telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η Huawei αναδείχθηκε «Gartner Peer Insights Customers’ Choice» για τον Ιανουάριο 2020

Η Huawei, o κορυφαίος πάροχος Τεχνολογιών Πληροφορικής, Επικοινωνιών (ICT) και έξυπνων συσκευών, αναδείχθηκε «Gartner Peer Insights CustomersChoice» για τον Ιανουάριο 2020 σε θέματα Ενσύρματης & Ασύρματης Υποδομής Πρόσβασης στο LAN January 2020 Gartner Peer Insights Customers’ Choice for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure.

Η Huawei είναι ο μόνος μη – βορειοαμερικανικός προμηθευτής που έχει αποσπάσει 4,7 / 5 αστέρια από τις 5 Φεβρουαρίου του 2020 με βάση 196 αξιολογήσεις.

Η Gartner προσδιορίζει την αγορά υποδομής ενσύρματης και ασύρματης πρόσβασης LAN ως εκείνη που περιλαμβάνει τους παρόχους που προμηθεύουν το ενσύρματο και ασύρματο hardware και software που επιτρέπει σε συσκευές να συνδεθούν στο ενσύρματο LAN της επιχείρησης ή στο δίκτυο Wi-Fi.

Στο Gartner Peer Insights, οι προτάσεις δικτύου Campus της Huawei έλαβαν συνολικά 196 σχόλια από πελάτες σε διάφορες βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τα σχόλια των πελατών, τα προϊόντα και οι λύσεις του δικτύου Campus της Huawei αναγνωρίζονται ιδιαίτερα από την άποψη της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της ευκολίας διαχείρισης.

Η συνεχής καινοτομία και πρωτοκαθεδρία της Huawei στον τομέα του δικτύου campus, άνοιξε το δρόμο για την Huawei προκειμένου να κερδίσει τη μακροχρόνια εμπιστοσύνη των πελατών.

  • Το 2019, η Huawei λάνσαρε μία μοναδική λύση CloudCampus και κυκλοφόρησε επίσης την ολοκαίνουρια σειρά CloudEngine S series που έχει κατασκευαστεί για την εποχή Wi-Fi 6. Τα προϊόντα αυτά παρέχουν έξι φορές τη μέση απόδοση του κλάδου, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις του δικτύου μεγάλων επιχειρήσεων και δικτύων campus για τα επόμενα 10 χρόνια.
  • Στο WLAN, η Huawei με την σειρά AirEngine, που υποστηρίζεται από το Huawei 5G, έχει κερδίσει ευρεία εμπιστοσύνη από τους πελάτες της σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του ομίλου DellOro, το μερίδιο αγοράς της Huawei WiFi 6 κατατάσσεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως (εξαιρουμένης της Βόρειας Αμερικής) από το 3ο τρίμηνο του 2018 έως το 3ο τρίμηνο του 2019.

Χαρακτηριστική μαρτυρία από πελάτη στο τομέα της εκπαίδευσης στο Gartner Peer Insights που συνεισέφερε στην διάκριση της Huawei:

«Καλή εμπειρία εφαρμογής στις μεγάλες υλοποιήσεις μας. 12.000 σημεία πρόσβασης (Access Points) εγκαθίστανται σε 55 Πανεπιστήμια σε όλη τη χώρα μαζί με τους μεταγωγούς πυρήνα (core), συνάθροισης και πρόσβασης. Η συνολική εμπειρία με τα σημεία πρόσβασης της Huawei είναι εξαιρετική».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Huawei CloudCampus Solution website.

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Το Gartner Peer Insights Customers’ Choice παραθέτει τις υποκειμενικές απόψεις μεμονωμένων κριτικών τελικών χρηστών, αξιολογήσεων και δεδομένων που εφαρμόστηκαν σε σχέση με μια τεκμηριωμένη μεθοδολογία, και δεν αποτελούν συστάσεις/ παροτρύνσεις της Gartner ή των θυγατρικών της.

Related posts

Ενοποιούνται τα τμήματα κινητών, καμερών και τηλεοράσεων της Sony

tele

Τι σπούδασαν πέντε ηγέτες της τεχνολογικής βιομηχανίας

tele

To Black Friday έφτασε στο Public και γράφει πάλι ιστορία

tele

Ένα κινητό τηλέφωνο τελείως διαφορετικό από τα άλλα

tele

Δείτε live την παρουσίαση του νέου iPhone

tele

Φίοντορ: Το ανθρωποειδές ρομπότ που θα ταξιδέψει στο διάστημα

tele

Το μεγαλύτερο επιχειρηματικό λάθος του Μπιλ Γκέιτς που θα είχε αλλάξει τη βιομηχανία της τεχνολογίας

tele

DrDisrespect και Pokimane παραμένουν στο Twitch

tele

Άδωνις Γεωργιάδης: Στην εξαγορά της FORTHNET η κυβέρνηση δεν έχει καμία εμπλοκή

NEWSROOM

YouTube: Κάθε μήνα το χρησιμοποιούν 2 δισεκατομμύρια άτομα

tele

Στα 1,62 δισεκατομμύρια οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν καθημερινά το Facebook

tele

Το «έξυπνο» τρέιλερ που παρκάρει μόνο του

tele