telecomsnews.gr
Image default
NEWS

Η Apple θα αποστέλλει συσκευές απευθείας από τα καταστήματα της

Η Apple θα αποστέλλει συσκευές απευθείας από τα καταστήματα της

Η Apple αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αποστέλλει συσκευές στους καταναλωτές. Αντί να στέλνει όλα τα φυσικά προϊόντα της απευθείας από την Κίνα ή από διάφορες τοπικές αποθήκες, η εταιρεία πρόκειται τώρα να χρησιμοποιήσει το δίκτυο της Apple Stores ως κέντρα διανομής των παραγγελιών, αποστέλλοντας προϊόντα απευθείας από τα δικά της καταστήματα για να φτάσουν πιο γρήγορα στους πελάτες.

Η αλλαγή, αναφέρει το Bloomberg , θα χρησιμοποιήσει τα σχεδόν 300 καταστήματα της Apple που βρίσκονται στις ΗΠΑ και τον Καναδά για να επιταχύνει την τοπική παράδοση για πελάτες εντός 100 μιλίων από το εκάστοτε φυσικό κατάστημα. Η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει να χρησιμοποιεί το νέο σύστημα από τις αρχές της φετινής χρονιάς με μερικά μόνο καταστήματα. Ωστόσο λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας του νέου iPhone της Apple την επόμενη εβδομάδα (η οποία πραγματοποιείται αργότερα από την αρχική ημερομηνία που είχε αναγγελθεί) υπάρχει ανάγκη για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των αγοραστών που σκοπεύουν να αποκτήσουν την καινούργια συσκευή, άμεσα και χωρίς χρονοτριβές.

Η αλλαγή είναι σε μεγάλο βαθμό εσωτερική, σύμφωνα με το Bloomberg, έτσι οι πελάτες δεν θα μπορούν να επιλέξουν το κατάστημα από το οποίο αποστέλλονται οι συσκευές τους. Όμως, η χρήση καταστημάτων λιανικής πώλησης για τη διευκόλυνση της ταχύτερης αποστολής των εμπορευμάτων στους πελάτες θα μπορούσε να βοηθήσει να αποκτήσετε τα καινούργια iPhone που παραγγείλατε σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικά σε μια στιγμή που αυτά τα καταστήματα παρουσιάζουν μικρότερη επισκεψιμότητα ή είναι εντελώς κλειστά, λόγω της πανδημίας που ανάγκασε τον κόσμο να μείνει κλεισμένος στο σπίτι, ή έστω να περιορίσει τις μετακινήσεις του.

Εν τούτοις, για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, ακόμη η εταιρεία δεν ανακοίνωσε εάν αυτή είναι αλλαγή θα εφαρμοστεί και στην Ευρώπη, αλλά δεν αποκλείεται να το πράξει πολύ σύντομα, διότι θέλει να εξυπηρετεί καλύτερα τον καταναλωτή που την εμπιστεύεται τόσα χρόνια, που ομολογουμένως, χρυσοπληρώνει τις υπερκοστολογημένες συσκευές της, πόσο μάλλον όταν υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός σε αυτό το χώρο με ανταγωνίστριες εταιρείες που παρέχουν εξίσου αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα.

Related posts

Επιστήμονας με ανίατη ασθένεια μεταμορφώνεται στο «πρώτο πλήρες cyborg του κόσμου»

tele

Continental και Sennheiser έφτιαξαν ηχοσύστημα αυτοκινήτου χωρίς… ηχεία

tele

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ επιχειρεί να γοητεύσει τις Βρυξέλλες

tele

Google, Έλον Μασκ και Microsoft κατά Τραμπ: Επικρίσεις για τους περιορισμούς στην έκδοση βίζας

tele

Μάθε τα πάντα για τα refurbished προϊόντα τεχνολογίας και γιατί να τα επιλέξεις

tele

Twitter: Εκτοξεύτηκαν τα έσοδα, σε ένα τρίμηνο έβγαλε 1,01 δισ. δολάρια

tele

Twitter: «Μπλόκο» σε δεκάδες χιλιάδες λογαριασμούς, συνδέονται με προπαγάνδα και παραπληροφόρηση

tele

Ρωσικός «πόλεμος» κατά Facebook και Twitter

tele

Αποκωδικοποιητής εγκεφάλου «διαβάζει» τον λόγο σε πραγματικό χρόνο για πρώτη φορά

tele

Creative BT-W3: Μικρό αλλά ισχυρό

tele

Ο ιστορικός ραδιοφωνόγραφος των 60s αναβιώνει με… 8.000 ευρώ

tele

Τέλος οι διαφημίσεις της Unilever από Facebook, Twitter και Instagram στις ΗΠΑ

tele