telecomsnews.gr
Image default
INTERNET

Η D-Link ανακοίνωσε τα πιο προσιτά της Routers WiFi 6

Η D-Link ανακοίνωσε τα δύο νέα, πιο οικονομικά Wi-Fi 6 routers της (802.11ax) – το Router AX1500 Wi-Fi 6 (DIR-X1560) και το Router AX1800 Wi-Fi 6 (DIR-X1860), τα οποία αναβαθμίζουν την εμπειρία του Smart Home, ενώ παράλληλα χαρακτηρίζονται ως “gaming routers” εξαιτίας των χαρακτηριστικών τους.

Σχεδιασμένα με γνώμονα το «έξυπνο» σπίτι, τα DIR-X1560 και DIR-X1860 παρέχουν ομαλές ταχύτητες Wi-Fi έως και τα 1.500 Mbps και 1.774 Mbps αντίστοιχα. Μέσω των δυο Routers είναι απλή η αναβάθμιση του υπάρχοντος οικιακού δικτύου, στης επόμενης γενιάς Wi-Fi6.Τα Routers είναι σχεδιασμένα για να διατηρούν συνδεδεμένες έναν όλο και μεγαλύτερο αριθμό συσκευών και έξυπνων οικιακών gadget, που θα λειτουργούν ανά πάσα στιγμή.

Τα DIR-X1560 και DIR-X1860 προσφέρουν διπλής ζώνης Wi-Fi με έως και τέσσερις ταυτόχρονες ροές, κάτι που επιτρέπει απρόσκοπη 4K αναπαραγωγή, καθώς και παιχνίδια και βιντεοκλήσεις χωρίς προβλήματα. Και τα δύο routers είναι πλήρως εξοπλισμένα με μια σειρά από νέες τεχνολογίες για να βελτιώσουν την εμπειρία σύνδεσης του χρήστη. Τα Routers περιλαμβάνουν 1024 QAM για την ενίσχυση της απόδοσης όλων των συνδεδεμένων συσκεύων έως και 25% και 80 MHz για εκτεταμένο εύρος ζώνης (bandwith). Tα DIR-X1560 & DIR-X1860 ενσωματώνουν ενισχυτές ισχύος και χαρακτηριστικά διαμόρφωσης δέσμης για την αύξηση της εμβέλειας ενός δικτύου Wi-Fi και την ελαχιστοποίηση των σημείων χωρίς σήμα. Τα στοιχεία αυτά αυξάνουν την χωρητικότητα έως και τέσσερις φορές ενώ η συνδεσιμότητα γίνεται έως και 38% πιο γρήγορη.

Και τα δύο έξυπνα routers διαθέτουν τεχνολογία πολλαπλών χρηστών MIMO (MU-MIMO) και Ορθογώνια Διαίρεση Συχνότητας με Πολλαπλή Πρόσβαση (OFDMA), χαρακτηριστικό στοιχείο της τεχνολογίας Wi-Fi 6. Το OFDMA παρέχει εξαιρετική χωρητικότητα χωρίζοντας ένα κανάλι σε τέσσερα δευτερεύοντα κανάλια και υποστηρίζει ταχύτερο εύρος ζώνης και διανομή συνδεσιμότητας σε συσκευές, εξαλείφοντας τη συμφόρηση και τις «ουρές» δικτύου.

Επιπλέον, τα DIR-X1560 και DIR-X1860 υποστηρίζουν φωνητικές εντολές, επιτρέποντας στους χρήστες να ενεργοποιήσουν ή να απενεργοποιήσουν την πρόσβαση στο Wi-Fi, να ελέγξουν τα διαπιστευτήρια σύνδεσης ή να επανεκκινήσουν το σύστημα, μέσω έξυπνων συσκευών με δυνατότητα φωνιτικού χειρισμού, όπως τo Amazon Alexa ή ο Google Assistant.

Είναι εύκολα στη ρύθμιση καθώς οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις οδηγίες εγκατάστασης του νέου τους router μέσω της ειδικής εφαρμογής της D-Link. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, παρέχονται στους χρήστες πολλαπλά εργαλεία διαχείρισης και δυνατότητα γονικού ελέγχου που τους επιτρέπουν να προσαρμόσουν ανάλογα την πρόσβαση στο δίκτυο, εξασφαλίζοντας μια ασφαλέστερη σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Τα DIR-X1560 και DIR-X1860 είναι άμεσα διαθέσιμα στους επίσημους μεταπωλητές των προιόντων D-Link στην τιμή των 119,99 ευρώ και 124,99 ευρώ, αντίστοιχα.

-- Η D-Link ανακοίνωσε τα πιο προσιτά της Routers WiFi 6 - --.

Related posts

Vodafone TV: Μένουμε σπίτι με αποκλειστικές σειρές της HBO και δωρεάν ταινίες Disney

tele

H Google προσφέρει νέους τρόπους επικοινωνίας στις επιχειρήσεις

tele

Πάνω από το 50% των επιθέσεων DDoS του γ’ τριμήνου πραγματοποιήθηκαν τον Σεπτέμβριο

tele

Deepfake και Fake Videos: Πώς να προστατευτείτε

tele

Τι απασχολεί περισσότερο τους Έλληνες χρήστες εφαρμογών μηνυμάτων

tele

H Γερουσία εξετάζει τα σχέδια του Facebook για το κρυπτονόμισμά του

tele

Αύξηση των επιθέσεων DDoS μετά από μία μακρά περίοδο ύφεσης

tele

Το eBay δημιουργεί σελίδα αφιερωμένη στο πρόγραμμα Export Revival

tele

To πρόγραμμα με ντοκιμαντέρ της Cosmote TV ελεύθερο για το ελληνικό κοινό

tele

Πώς επιτυγχάνουμε ευρυζωνικότητα με χαμηλές ταχύτητες

tele

Πόσο κοστίζουν στις επιχειρήσεις οι απάτες μέσω email;

tele

Η παραπληροφόρηση για τον COVID-19 εκτοξεύεται με νέες εκστρατείες spam και phishing

tele