telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η LG φέρνει τη νέα αναβαθμισμένη OLED Wallpaper Hotel TV που εντυπωσιάζει

Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H συνεχίζει την επιτυχία του προηγούμενου μοντέλου αναβαθμίζοντας τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο δημοφιλές. Ο νέος σχεδιασμός συμπληρώνεται από τη ζωντάνια της τεχνολογίας OLED με σκοπό να καταπλήξει τους επισκέπτες. Οι τρέχουσες εκδόσεις των LG Pro:Centric Smart και Pro:Centric Direct επιτρέπουν στους ξενοδόχους να προσαρμόζουν την εμπειρία του επισκέπτη όπως ποτέ άλλοτε.

Το πιο σημαντικό είναι ότι οι εξελιγμένες δυνατότητες IoT επιτρέπουν στους ξενοδόχους να προσφέρουν μια εμπειρία που είναι πραγματικά σαν να είσαι στο σπίτι σου, ακόμη και για τον πιο φανατικό χρήστη τεχνολογίας. Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H εντυπωσιάζει με την εμφάνιση, την εικόνα και τις δυνατότητες διαχείρισης και IoT.

Εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς καλωδιώσεις

Η λεπτή σαν χαρτί οθόνη φαίνεται να επιπλέει στον τοίχο σαν ένα ακριβό έργο τέχνης, ακόμα και όταν η τηλεόραση δεν είναι σε λειτουργία. Το κιβώτιο AIO είναι κατασκευασμένο ώστε να τοποθετείται πίσω από έναν ψεύτικο τοίχο ή να είναι κρυμμένο μακριά, αφήνοντας τη συνολική εμφάνιση καθαρή από καλώδια ή βάσεις. Επιπλέον, η οθόνη δεν έχει πλαίσιο, οπότε η εικόνα εμφανίζεται αδιάλειπτα σε ολόκληρη τη γυάλινη επιφάνεια.

Η ίδια η εικόνα αναβαθμίζει το σκηνικό, καθώς τα ζωντανά χρώματα και το τέλειο μαύρο της τεχνολογίας OLED με τα αυτόφωτα pixels κάνουν το περιεχόμενο εντυπωσιακό. Το LG 4K Cinema HDR μεταμορφώνει την προβολή μιας ταινίας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σε μια κινηματογραφική εμπειρία, ενώ η νέα Hotel TV λειτουργεί με Dolby Vision και HDR10 για μέγιστη συμβατότητα.

Το πλεονέκτημα Pro:Centric

Η LG εξακολουθεί να εξελίσσει την πρωτοποριακή πλατφόρμα Pro:Centric για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ξενοδόχων με νέες δυνατότητες και η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H προσφέρει αυτό το πλεονέκτημα της Pro:Centric Smart και Pro:Centric Direct.

Η Pro:Centric Smart διευκολύνει την προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών, καθώς με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και τις προηγμένες λειτουργίες συνδεσιμότητας, επιτρέπει στα ξενοδοχεία να προσφέρουν στους επισκέπτες ένα νέο επίπεδο άνεσης. Το λογισμικό Pro:Centric Direct καθιστά τη διαχείριση περιεχομένου απλή με εύχρηστα εργαλεία επεξεργασίας και προηγμένη απομακρυσμένη διαχείριση. Με αυτό, οι ξενοδόχοι μπορούν να προσαρμόσουν το περιεχόμενο ή την επαφή με το χρήστη ανά δωμάτιο ή ανά ομάδα δωματίων.

Νέες Δυνατότητες IoT

Η LG επεκτείνει τα κορυφαία εργαλεία IoT που διαθέτει με σκοπό να προσφέρει στους ξενοδόχους ένα νέο τρόπο σύνδεσης των επισκεπτών με το δωμάτιό τους και να δημιουργήσει εμπιστοσύνη με το brand. Οι τηλεοράσεις χρησιμοποιούν την πλατφόρμα LG webOS και το λογισμικό Pro:Centric Direct για φωνητική αναγνώριση και έτσι οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν στους επισκέπτες τους φωνητικό έλεγχο ολόκληρου του δωματίου συνδέοντας τις συσκευές μέσω της Hotel TV.

Το Soft AP μπορεί επίσης να μετατρέψει την τηλεόραση σε ασύρματο hotspot, ενώ η λειτουργία Bridge με τη σειρά της, επιτρέπει στους διαχειριστές να ελέγχουν τις πολλαπλές συνδεδεμένες συσκευές μέσω του κεντρικού συστήματος διαχείρισης δικτύου.

Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση με τη Λειτουργία Quick Menu 3.0

Ο επισκέπτης μπορεί πλέον να απολαύσει την εύκολη λύση του αρχικού μενού της LG. Η νέα LG OLED Wallpaper Hotel TV WT980H διαθέτει το νέο Quick Menu (έκδοση 3.0), πιο εύκολο και φιλικό προς τον χρήστη από ποτέ. Το αρχικό μενού έχει αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό με την προσθήκη του νέου εργαλείου δημιουργίας βίντεο προώθησης ξενοδοχείου (Hotel Promotional Video Creation Tool).

Η νέα OLED Wallpaper Hotel TV από την LG εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τον σχεδιασμό, την εικόνα και το προσαρμοσμένο περιεχόμενο, και οι ξενοδόχοι αποκτούν ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο για μια μοναδική εμπειρία επισκέπτη.

Related posts

Η σειρά Honor 9X σπάει τα ρεκόρ

tele

Hi-tech spot στην πλατεία Συντάγματος από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών

tele

Έφτιαξαν ρομποτικό ψάρι που κινείται με συνθετικό αίμα

tele

Το PlayStation 5 θα υποστηρίζει τα χειριστήρια του PS4, αλλά με… αστερίσκο

tele

Τι πρέπει να ξέρουμε για τον θηριώδη πυρηνικό αντιδραστήρα της Κίνας

tele

Ρομπότ στη μάχη του κορονοϊού: Κάνει απολύμανση χωρίς χημικά

tele

Η ευρωπαϊκή χώρα όπου το 21% των πολιτών της δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ ίντερνετ

tele

«Η πανδημία του κορονοϊού ανοίγει δρόμο για τεράστιες επενδύσεις στη νανοτεχνολογία»

tele

Τώρα μπορείς να μεταμορφώσεις την όψη του δικού σου Huawei Watch GT2 και να το κάνεις μοναδικό!

tele

Ερευνητές αμφισβητούν τη Google για την «κβαντική υπεροχή» στους υπολογιστές

tele

Το… κινητάκι που έχει φέρει αναταραχή στην αγορά

tele

Πώς να ενεργοποιήσεις στον υπολογιστή σου το νέο Facebook

tele