο λιανεμπόριο 

NEWSROOM