telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η LG ενημερώνει δύο smartphone τελευταίας γενιάς στο Android 10

Η LG ενημερώνει δύο smartphone τελευταίας γενιάς στο Android 10

Η LG ανακοίνωσε σήμερα την ενημέρωση στο Android 10 στα μοντέλα LG K50 και LG Q60, υπογραμμίζοντας «τη δέσμευση της εταιρείας να υποστηρίζει τα smartphone της με την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που κυκλοφορεί στην αγορά, ακόμη και σε συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει κατά τα προηγούμενα χρόνια». Οι ενημερώσεις για τα K30, K40S και K50S βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη σε ένα περιορισμένο αριθμό συσκευών, και αναμένονται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους. Το Android 10 θα είναι επίσης διαθέσιμο στα LG K61, K51S και K41S στις αρχές του 2021.

Android 10 με LG UX 9.0, δυνατότητες και πληροφορίες

Η νέα διεπαφή LG UX 9.0 είναι η πιο σημαντική νέα δυνατότητα της ενημέρωσης. Επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το έξυπνο κινητό τηλέφωνο με απλό τρόπο, χάρη στην καλύτερη οργάνωση του μενού και τις επιλογές που απλοποιούν και παράλληλα ενισχύουν το λειτουργικό σύστημα για να τρέχει πιο αποδοτικά η εκάστοτε συσκευή της LG. Οι επιλογές των εφαρμογών «Επαφές» και «Συλλογή» έχουν μετακινηθεί στο κάτω μέρος της οθόνης. Παρακάτω σας παραθέτουμε ορισμένες βασικές νέες λειτουργίες που έχουν προστεθεί στη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 10 με LG UX 9.0.

  • Γρηγόρη μετάβαση: σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην Αρχική οθόνη και στη λίστα των πρόσφατων χρησιμοποιούμενων εφαρμογών μέσω απλών κινήσεων στην κάτω γραμμή πλοήγησης.
  • Σκοτεινή λειτουργία: προσφέρει καλύτερη χρήση περιεχομένου σε χαμηλό φωτισμό και εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.
  • Ψηφιακή ευημερία: ένας πίνακας για τον έλεγχο του χρόνου που ξοδεύεται χρησιμοποιώντας το smartphone, προκειμένου να διαχειριστεί τη χρήση της συσκευής με με μεγαλύτερη ευθύνη για να μη γίνεται κατάχρηση.
  • Νέα διεπαφή για την κάμερα: γίνεται απλούστερη και πιο διαισθητική και σας επιτρέπει να το χρησιμοποιείτε για εναλλαγή από τη μία λειτουργία στην άλλη.
  • Αναδυόμενο παράθυρο: ελαχιστοποίηση εφαρμογών για καλύτερη διαχείριση δραστηριοτήτων πολλαπλών εργασιών.

Να σημειωθεί εδώ, ότι θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις για να ελέγξετε χειροκίνητα αν υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση, και εφόσον υπάρχει τότε απλά κάντε λήψη την τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος που σας παρέχει ο κατασκευαστής του τηλεφώνου.

Related posts

Το παράδοξο που έκανε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός που απονέμει τις καταλήξεις .org

tele

Ανοιξιάτικες προσφορές σε προϊόντα & υπηρεσίες από την WIND

tele

Τι πρέπει να ξέρετε για το κοινωνικό δίκτυο που έχει αρχίσει να σαρώνει τη Δύση

tele

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι «ρατσιστική»

tele

Κι όμως, οι άντρες την «πέφτουν» στο Facebook ακόμα και σε… πίνακες

tele

Τα νέα iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max μόλις ανακοινώθηκαν

tele

Αγοράστε video games και στηρίξτε οικονομικά την Αυστραλία

tele

Netflix: 15,8 εκατ. νέοι συνδρομητές εν μέσω καραντίνας

tele

Η νέα εφαρμογή Zao που κάνει θραύση και οι σοβαρές ανησυχίες που προκαλεί

tele

ΟΤΕ: Εργο ICT στο Παρίσι για την Ευρωπαϊκή Αρχή Κινητών Αξιών και Αγορών

NEWSROOM

Καμπανάκι για τα προϊόντα που αγοράζονται online: Παιχνίδια με χημικά και φορτιστές που λιώνουν

tele

Οι σαρωτικές αλλαγές που φέρνει άμεσα η Apple σε iPhone και iPad και η «ιστορική μέρα για τα Mac»

tele